11

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за Кашоги на мен определено не

10

Анонимен

преди 5 години

Този скоро ще умре, но иска да завлече и много други със себе си. Отвън е бял, но душата му е по-черна от дявола.

9

Анонимен

преди 5 години

все пак това са 300 милиарда причини да са зад тях.

8

Citizen

преди 5 години

Саудитска Арабия щяла да остане непоклатим партньор. Ми ще остане ми. Като е най- големият производител на петрол и вторият на пророден газ в света и ги търгува в петродолари, като сключи оръжейна седлка със САЩ за 39 млрд. $ ........Това , че затрили някакъв журналист - кой ти гледа братче ? Утре и цяла държава да затрият - всичко пак ще е точно за чакалите от Уолстрийт :).

7

Анонимен

преди 5 години

Най после САЩ си намериха бял, умен и достоен Президент. На фона на Баракчето е в пъти по умен и полезен за Държавата си .

6

Jas

преди 5 години

Някой очаквал ли е друго развитие на събитията и политиката на САЩ и Западна Европа по въпроса с убийството? Просто керванът си върви, кучетата лаят, петрола и доларите без покритие се точат и насиствената смърт на едикой си няма да променят този ред. Политически цинизъм и игноранство в действие...непроменени от времето на шумерите.

5

Анонимен

преди 5 години

Не са мръднали от лафа "той е сън ъф а бич, ама наш сън ъф а бич". Сиреч, техните у.роди могат да си правят каквото си искат, но ако някой друг направи нещо, което не им харесва - санкции и последваща война.Ей за това международния им авторитет е нулев.

4

ай сиктир

преди 5 години

Дали изобщо някой си е мислел че ще последва нещо ? Краварите както винаги показват двоен стандарт интересно ми е с какви очи от тук насетне ще имат претенции към други държави за нарушаване на каквото и да е.

3

Анонимен

преди 5 години

Терористична държава не вади око на друга терористична държава, естествено е че ще се подкрепят.

2

стефанов

преди 5 години

ЯВНО УБИЙСТВО И АКО БЕШЕ ПУТИН ВЕДНАГА ТИЯ КРАВАРИ ЩЯХА ДА ЗАВИЯТ КАТО ЧАКАЛИ А СЕГА МЪЛЧАТ И ОДОБРЯВАТ ДВОЙНИЯТ КРАВАРСКИ СТАНДАРТ НА ТАКИВА КАК ДА И СЕ ВЯРВА!

1

Анонимен

преди 5 години

Саудитска Арабия ще изгони ли руските си дипломати заради Кашоги, или само турските? Все пак и те трябва да подкрепят задокеанския Бигбрадър.