42

absurdistan

преди 5 години

До Анонименнароден съд по време на БКП, специализиран съд по време на ГЕРБ---------------------------------------------------------------------------------------Не знам дали тези две дами са виновни или не, но определено са третирани като заплаха за планетата...Някой да ме опровергае ако греша, но такова показно, грандиозно шоу арестуване да е имало в последните 30 години? Разпитват ги зад бронирано стъкло при пълна забрана за контакт с медии?Каква заплаха може да са тези две жени?

41

anonimen

преди 5 години

тия пребоядисани комунисти в герб дето бяха на власт три мандата освен комунизам да налагат друго знаят ли манифестации протести а работа два галона бензин колите изгорили от автосабора да покажат има коли а кои мислите е на далавера лукоил и омв а и докторите след 10 дена поредния нов грип след като има протести по бтв и нова тия турски сериали за какво са пуснати я ми обеснете иникои не повдига вапроса за платените канали даржавата е богата затова са на протест простотии a крадците на зоопарк

40

loshata

преди 5 години

Много са грозни освен,че са крадливи...А, посланието на тениската на дясната е с подходяща ирония към персонажа им.

39

един от Дружба

преди 5 години

лично аз съм виждал как Иванчева вечер обикаляше Ница и Монте Карло с частния си самолет, с който излиташе от Малинов в час пик

38

един от Младост

преди 5 години

Тая гнусарка трябва да й изкарат през носа всички рушвети дето е награбила. Не се спря да ходи по екзотични почивки докато беше в общината. Вдигаше се вечер с другата парясница и с любовника си (пи ар-ът й) и заминаваше да пие и яде в Гърция. На ти Гърция сега. Гнийте там. Защо това не разследват? Кога е излизала и какви пари е харчила?

37

Анонимен

преди 5 години

народен съд по време на БКП, специализиран съд по време на ГЕРБ

36

Мунчо

преди 5 години

При това у-ние 2млн са болни шизофреници 2 млн са емигрирали и са останали 2млн от Бсп за да ни спасят во главе с бръснатата мутра -наречена президентА Радев

35

Анонимен

преди 5 години

Които добре краде има парички за адвокати и т.н т по веригата на "независимият съд.

34

Анонимен

преди 5 години

Изключително грозна ситуация. Тези 2 жени са тероризирани без съд и присъда. Галеви и компания не могат да ги намерят дори, хора откраднали милиони дори не ги и закачат, а тези двете гният в ареста заради някакви 100к евро и то не защото са осъдени, а защото са ОБВИНЕНИ! Т.е. по отношение на закона, те все още са невинни. И ако когато някой ден се стигне до съд, прокуратурата не успее да си докаже обвиненията, те ще са лежали невинни години в ареста. Потресаващо.

33

Анонимен

преди 5 години

ОПГ ГЕП...ОПОСКВА БЕЗ ОСТАТЪК...

32

Анонимен

преди 5 години

ЗАБЕЛЕЗАХТЕ ЛИ УСПОРЕДНО С ПРОЦЕСА КАК ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ИНВЕСТИЦИОННИТЕ НАМЕРЕНИЯ ЗА СТРОЕЖИ В СФ?

31

Анонимен

преди 5 години

Някой беше написал в Афера,че откакто герберите управляват,около милион души са мъртви и около 400 000 хиляди,заразени с рак.

30

Анонимен

преди 5 години

Това ми прилича на ареста на българските медицински сестри в Либия. Тормоз и унижение, вменяване на вина и гавра. Не вярвам да са виновни! Просто са настъпили нечии интереси на човек с голямо влияние и всичко изглежда като една добре режисирана постановка, прерърнала се в кошмар за двете жени.

29

Анонимен

преди 5 години

Ето вече стана съвсем ясно защо се създадоха специализираните съд и прокуратура и защо само за работещите в тях се предлага да се раздадат "дарения" от по 6 заплати на калпак ДМС.

28

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли,че тези тероризират и протестиращи,влезли са в дома на една майка на три деца посред нощ в 24 часа и са я тормозели,защото протестира,блокирали са им и фейсбуците!Ако това не е терор и мутро-фашизъм,тогава какво е?

27

Анонимен

преди 5 години

Което ме подсеща -какво стана с Очите? Нашите добри приятели щяха да го екстрадират

26

месара

преди 5 години

Бочко и Цвъчко дали ще се бръкнат в джобчето за обезщетение, като Иванчева осъди държавата, или те вече ще са се евакуирали в централата в Америка по това време

25

Анонимен

преди 5 години

Помним Мишо Бирата и Ваньо Танов. А и доста други да не ги изреждам.

24

Зозо

преди 5 години

мдаааа, някой много скоро ще бъде стониран на площада, бих прогнозирал за един-двама висшестоящи герберази за назидание, другите после сами ще върнат краденото

23

Анонимен

преди 5 години

Тези докато не съсипят физически,психически тези две женици няма да мирясат!Ще ги убият,но няма да ги пуснат на свобода,за да разкажат как са били тормозени.