205

Анонимен

преди 5 години

"НАглите престъпници и техните съучастници начело с Борисов провеждат показна ЛИКВИДация на БЪлгарския народ след 1989 година.Годишно от народа се ограбват десетки милиарди живи кървави лева които се перат през корупционни обекти по ОПЕРАТИВНИ Програми и еврофондове."Българоубийци!

204

Така е

преди 5 години

Този ако е истински синдикалист, щеше да е водач на протестите. Няма го, защото е здраво залепнал за кокала.

203

гост§

преди 5 години

Колкото да не ви харесва казаното от Д.Манолов, това е факт. Не горивото е скъпо а заплатите са обидно ниски. Пред порталите на прадприятията е тихо и мирно, значи всичко е наред!

202

Анонимен

преди 5 години

Като излязъл от пандиза е на снимката ... "просъюзен лидер", егати! Ама, нали и партийният му "лидер" так се носи, не може да има отлонение от линията на ЦК.

201

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 217Абе, тоя, освен другото е и разнокав, както казват у нас на село:С едното око гледа към Пазарджик, а другото към Каспичан, а? :)

200

Анонимен

преди 5 години

И на тоя от снимката паричките са му в торбичките...под очичките.Не ояден, както примерно, Пефски, Цацата, Банкянския шоп и др., ама изглежда, доста набляга на течната храна. От 40 градуса нагоре ... Наистина е Водач в това отношение. :)

199

Анонимен

преди 5 години

тоя гърчавият, ептен за нищо не става, ааа става за продворен държач на лявата топка на бибитко, другата е за пламенчо.

198

Автентичен критик

преди 5 години

Автентичен проблем като узловие за протест? Браво! Чак такава витиевата защита властта не е имала. До къде сведоха 'Подкрепа'- до обслужващ персонал на властта! Оставка и на този продажен ***!

197

Минимал

преди 5 години

Всички политици и т.нататък да минат на минимална заплата и без бонуси.

196

anonimen

преди 5 години

то от това можене сме на ниво 1 в тоя град да сме при родители няма инвестиции няма никои млади хора бягат останахме единици докога кои се присмял тои командва срамота срамота не са виновни герб тия са си виновни идокато ония се лутат в пустинята токувиж и тия са на власт това вече щеещ края на тоя град ще го отпишем максимално

195

Тинев

преди 5 години

До anonimenХа вземи първо се научи да пишеш !П.П. Боже господи, прости, не образовани, а тръгнали и те акъл да дават.

194

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете ги тези минимални пенсии,заплати,социални плащания,въведете правов ред, спокойствие в страната,а не стрес и натиск,за да не бяга населението!Това искаме,много ли е?

193

anonimen

преди 5 години

гледахме с един приятел протеста в ловеч и се питам тия които сме наи зле при родители не протестриаме а кое протестира *** на казанжиев ми те са на всеки един протест те са се недоволни а ни е ние които сме без работа от години просто питам аз това тия за кое протестират с петте рома за истинското аз ли е господа това лие ценностната ни система аз ми писна цял живот да дам акал на някоии тои да командва а да видим какво могат тия на господин казанжиев оставете да видим каквоще променят

192

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

До ПротестърНещо за много оригинален се имаш, пръ*льооооо!Като си толкова отворен, що не седнеш на онуй дето расте бързо .... па после да слежеш и да го цуняш ....... и пак да седнеш .....

191

о

преди 5 години

Продължаваме да бъдем страната с най-ниските доходи и най-ниското качество на живот в ЕС - с най-ниски доходи и най-голямо неравенство, но за това не се говори",.Защо не се говори бе ***.нар .Нали вие трябва да говорите за това.Или на яслата ви е добре.

190

Анонимен

преди 5 години

Искаме си БСП обратноооооо или всички да се измитат!Писна ни от некадърници и продажници да ни управляват или по-точно да държат България под диктатура!

189

България Протестира

преди 5 години

НА първо място в света по убииства с инсулти инфаркти рак и диабет сме.Нашите работници получават най ниски заплати в ЕВропа.Нашите пенсионери получават най ниски пенсии в Европа.Над 5 600 000 Българи нямаме доходи за достоен живот в Европейския съюз.НАшите села и малки градове броят години до пълна ликвидация а МАнолов подкреПЯ терористите на Власт начело с Бойко Борисов

188

България възмутена

преди 5 години

Манолов е съучастник на НАГЛИ Престъпници менкащи на власт доказано престъпни групировки маскирани като партии.НАглите престъпници и техните съучастници начело с Борисов провеждат показна ЛИКВИДация на БЪлгарския народ след 1989 година.Годишно от народа се ограбват десетки милиарди живи кървави лева които се перат през корупционни обекти по ОПЕРАТИВНИ Програми и еврофондове.

187

Протестър

преди 5 години

Искам да ми е по-евтин бензина, щото сега не ми стигат пари за ракията!!!

186

Протестър

преди 5 години

Искам смяна на Системата, щото в таяСЕГА НЕМА ДАЛАВЕРА!!!