105

Alex

преди 5 години

До JonЧе той Костов и демократичната хайка я окрадоха и още живеят царски!

104

дайте бележките!

преди 5 години

Като давате големите заплати на администрацията с БЕЛЕЖКА(фиш) за заплата, има ли разбивка- каква работа е свършил чиновникът ви, каква полезност е имал, колко надценка сте му сложили, кой прибира печалбата и пр.?Дайте разбивка на администрацията, депутатите, министрите, комисиите, обществените поръчки...!

103

Анонимен

преди 5 години

Правилен ход

102

пак оправдания

преди 5 години

И какво като касовата бележка има разбивки?И за ток, вода, телефон бележките имат разбивки, ама цените не става ниски.Стига са ни замотавали!С бележките ще се оправдават!

101

Анонимен

преди 5 години

Е това след колко години еволюция трябваше да стане.

100

Анонимен

преди 5 години

Ще плащам по-малко след като на касовата има разбивка на цената ли? Или повече заради екстрата мастило! :)

99

Анонимен

преди 5 години

Боже, колко са жалки. Когато се запали огъня, трудно се гаси. По-лесно щеше да е да не наглеят толкова много.

98

Бензинджия

преди 5 години

Ето сега ще разберем дали Марешки продава на загуба ;). Хитър ход на Картела!

97

Лукоил ни граби

преди 5 години

Национализация!Поправете простотията на Костофф!

96

Анонимен

преди 5 години

Е ..и ,,Ко?Зареждаш някъде и скиваш примерно 20ст, надценка за литър,ама20ст. е навсякъде.Картела така е наредил.И к'во от това.Само ще псуваме и нищо.Горанов ни прави на идиути.Държавата трябва да следи за картелни договорки,к'ви ми ги дрънкаш за цената на петрола.

95

Анонимен

преди 5 години

Още живеят с илюзията че ще им се размине. Няма как да стане. Толкова много поразии направиха, че няма как да се опишат. Между другото, свинетка още ли е министър и носи ли си новата чанта?

94

реалист

преди 5 години

Касовата бележка ще казва ли как се оформя цената в монополиста Лукойл? Каква е надценката и печалбата?

93

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера само едно - Такива жалки опити са:- защото са много т.ъпи и пр.ости и си мисля, че нещо толкова елементарно скалъпено ще потуши страстите и ще им се размине?- защото си мислят, че "матр'яла" е много глупав, и ще повярва на всичко, и няма нужда да се хабят с нещо съществено?- отклоняват темата - и чез започнаха подробно да описват всичко от което ни цедят, ама цените не поевтиняха, нито пък ни се покачика заплатите.ВЪН ВЪН! Герберасти и всички около тях крадци -В ЗАТВОРА!!

92

Анонимен

преди 5 години

А защо плащам акциз ? За да има с 150 000 души повече администрация от необходимото ли? Уволнявайте ги, плащайте им ебзработицата 2 години (ще ни излезе пак МНООООГО по-евтино) и проблемът е решен? Ко?!

91

ПроСоТо

преди 5 години

продължение..които бяха започнали да се палят по улиците заради цената на тока.И какво стана?..-ИЗМИСЛИХА тия ЩУРОТИИ във фактурите и хората останаха с пръст в устата ,защото "видите ли,такива са разходите"..А цената не само не се намали,но се и увеличи..Сега подготвят СЪЩИЯ НОМЕР с горивата,за да ви ошашавят и да не знаете какво всъщност искате.Защото ако кажете "цените са високи",ще ви отговорят:-"Ами ето,написали сме ти защо"..И така-вълкът сит,агнето-разпарчалосано..Честито!

90

Анонимен

преди 5 години

Платени протести са това.

89

ПроСоТо

преди 5 години

ха ха!..Хитро!-Ще направят същото,което направиха за да "легализират" цената на ел. енергията:-Ще наблъскат "разходи",ИЗСМУКАНИ от пръстите.Ето напр. фиш от2016:..Вижте какви работи калкулират в цената:-Балансиране на енергийната с-*** за снабдяване..0.00223-Балансиране на с-мата за разпределение...0.0001-Пренос и достъп до/през мрежата...0.00853-Пренос по разпр. мрежа НН..0.03043-Достъп до разпр. мрежа..0.00503...Тоя номер го извъртяха преди години за да "успокоят" хората,които бяха за

88

Анонимен

преди 5 години

Дето има една нашенска приказка, и вълкът сит, и агнето цяло.Като за илекторат, толкоз!

87

House M.D.

преди 5 години

Заглавието е написано неграмотно.

86

Анонимен

преди 5 години

Най добре е бензина да е безплатен.