10

Изводите

преди 5 години

Държавата ще финансира НИМХ като подведомствена структура на определено министерство. Там ще се осъществяват не само приложни, но и научни дейности.БАН решава да направи паралелна структура за наука. Но БАН също се финансира от държавата.Значи БАН се опитва да изнуди бедната ни, опоскана държава да поддържа две дублиращи се звена. Откъде накъде?!

9

Анонимен

преди 5 години

още не е събрано звеното,и вече му търсят директор. звена...комисии...агенции..................................лапане на пари от бюджета !

8

BB

преди 5 години

До Западните Балкани НЕ БАН А ТЪРТЕИТЕ ВЗИМАЩИ ПАРИ ЗА НИЩО ПРАВЕНЕ ОТ БЮДЖЕТА ТАЗИ НОВА СТРУКТУРА ЕДИН ЛЕВ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВА ЗА ДА МОЖЕ КОШЕРА ДА СЕ ОЧИСТИ ОТ НЕНУЖНИТЕ ВЕЛИКИ ПРОФЕСОРИ -ТЪРТЕИ

7

Майтапчия

преди 5 години

Че как ще отнемат чужди титли? Това казарма ли е да разжалват професори?

6

Анонимен

преди 5 години

Сега на коя прогноза за времето да вярваме?На тая от НИМХ, които вече не са в БАН или на новия институт на БАН???Хората съвсем ще се объркат................хаха!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Работник от БАН си го каза, не ги пускаме, защото ни носят държавни пари. Сега като ги няма, съвсем нормално е да сложат нови нищо не правещи зелени човечета.

4

Анонимен

преди 5 години

Хо-хо-хо! Коледна изненада за всички МОНаджии. Хайде, кандидатствайте!

3

Анонимен

преди 5 години

До Западните БалканиСъздават дублиращо звено, а са на бюджетна издръжка!НИМХ под шапката на МОН ще получава издръжка също от бюджета. Около 1 000 човека са! А в чужбина станции като техните са автоматизирани! Част от тези 1 000 човека ще продължат да вършат научната си работа, но в БАН ще има дублираща структура, та да откъснат част от имотите на НИМХ и да имат основание да искат ежегодна издръжка от бюджета. Но функциите им ще се дублират. На наш гръб!Това ли защитаваш?!

2

Западните Балкани

преди 5 години

Да унищожим БАН, после СУ, после Техническия и така, докато останат само недоносчетата на партийците. Властта на мафията няма нужда от образование и наука, а само от роби.

1

тонката

преди 5 години

В тази гербава дупка всякакви абсурди са нормални