424

Анонимен

преди 5 години

Приятелю!Как може да сравняваш България с Чехия?Че те и при соца не си мязаха.

423

Вижда се

преди 5 години

Че в Бг минава полунощ.Много емоции. Много нещо.И всички мислят за мен.Дето се почернихВъв тая черна чужбина.Обаче не се отчайвайте! И за вас може да се промени всичко. Ако не на този, то на онзи свят.Защото блаженни са нищите духомИ тяхно е царството небесно.

422

Анонимен

преди 5 години

Я вижте Чехия как дръпна! Можело значи!! Ама българина само мучи и чака на готово. Ама не става само с ядене, трябва и акъл! Онези имаха Хавел, тук имаше ли един истински дисидент? Истинска опозиция? Не, всичките "демократи" една майка ги беше кърмила, с три букви! Айде честито! Всеки народ си кове съдбата!

421

Анонимен

преди 5 години

България - просякинята на Европа!

420

Анонимен

преди 5 години

Избягаха след 1989г от демокрацията за да слугуват като черноработници на Запада защото в България демокрацията им донесе само безработица и глад. И след 30 години демокрация и евроатлантизъм дори не мислят да се връщат в евроатлантическия рай България - предпочитата да мизерстват и слугуват на западняците.

419

И тяхната не е лесна

преди 5 години

Ами я си представете как му е на един бивш партиен секретар.Той е като овчар, който пасе държавното стадо.И из един път стадото става негово и той става ОВЧАРЯ.Обаче овците могат да емигрират т.е. да бягат.А и да протестират и да те разнасят по Ютуб. А ако те дадът по телевизията и другарите мислят, че песента ти е изпята и тутакси се отказват от теб.Бе изобщо ужасТ.А и идеята иска жертви.Добре че от Европата покапва.

418

La France

преди 5 години

Светла дата, поставила началото на т.н. "промени". Пиша ги в кавички защото те бяха дирижирани. Комунистите останаха на власт под друга форма. Светла дата - защото хората можеха да избягат от комунистическия рай!

417

Анонимен

преди 5 години

А не!Аз си искам демокрацията, щото иначе щях да видя Канада през крив соц. макарон.Но си мисля, че социялистите не щат социялизъм, а само вие.На тях им хареса частния бизнес и сеа вече са честни частници. Българския бизнесмен е като морското свинче.Нито е морско, нито е свинче.

416

Анонимен

преди 5 години

Не ви искаме бананите! Искаме си социализма!Тогава се пенсионирахме по на 55 години и имахме още 10 години да си построим вила и къща и ако искаме по-големи доходи да си поработим, защото работа имаше бол.Единственото, което ни терзаеше, че не можем да излизаме по света свободно.И си мислехме, че и след 10 ноември ще е същото, но ще ходим и на разходки по света. Е, ВИДЯ СЕ КАКВО СТАНА. ХОДИМ ПО СВЕТА НЕ ЗА РАЗХОДКИ, А ЗА БЕЛИ РОБИ.

415

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа "достойните" пенсии се обърни към другарите от ГерП и БКП!Те управляват след 1989 г. с малко около 5 годишно изключение. А преди 1989 какви бяха пенсиите и кой управляваше тогава. Тогава пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

414

бай Тодар

преди 5 години

"Евроатлантическият банан е сочен и топъл"Е, щом казваш, радвам се, радвам се, че ти влиза сочно и топло евроатлантическия банан, поемай го сочен и топъл, а и тоалетна хартия си имаш сега - нищо не липсва до пълното щастие при демокрацията и евроатлантическите ценности.

413

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа "достойните" пенсии се обърни към другарите от ГерП и БКП!Те управляват след 1989 г. с малко около 5 годишно изключение.

412

Анонимен

преди 5 години

До бай ТодарЕвроатлантическият банан е сочен и топъл, за разлика от бодливата комунистическа тел, която сигур ти влиза доста болезнено откъм Митницата?

411

Бивш граничар

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ ТОДОР ЖИВКОВ!ДА ЖИВЕЕ БКП!ДА ЖИВЕЕ СССР!

410

Анонимен

преди 5 години

Власт - пари - власт примнаучен приност на българските ***

409

Анонимен

преди 5 години

Да трябваше да се обесят всички виши *** още на 11. 1989 и нямаше да има и един проблем

408

Анонимен

преди 5 години

Затуй ли при демокрацията стотици хиляди майки, бащи и роднини не получават достойни пенсии и не работят в България за нормално според стандарта на страната заплащане ами преживяват с мизерните пари които изпращат черноработниците на Запад които също живеят мизерно на Запад и отделят от мизерното си заплащане?

407

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 463Черна работа и "мизерно" заплащане - благодарение на тях стотици хиляди техни майки и бащи и роднини преживяват тук!Пак благодарение на тях си накупиха трикатови къщи!

406

Анонимен

преди 5 години

"Защото социализма се е появил преждевременно другa'... млади приятели. Той е недоносче. А щом е недоносено - трябват специални грижи. То ще стане юнак, и ще го направим юнак, но трябва да видим каква е действителността."Разговор на Тодор Живков със студенти, може да се намери в ютюб.

405

Анонимен

преди 5 години

До бай ТошоСоциализъма е едно недоносче Евроатлантизъма е мъртвородено