25

Анонимен

преди 5 години

25На Ломско Шосе защо мълаха?Аз подкрепям хората!

24

Анонимен

преди 5 години

До 24Милиони хора "не стават", защото ти казваш? Какво си ти? Милиардер, гении, филантроп, плейбой, който има 5 дипломи от MIT и помага на световното население, или поред ия човек, който си мисли, че щото взел 500 лева над общата заплата, бил роден някъде си, значи е по-добър.

23

1234

преди 5 години

Какви компенсации какви пет лева искат тея от Графа? Що не ривахте когато за три години поради строителството на метрото умря бизнеса по Ломско шосе!?

22

месара

преди 5 години

герб, дами и господа! Просперитет по герберски! Борим демографската криза, като правим живота в страната още по-непоносим. Борим трафика, като правим градския транспорт скъп и ненадежден. герб завинаги до края, което за нас ще е доста скоро

21

Чиновник

преди 5 години

Тези компенсации, които искат, не се дават ей така, само защото са си ги поискали. Правят се проверки на ДЕКЛАРИРАНИТЕ обороти за няколко години назад, за да се види в какви граници се движат евентуалните загуби. И тук идва интересната част. Ако изобщо се изплащат някакви обезщетения, те ще бъдат на базата на декларираното от търговците, през предходни периоди. А както знаем декларираните обороти са нереално ниски. Затова и евентуалните обезщетение ще бъдат еквивалентни, т.е. НИКАВИ.

20

Сп??нс до Ехо

преди 5 години

В Испания фирмата изпълнител е длъжна да даде безпрепядствен достъп до магазина, дома, или гаража ти. И за целта им слагат разни "мостчета" и всякакви приспособления, ако магазинерите се бяха събрали и да пуснат една обща жалба , чрез един адвокат , до сега да бяха отръскали един чувал пари от кметството.

19

Общинаря

преди 5 години

Ама това е импулсен телефон, бе, другари. С него правим повече пари отколкото събираме данъци.

18

Защи ГЕРБ не плаща?

преди 5 години

Знам за магазин, който се премести от Графа на друго място, преди 2-3 години, когато се чу, че ще правят ремонт там, въпреки че беше на много подходящо място с много клиенти. Явно собствениците бяха предвидили какъв хаос е ремонт по време на управление на ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 5 години

Може и на арменския поп да се оплачат!

16

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Погледнах номера и започва с +374 ...... Хехехехе

15

ГЕРБ = Мафия

преди 5 години

Герберастите пак лъжат. Какъв комуникационен проблем, какви пет лева!? Да вземат данните за оборотите и печалбите от преди ремонта и по време на ремонта и герберастите да плащат компенсация за разликата. Ако някой е укривал оборот и печалби, ще остане с пръст в устата.

14

1000 лева

преди 5 години

Бизнесът не е само "Витошка" и "ГРАФА". Бизнесът отдавна е на умиране в по-малките градове. Такива финансово мотивирани и овластени като леля ви Шмента, отдавна сложиха подписи под абсурдни партийни закони, които имат за цел - ако може да се откажете от това , с което сте се захванали! "Те", искали да има бизнес... ама ако може само "Те" да са бизнесмените.

13

Пак Ехооо

преди 5 години

Написах долния коментар, защото онзи ден станах свидетел как мъж на средна възраст се опитваше да влезе в магазин "Еко" на пл."Славейков", но явно ставите му не бяха здрави и не успя, а тийнейджърът, който го придружаваше започна да го тегли за ръката, за да му помогне да преодолее височина от близо 50 см. Хлапакът нервничеше и настояваше да купят някакви маратонки точно от този магазин.Проблем ли е персоналът да ползва нещо вместо допълнително стъпало и всяка сутрин да го слага пред вратата?

12

Ехооо, търговците

преди 5 години

Някои от вас не са направили най-елементарното, което си зависи само от конкретния собственик.Тротоарите още не са завършени, върви се по някаква циментова плоча, върху която явно ще се надграждат поне още 20-30 см. Като прибавим и височината на праговете на вашите магазини, става ясно, че само добре трениран млад атлет може да влезе в много от магазините там сега.Толкова ли е трудно сутрин да слагате пред вратата по една тухла или нещо друго, което да служи като допълнително стъпало?

11

Гиньо

преди 5 години

Витошка и Графа бяха основните търговски улици на София с хубави магазини... Първата стана манджа стриит с няколко аптеки, а втората Бейрут. Кои са собствениците на моловете и дали са близки с картофената... хмм...

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Тези, които живеем наоколо и щем не щем всеки ден се провираме между тенекиите, ние ще пазаруваме там, вместо да мъкнем торби и да губим време по моловете.

9

Прави са хората!

преди 5 години

В нормална държава този ремонт щеше да бъде извършен за един месец с този бюджет, който е осигурен за целта. А тук половин година се мотаят, вършат некачествен ремонт, разтакават се, крещят, мотаят се.Живеещите в района граждани също са ощетени поради многото неудобства.ДОКОГА, кметице?!

8

Анонимен

преди 5 години

проблемът не е "комуникационен", както твърди гербаджийската кифла. Във всяка нормална държава собствениците на търговски обекти щяха да осъдят общината за страхотни пари за загубите си, но тук сме в БГ и никой не смее да съди шайката. Само срамежливо се оплаква тук-таме по някой човек и скоро работата затихва. А в конкретния случай работата плаче за съд. Не може да правиш такава организация за работа, че почти година тотално да лишаваш хората от достъп до имотите им, това е абсурд

7

Анонимен

преди 5 години

Трамвая от бул. Левски до бул. Витоша не е необходим.

6

Анонимен

преди 5 години

Щом не искате да упражнявате гражданска власт и граждански контрол, фалирайте. Демокрацията не се прави по телефона, а по площадите.