13

Ххх

преди 5 години

До ХНаправо удари рекорда. Две екскурзии до САЩ за месец.

12

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП не се среща с ПРЕСТЪПНИЦИ особено от мизерния ранг на Тиквата кво като сигурно е милиардер вече. Виж с диктатори и терористи може но със сикаджии НЕ , захариева ако ще да се *** на челна стойка пред белия дом

11

Х

преди 5 години

За един месец две служебни командировки. Сега пак позира и публикува снимки. Направо си е *** път да види за сметка на данъкоплатците....

10

Анонимен

преди 5 години

ТОЙ БОЛТЪН СИГУРНО НЕ ЗНАЕ ЗА ТЪМНАТА ЧАСТ ОТ БИОГРАФИЯТА НА ВОЖДА, ХА-ХА-ХА

9

ИЗМОЛИХА СРЕЩА

преди 5 години

След като Боко обикаля 10 дена коридорите на ООН, с надеждата да се срещне с Тръмп и не успя,сега захариева измоли със сълзи на очи да го поканят във Вашингтон.

8

ай сиктир

преди 5 години

Много интересно това не е ли опит за лобизъм и коя е Захариева та точно пък пред нея ще повдигат въпроса за българската армия??? Доколкото знам имаме премиер, министър на отбраната и не на последно място Президент който е и главнокомандващ.

7

до 3

преди 5 години

САЩ защо не натиснаха Полша, Унгария, Чехия, Румъния не дрогарю САЩ не натиска никой, някои хора сами се продават, защото Бай Гня е научен, че западното л@... е по-хубаво Ако не се продадеш сам никой не може да те купи Там в Драгалевци още се разхожда Драгалевският Ай Дук.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3"САЩ ни натиснаха през НАТО да си фирясаме ВСИЧКОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ"То пък е едно въоръжение, освен за скрап никога не е ставало за друго. Само на русофила му харесва руското оръжие. Руското оръжие е само за потушаване на народни бунтове да си спомним Берлин 1953, Будапеща 1956, Чехословакия 1968. Руското оръжие на всякъде се е проваляло при пълномащабна война. Провали се и по времето на ВСВ та спешнно се наложи на руснаците да воюват 80% с американско оръжие.

5

Анонимен

преди 5 години

Борисов ще погуби държава с 1300годишна история само за да не треснат на масата от ЦРУ престъпното му досие на наркотрафикант и автоджамбазин....толкова му дреме за нас. ще купуваме течен газ ,американско оръжие , ще ни унижават без визи , ще ни помпат с военни бази....само за да не лъсне че царят е не само гол ми и за ***

4

Зозо

преди 5 години

Модернизация по американски стандарт на армията е задължително да има. Да изхвърлим руските 40-50 годишни бангии! Имаме нужда от ново американско оръжие и технологии.

3

Анонимен

преди 5 години

САЩ ни натиснаха през НАТО да си фирясаме ВСИЧКОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ - сега всеки път повдигали темата кога ще си модернизираме армията - естествено с техните преоценени *** : ) върховен цинизъм ( дори е изписан на лицето на захариева)

2

Анонимен

преди 5 години

Каквото Захариева сама си направи, никой американски Соросoид не може да ти го направи.

1

Анонимен

преди 5 години

Очевадните АНТИ БЪЛГАРСКИ напъни и усилия на Шекеркова и Тиквунции .