15

Анонимен

преди 5 години

Трябва да я закрият тая служба и без това полза от нея никаква.Охраняват хора които не се занимават с политика от 20-30 години.

14

Анонимен

преди 5 години

Тарикатите,с.селски от нсо още на излизане от гаража на кошарите,почват да карат агресивно и да притискат коли от средното платно в посока тв.кула.Визирам джип Тойота 2 -ра кола ,кара в половината от средното платно и притиска коли които се движат в него.Е,кой охранява в Ес класата пред него ,която се движи в3 -то платно,рано сутринта излизайки от гаража на нсо???

13

Анонимен

преди 5 години

Мноого чиновници в гражданските администрации и в МВР от време оно.Обикновено връзкарите и подмазвачите се назначават на "сладки тихи" местенца,а останалите професионалисти вършат цялата работа.

12

Анонимен

преди 5 години

Добре че шофьорите от НСО нямат право да говорят! Това, което виждат, чуват и са принудени да изпълняват, надминава всички легенди за миналото!

11

Ами

преди 5 години

Когато си крал много си засегнал и много интереси и естествено ти трябва и охрана.

10

дискриминация

преди 5 години

До kiroЗадаваш не удобни за властта и чиновниците въпроси който всички си задава ме и какво от това!аз ще дам още един скандален факт,над 60 000 държавни служители от НСО,МВР,съд,прокуратура,МО и тн.не плащат данъци и осигуровки а ползват огромни привилегии,мед.и соц. услуги и после пенсии платени от народа!?те не плащат нищо в НОИ!!!

9

Анонимен

преди 5 години

За интелекта.Кара си нсо служителя по магистралата и чува по радиото:- Внимание граждани, получихме множество сигнали за един автомобил двежещ се с бясна скорост в насрещното по магистралата.Агентчето изсумтяло плювайки поредната смазана слънчогледова семка, мята фаса през джама и вика:- Глупости, не е един, всички карат в насрещното!

8

Анонимен

преди 5 години

8 часа София - Варна??? аз с камила ще стигна по бързо

7

лошо

преди 5 години

НСО и полиция не реформирани,многобройни,с високи не заслужени заплати и привилегии, структури....който са в тежест на народа.

6

kiro

преди 5 години

Защо са ни 240 народни представители при 5 милиона население?Защо имат 130 служебни автомобила само народното събрание?Защо НСО има десетки бронирани автомобили, стотици луксозни лимузини и бюджет от 37 милиона за 2018?Имаме 56 окръга, по един народен представител от окръг е достатъчно.Депутатите могат да ползват личен или обществен транспорт.От преторианска охрана имат нужда само в диктатури.Затова сме банана републик с изчезващо население управлявано от бабун.

5

Преди

преди 5 години

години стана достояние как зам министър в Белгия отива с велосипед до денонощна аптека за лекарство на някой от семейството...Тук обаче даже и кучетата им разхождат. Както е казал народът пази Боже, сляпо да прогледа!

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Точно това искат простит селяни - птюрезидента в градски транспорт!

3

Анонимен

преди 5 години

Кво им е тайнственоно? Като ги срещнеш на пътя, те карат в средата по осевата линия, та всички да ги видят. Обикновено са предпоследното нещо което виждаш в живота преди дървото.

2

истината

преди 5 години

Новите управляващи пищяха че преди 1989г.УБО имало много привилегии, обслужвало властта неправомерно и харчели много народни пари не се минаха и 5г.и НСО надмина УБО а сега вече задмина много кратно някога тоталитарната служба.

1

zeus

преди 5 години

Мястото на политиците е сред народа, който ги е избрал, едва така ще усетят "любовта" му ;)