267

Анонимен

преди 5 години

До NB!Да, точно така, държавата е виновна за повсеместния мързел, който вирее сред малцинствата откакто свят светува. Защо въпросните малцинства тогава продължават да просят и крадат в развити и богати държави като Швеция, Дания, Франция, Германия и тн, сигурно и тия държави са им виновни. Целия свят им е виновен направо, дайте им на тия бедни хора, че все не им стига.

266

Анонимен

преди 5 години

До NB!Помага се на хората наистина в нужда.Тези не са от тях.

265

Анонимен

преди 5 години

До NB!3 професии - гепане, крадене и просия.

264

NB!

преди 5 години

Упражнявам три професии....Винаги помагам, колкото мога! Но не забравям, че като човек получи, трябва да даде, че нали знаеш...Живота е колело. Аз, ако не помагах поне с малкото, което мога нямаше да се изказвам. Но никога няма да разбера Чичо Скруч....Те като видят тая беднотия и "аристократичните" им глави се обръщат настарна,че ги обижда мизерията....Не ги гнуси собствената им духовна нищета...

263

Анонимен

преди 5 години

До NB!Отивай на работа, ромбе, никой не е длъжен никви залци да ти дава.Що не пробваш ти да дадеш на някого.

262

амииии

преди 5 години

До Анонимен 271 кое не си разбрал/а , ще ти обясня в нета е така , един разбрал -друг не разбрал Знам ли , може и да си на десет !!!

261

ттцтцтц

преди 5 години

До Анонимен 264 Оффффффффф , пробвай тогава да сложиш 2 сандвича в джоба си пс - май някой се чуди как да си запълни деня ...!!!!!

260

Анонимен

преди 5 години

До не си разбрал/аГосподине/госпожо, Вие да не сте от етносите, че нещо нищо не Ви се разбира от писанията...

259

не си разбрал/а

преди 5 години

До Анонимен 262 Но не се коркай , ще ти обясня Не съм казвал , че си изполвал /а " чиновничка " . Аз бях написал " чиновник " и ти започна да се разправяш , че съм бил казал, че си мъж . За това беше забележката за" чиновничката "

258

Анонимен

преди 5 години

До NB!Е групичката в това видео по какъв начин не спада в графа 'търтеи, живеещи на наш гръб' ?

257

Анонимен

преди 5 години

До амииииОт кофата или от гробищата?Или от борсата за безработни?

256

Анонимен

преди 5 години

До 264Когато някой ти дава храна на аванта и си в наистина затруднена ситуация, трябва да си благодарен от дъното на душата си и да му целуваш краката, а не да философстваш що ти я бил дал без торба.

255

амииии

преди 5 години

До Анонимен 263 Оффффффф , да не ти развалям още повече деня , ще изкарам пари !!!!!

254

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 259 оффффффф, не схващаш - пробвай някой път да си сложиш сандвич в джоба , непрактично е , затова са торбите !!!!да не ти развалям дена , ама онзи ден четох , з а някакъв човек със заведение в София / май беше / и щял да готви за бездомни хора и да им дава храна . Има много като него , четох и за някакъв / ама беше в САЩ / , от пенсията си купува храна и сам я пакетира в тарелки и я раздава на бедни и бездомни изводите са ......

253

Анонимен

преди 5 години

До оффффффффффТе за да умират за парите ти, първо трябва да си изкарал такива, а като гледам от колко време кибичиш в тоя форум, за да оправдаваш действията на тия фекали, май днес няма да изкараш нищо. :(

252

Анонимен

преди 5 години

До оффффффффффБлагодаря за уроците по правопис тип трети клас, но думата чиновничка не съм използвала никъде. Май освен, че не можете да пишете, не можете и да четете, но те двете неща в крайна сметка вървят ръка за ръка. Приятен ден на гробищата, хапнете едно житце на моя сметка.

251

офффффффффф

преди 5 години

До Анонимен жена да се държи така ????? не ми се вярва , да си жена . Ама щом казваш - има ли причина да не ти вярвам ????Сега пък правописът ми ????? Какво муууууууууууууу ееееееее???Умират , умират държавните служители , точно за моите парички Пак ти казвам - за подобни хора , да взимат храна от гробищата , е все едно да взимаш от ресторант ПС - чиновник е като кмет , президент и т.н . Не се казва чиновничка , нито кметица , нито президентка . Изводите са си за вас

250

Анонимен

преди 5 години

До амииииЗащо очакват каквото и да е от хората, на тия точно кой и с кво им е длъжен е мистерия? Ако трябва и отзад ще си натикат храната, това никого не го вълнува, било нормално с торбички да идват, откачалник. Да дойдат с чували у вас ти пожелавам.

249

Анонимен

преди 5 години

До амииииАхАхХхАХА, що за логика, що не отидем у тях направо да им наготвим, че сигурно се уморяват така като обикалят по гробовете? Нормално било да си носят торбички, умирам от смях

248

Анонимен

преди 5 години

До амииииНормално е за Вас, защото сте мързелив търтей. За мен нормалното е като ми се яде и съм гладна да ходя да работя. ;) Лек ден. Намерете си занимания.