39

Анонимен

преди 5 години

От Турция и Алжир какви бежанци са? От какво ?

38

Анонимен

преди 5 години

Само в Европа някой може да търпи мамуня да се нашира. Явно някакъв пост-колониален стокхолмски синдром ги дъни из Западна Европа. В Германия е пост-военен/нацистки. Все едно гледаме Римската империя завладяна от хуните, но тука те доброволно се предават.

37

к

преди 5 години

докато не обесим евреина Сорос, корабчетата му ще продължават да превозват по 35 000 от тези *** на месец в Европа

36

Анонимен

преди 5 години

лошото е, че меркел искаше да покаже как ГДР я е възпитало в доброта и състрадание, покани ги в двора си, ама сега им отвори и портичките / комшулъците / към дворовете на съседите, и сега ще брулят комшийските овошки. жалко и страшно става за европа !

35

до 26

преди 5 години

До *и кой от нас "бяга",както се изразяваш , без документи, нелегално през граници, в тайници на ТИР-ове....?

34

До ТТ

преди 5 години

Точен изстрел,Тулский Токарев - Бабата ги покани радушно и сърдечно на гости - а на поканени гости документите не се искат! Да му мислим ние с винетките,застраховките-осигуровките-гражданската и другите уреди за изтезания..

33

TT

преди 5 години

С документи или без-какъв е проблемът??? Лудата немска баба нали ги покани всичките ???

32

привет от Германия

преди 5 години

В интерес на истината тези се интегрират в немското общество , стига само да са християни ! Мюсюлманите нямат никакво желание да се интегрират , те са големият проблем за Германия ,а и не само за Германия ,за цяла западна Европа! Тук имам възможността да ги наблюдавам ,да контактувам с тях и да преценя кой колко струва! Цветът на кожата не е от значение , важно е каква религия изповядват и в каква среда са израснали ! Мюсулманите са капсуловани без желание за интеграция! Повечето необразовани

31

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНедей я жали Русията, те така си живеят още от време оно - скотската! Лошото е, че и България превърнаха в Малка Русия.

30

гледам и виждам!

преди 5 години

Две неща я чакат бяла и разумна Европа в обзоримо бъдеще - и двете са на принципа "Никой не ти е искал мнението!": 1) задължителното джендеросване още от невръстни деца2) задължително оплождане от такива като тези "бедни деца" на снимката

29

До 28

преди 5 години

Ценкооооо...Аз не те бъркам - зная ти ник-нейм стила - много здраве на шурето...

28

привет от Германия

преди 5 години

Жално ми става за Русия ! Тази огромна земна пустош няма да бъде заселена с хора ! Преди 20 г. руснаците бяха 150 милиона , а сега са 140 милиона , дори и по-малко ! Населението на Русия се състарява , младите бягат в чужбина , раждаемостта е ниска заради неблагоприятните икономически фактори , а за капак на това дори и от третия свят няма желаещи да емигрират в Русия !

27

мак

преди 5 години

Сега ли разбраха? Това трае от години, документите им изчезнаха, но телефоните по някакво чудо оцеляха. И не са вече бежанци, а мигранти. Какво става, че медиите вече могат да се изразяват по този начин?

26

Мухаха

преди 5 години

Тия все пак са "интелигенцията' на Африка . Знаят по 5-6 думи Английски . Почакайте да пристигнат другите, дето са живели по джунглите, единственото което притежават е това което са убили и не владеят добре дори собствения си език . Достатъчно е да разберат колко добре и безпроблемно си прекарват техните бивши земляци тук в Европа . Как всичко им се дава без да си мръднат дори пръста и как могат да си крадат и изнасилват на воля прикривани от правителствата и оправдавани с "етнически различия "

25

привет от Германия

преди 5 години

Като ги гледам на снимката на хора не приличат , ама и те акъл имат , не искат да останат в България , не искат да отидат в Русия , искат в западна Европа !Използват Турция и България като трамплин за западна Европа !

24

NoName

преди 5 години

Тия маймуни ще разпалят 3та световна война - Тези хора, с техния манталитет и култура НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА!

23

Циник

преди 5 години

Който "знае" постовете ми - прави разлика с бо клуците , които клонират ника ми!

22

*

преди 5 години

Така е, като има толкова голяма разлика в стандарта на живот за хората по света. Не може в Африка да работят по 12ч за 2 евро. а в Швейцария за 100 пъти повече. Нормално е да бягат към по-хубавия живот. Та нима ние не бягаме в същата посока, прогонени от мизерията.

21

Анонимен

преди 5 години

Верно на гърци приличат.

20

Циник до клонинга

преди 5 години

Пидиразина...кажи пак как се нас.ра докато те ейбаxa бежанците - маменцето ти сакато!