77

Наблюдател

преди 5 години

Очаквайте скоро да започнат да изнасилват и момчета, имаше такъв случай точно в Австрия в съблекалнята на басейн.

76

Анонимен

преди 5 години

Чудя се как е възможно да превърнеш коренното население в малцинство в собствената си столица? Говоря за Лондон и Франкфурт. Англичаните в Лондон и немците във Франкфурт са по-малко на брой от чужденците. Каква е целта на това? Защо са го позволили? Луди ли са? Това е ненормална работа, казвам ви.

75

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименне е възможно да се затворят вратите.КЪСНО Е ВЕЧЕ!ЕС го направиха разграден двор /ЗНАЕТЕ КОИ!/..Сега тия,които прокараха ПЪКЛЕНИЯ план ще се оттеглят-те свършиха пъкленото си дело..Оставаме ние да им сърбаме попарата..И да се чуди човек за какво беше цялата тая дандания с тоя "Съюз"?!..

74

Анонимен

преди 5 години

" сега идват други мигранти сред тях няма семейства, няма жени, 95% от тях са млади мъже, почти всички от които носят със себе си оръжие" Всъщност още от началото на т.нар.бежанска криза си идваха точно такива. Само че медиите усърдно изпълняваха поръчението да твърдят, че идват жени и деца и сме длъжни да ги приемаме. Докато наводниха Европа и почнаха да създават проблеми навсякъде.Сега вече тук там се прокрадва по някоя истина за състоянието на нещата, за жалост след дъжд качулка.

73

ПроСоТо

преди 5 години

До Кифладжията..мамка му!..Ти просто ни припомни приказката "Не се излагай като кифладжия"..

72

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно вратите трябва да бъдат затворени. Европа не може да приеме цял свят. Защо искат да подменят населението на континента? Решиха го шепа политици без дори да попитат хората? Аз съм толерантен човек и не желая злото на никой, но това е прекалено. Това е подло и зло деяние спрямо гражданите на Европа! Доколкото знам в Пакистан живеят пакистанци, в Нигерия живеят нигерийци. В Европа какви хора би трябвало да живеят? Отвратен съм. Опитвам се да разбера защо го правят, но не мога...

71

ПроСоТо

преди 5 години

австрийците са малко.."дървеняци"...Не си мислете,че при тях минават номерата!

70

редовен драскач

преди 5 години

е ,германките и скандинавките скоро ще могат да си правят харем,и то от различни-крадец,социален,военнопрестъпник,изнасилвач,джихадист-какъвто си харесат,ама скоро ще се обърнат нещата и ще започнат да се срещат забрадени германки,прекосяващи на бърз ход улицата оглеждайки се наляво-надясно.И по тъмно от къщата си никой няма да излиза.Отиде си оная европа на спокойствието и бохемския живот

69

Кифладжията

преди 5 години

Виена предупреждава... Ала-бала, портакала...ВИЕНА СЪБАРЯ ХОТЕЛИ, СТРОИ МИГРАНТСКИ ЖИЛИЩА НА ТЯХНО МЯСТО И ДАВА АПАРТАМЕНТ + 1000? НА МЕСЕЦ НА ВСЕКИ ДОВТАСАЛ ОТ ПУСТИНЯТА ИЛИ ДЖУНГЛАТА. ВИЕНА ОБУЧАВА 3000 ДУШИ (МЮСЮЛМАНИ) НА ДЕН САМО В ЕДИН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР. ВЪВ ВИЕНСКИТЕ НАЧАЛНИ УЧИЛИЩА НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ИМЕНА СА МЮСЮЛМАНСКИ. ВЪВ ВИЕНА МОГАТ ДА ТЕ ЗАКОЛЯТ ПОСРЕДНОЩ ЗА 2? И ЕДНА ЦИГАРА. ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ ПРОПУСНАХА 10000 МЛАДИ МОМЦИ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА. Толкова за предупрежденията на Виена.

68

месара

преди 5 години

Мдаа ама какво да правиш, американецът ***, първо беси, после мисли. Всичко се сбъдна както предрече Кадафи. А европромивките още борят Русия и налагат санкции... Е какво да ги правиш такива, заслужават си и последната гадост, която ще им се случи

67

Анонимен

преди 5 години

До ФашистлякНали знаеш вица за тиганина, дето чукал жената на лорда, и лорда, дето чукал ***. Тиганина вика: всичко много хубаво, ама аз му правя лордове, а той на мене тиганета. Та, да. Раждаемостта ще се качи, но ние няма да оцелеем. Те ще оцелеят. И в същата реч, ако си спомняш, има и думите "така ще ги превземем" или нещо подобно.

66

СС

преди 5 години

Екстрадирайте всичките търтеи!!! Обратно в Африка и Азия!!!

65

k

преди 5 години

докато не обесим евреина Сорос, корабчетата му ще продължават да превозват по 35 000 от тези *** на месец в Европа

64

Анонимен

преди 5 години

От всички бежанци най не харесвам пакитата защото ако разберат че си християнин по техните земи ще те убият. Сирийците са по-цивилизовани и светски араби от саудитците да кажем. Други които не харесвам са гаднитя мароканци и алжирци, известни с изнасилванията.

63

Тра-ла-ла

преди 5 години

Да му мислят западняците...Те и децата им ще са най-потърпевши от тези диваци.

62

Анонимен

преди 5 години

Това е само началото. Те са милиарди.

61

мак

преди 5 години

Става страшно. Но виновните освен меркел са страните, които създават отлични или поне прилични условия в лагерите и имат миграционна политика, която само дава, казвайки по този начин елате, подготвени сме. Тази нова вълна няма да е последна докато ... имат шанс да се доберат в Европа.

60

Анонимен

преди 5 години

Не квичете -- за Б-я никой не е тръгнал ! Ако сте се запътили за Европа побързайте.Впрочем тука говорите ,като германци без да знаете ,че за германеца африканската и балканската ..на....аст са едно и също --еднакво ни мразят .

59

Анонимен

преди 5 години

До ФашистлякЩе потъмнеем, ще почернеем, но ще се съживим.Повярвайте ми, това е спасението.-Лично съм те хванал за крака и ще полетиш със мен ...

58

Анонимен

преди 5 години

До ФашистлякСега разбирам.Те не са тук за да работят, или за да плащат данъци и осигуровки.-а за да ги плащат тия "данъци4, ще трябва да ти слугуват. Нали така бе, брат-чеде, нали така! Глад за роби! Само че май муните не са като белите, и трябва много да внимаваш с тях, не са толкова толерантни, като умният бял човек!