25

Анонимен

преди 5 години

Първо да запретнат ръкави след това обратно да изграждат в страните си.

24

Анонимен

преди 5 години

Плюеха по комунистите, че не спазвали човешките права, а запада като бие африканците е демократично.

23

Анонимен

преди 5 години

Василев, преди да кажем хиляда години, за хората съществуването на метала Антимон не е било известно. Фактът е бил налице, но е липсвало знанието.

22

Анонимен

преди 5 години

Докога ще ни карате да четем за тези ***? Все едно че имаме някаква вина за състоянието им? Да ***, гадни долни червеи, и мaнгaсaрите също. Никога, никога няма да ми трепне сърцето за гадната свинска ***. От политиците очаквам да ги държат максимално далече, а от цингасарите - да емигрират някъде, откъдето няма връщане.

21

Анонимен

преди 5 години

Ще ви разкрия една истина. Смъртта не съществува!

20

Анонимен

преди 5 години

Реалността е твърде съмнителна, а само твърдите глyпaци са сигурни във всичко.

19

Анонимен

преди 5 години

Вярвам в Господ и в това, че извънземни съществуват. Проблем?

18

Анонимен

преди 5 години

Василев, къде си ве, да не слезе пред блока да си разглобяваш двигателя и да го тресеш в кутия?

17

Анонимен

преди 5 години

Теорията на дарвин за произхода на видовете е една от фундаменталните заблуди на днешния свят. Една от многото.

16

Анонимен

преди 5 години

Естествената дарвинова еволюция е все едно да си разглобите двигателя на колата, да го сложите чарковете в една кутия, и да започнете да я клатите и тръскате няколко милиона години, в очакване двигателя сам да се сглоби. Да не говорим, че мозъкът е далеч по-сложен от автомобилен двигател. Няма как да стане! Процесът ще минава през проби и грешки, демек разглобяване и отново сглобяване. А дарвинизма е само в една посока.

15

Анонимен

преди 5 години

Василев, зарежи дарвиновите щуротии... Човек е създаден от извънземни и съдържа и рептилоидни гени, поради ред причини. Ползван е и материал от *** за база на двигателно опорния апарат, но скокът между приматски мозък и човешки мозък не може да се извърши по етествен път и за милиарди години.

14

Ангела Меркел

преди 5 години

Всеки африканец, който се чувства зле, е добре дошъл в Европа!

13

РЕАЛНОСТ ДНЕС

преди 5 години

Бежанците днес имат много лош профил - Те не бягат от природни бедствия или война , те са участвали в разрушението на собствената си територия и бягат от Правосъдието .

12

Анонимен

преди 5 години

Примерно "добрите" индианци са измислили самобитния метод на скалпирането, което често е ставало на живо, преди жертвата да се заколи. В Африка пък е имало разпространен ритуал да се извади все още биещото сърце на врага и да се изяде, а кръвта да се изпие. И те така с тия иначе "добри човеци".

11

Анонимен

преди 5 години

Всички тези ограбени и излъгъни са ва съвеста на Мюмюнкел

10

Анонимен

преди 5 години

Василев там е работата че не е африканската а може би египетската или шумерската и т.н. което е малко по друго нещо....става въпрос за различни видове просто... всъщност не се сещам някъде в историята да се визира въобще цивилизация от н.егра било то и примитивна!

9

Анонимен

преди 5 години

Василев, много преди белия и алчен човек да се намеси и да завладее определени ресурси, цъpнилките са водили жестоки и свирепи войни между племената си! Стигали са до човекоядство, взмане на роби от други племена и до масови убийства. Демек те по жестокост не отстъпват и микрон на белия човек, напротив! Белия е сложил малко ред в тоя свиреп свят.

8

Ибрикчия

преди 5 години

Е нали затова ги държат бедни и гладни големите сили. За да измират както е по план, а големите да им прибират природните ресурси и парите от изгодна търговия....хората са само инструменти в производството на блага за развитите. Поздрави на Ротшилд

7

Анонимен

преди 5 години

От цялата статия разбрах само че е тъжно да ги заравят в пясъка.Еми хубаво да ги кремират ако искат.Този който е писал статията не разбира Африка.Там умирането си е нещо нормално а логиката е странна малко като законите на джунглата.Дори и Майк Тайсън казва за себе си."Аз съм диво животно,хищник което се възбужда от миризмата на кръв и женска.."Как да ви кажа.Хора са ама не точно.

6

Анонимен

преди 5 години

Голема работа! Светът и без това е пренаселен! Нема да рева за шепа диви ckoтове, които биха ме заклали, ако им падна на сгода!