6

Професор

преди 5 години

Допълнителна тежест за бюджета. Мисля че е ненужно да се дават коледни добавки. В Гърция дават по 1000 Евро на пенсионер, в Турция пък за байряма на всички пенсионери са раздали по 2000 лири - около 600 лева но и двете държави които посочих са с нестабилни икономики. Ние сме стабилни и се боя че ако се раздават по 20? на пенсионерите ще се разклати стабилността и подема на икономиката ще отслабне.

5

гербовец

преди 5 години

Пенсионерите да благодарят на уважаемия министър Горанов и ръка да му целуват, че им дава по 40лв. за празниците. Ако Той искаше, да се свети Името Му, можеше нищо да не им даде и да ги остави да гладуват и студуват и по празниците. Но Той е милостив и ето извади едни пари и ще им ги даде. После комунистите само да хейтват, че ГЕРБ не били добри. Добри сме и имаме Воля. И патриотите де, не само Воля.

4

House M.D.

преди 5 години

Колега #1, не сте справедлив. С вдигането на минималната работна заплата от 510 лъва на 560 лъва, всички българи ще попаднат в десетката на Форбс.

3

Шопо

преди 5 години

20 ? ...Супер !!! Че си купим кило месо ,кило сиренье и половинка кашкавал !!! Благодарим ти ,Горанов ! Благодарим ти ГЕРБ !!!

2

ужас

преди 5 години

жалко,много жалко,български пенсионер да си на тоя свят,шапка на тояга си живееш,кога ще има възмездие за тези *** дето съсипаха държавата

1

сигурно

преди 5 години

Робите ще се зарадват неистово от СЛЪНЦЕТО който ще ги дари с несметното богатство , и утре пак за него ще гласуват !