28

Анонимен

преди 5 години

Германия е свършена.Не може държава с територия два пъти по малка от Франция без ресурси със застаряващо население и цялата източна част да не става за нищо да държи тон на космическа сила като Франция.Германия беше дондуркана от САЩ но Сащ вече е притисната икономически и след като спре да дундурка Германия последната ще рухне.

27

Байкове вълнения

преди 5 години

Бабо Меркел,НЕ си отивай. Кой ще ме гали сега по главата??? Кажи на новия канцлер да ме тупа поне по рамото.

26

Анонимен

преди 5 години

Меркел-Кашнер си свърши работата да вкара *** в еу-то, но ми се струва, че заместничката и няма да е по-добра, ако не и по-лоша.

25

Анонимен

преди 5 години

Какъв "стожер на европейската стабилност",бе маймунчоОВЦИ?!Не стана ли тази "стабилност",с цената на разрушаването на колониите от Източна Европа,принесени в жертва на дивашкия западен капитализъм?Защо никой и никъде не обелва дума по този перверзен факт -западна европа и главно Германия,се измъкна от Кризата,благодарение на разрушаването на източната и част(включително и Източна Германия),на източените и източвани природни и човешки(включително и интелектуални) ресурси?!!!Сега тя загива!!!

24

к

преди 5 години

гадната ялова източно-германска еврейска бабичка е "Стожерът на европейската стабилност" !!!!!!!!!!!????????пошло, раболепно, мерзко и подлизурско - точно в стила на Сороското издание Днес БГ

23

Анонимен

преди 5 години

Англия пак вижда всичко през призмата на интерес си и и пука само за нея по- егоистична нация не съм виждал.А за Германия Меркел стожер на стабилността това на колко ракии беше трола дето го написа като го измисляше.Меркел която 2014 прие пари от тези който качиха Тръмп за да съсипе целенасочено Европа като пусне милиони мигранти неинтегрируеми и сред тях терористи който да предизвикат народен бунт и да качат удобни на Тръмп нацистки режими.Добре ама не.

22

Анонимен

преди 5 години

а ако знаете какви глупости ще сътворят т.н."зелени" ,глупостите на бабет ще ни се видят мил спомен.ако Шойбле стане канцлер Германия ще остане стабилна.

21

реконкиста

преди 5 години

Меркел незабавно трябва да бъде изгонена от Европа заедно с поканените от нея.Африка и Близкия изток имат нужда от нея да им създава демокрация на място.

20

Волф Месинг

преди 5 години

Нищо особено няма да се случи. Германия ще си остане Германия и след Меркел, както беше и след Аденауер или Хелмут Кол.

19

kukla

преди 5 години

Кака Меркел сигурно лично познава Хонекер и се досеща какво я очаква и нея. Но положението май сега е повече сравнимо е с началото на 1945 г. До тогава германците са гледали само картинки по кинопрегледите и си мислели че техните добри войници носят мир в ЕВропа. След като съюзническите войски достигат до техните домове, тогава изведнъж те осъзнават че са във война. Сега е същото като милионите африканци дойдоха към Германия и немците видяха за какво става дума. Едва ли ще се успокоят скоро

18

Анонимен

преди 5 години

Боpяна като "говориш" за Германия и Меркел, направи си труда да прочетеш немската преса, а не "Ню Йорк Таймс", "Таймс" и "Гардиън" и то от БТА. Това е просто несериозно и не правдиво.

17

Гербаджия

преди 5 години

Меркел си отива, но аз съм спокоен защото Бойко е тук и ни пази.

16

Анонимен

преди 5 години

Тази тьотка с *** поглед Меркел няма как да направи толкова поразии сама. Или немските корпорации я използват да наводни континента с евтина работна ръка или го правят американците/евреите. Запомнете го от мен, в крайна сметка всичко опира до ПАРИ.

15

Анонимен

преди 5 години

абе ного вражеска руска пропаганда в постовете тука се допуска! Ало, админа, да пусна ли сигнал до ЕК, че се извършва тук опдривна дейност? Внимавай!!

14

Анонимен

преди 5 години

Ко ша праим без Меркел сега? Мъка. Да ви имам проблемите!

13

Либерал

преди 5 години

Г-жа Меркел е с основна заслуга за превръщането на Европа в либерален, мултикултурен, благоденстващ континент. Феминизма е държавна доктрина. Правата на малцинствата са гарантирани. Няма доживотни присъди. Хора от цял свят идват да живеят тук. За бежанците са гарантирани покрив и помощи. Еднополовите бракове и гей образованието си проправят път. Скоро ще въведем квоти за жени на работното място. Нямаше да успеем без г-жа Меркел!

12

Анонимен

преди 5 години

Британските медии да си гледат Брексита. Че без български мед сестри и лекари, без полски строители и т.н., ще трябва да си внесат още "пакита". Много векове грабиха от света (вижте им музеите), но скоро ще видят видов ден.

11

456

преди 5 години

баба Меркелана, вече стана излишна, ООН-ето ще вършат нейните функции, но глобално.Дано нейните скъпоценни "нови европейци" след време като станат повече от европейците се смилят и отделят малко място за резерват за малкото останали меки еврогейци...

10

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 5 години

Късно е .Тя направи вече големите бели за Европа.А ЕС ще последва пътя на Съветския съюз.Неизбежно е.Тогава за БГ.става страшно.Няма евро фондове ,заеми Сапарди и тем подобни.Няма да има откъде да се краде.