54

дедо ви Ноко

преди 5 години

Чудна работа! Що са се юрнали всички към САЩ, след като там е толкова зле? Само във Флорида има 4 милиона кубинци.

53

Поздрави от Москва !

преди 5 години

Да са им честити на краварите новите "съграждани" !

52

Анонимен

преди 5 години

Русия сега ще разположи доста оръжия в Куба (ракети и ЗРК C-400 или C-500) и съвсем нормално.Американците си го просят..............оранжева революция и преврат в Украйна, война в Сирия..........така че отговорът на руснаците е напълно нормален.

51

Анонимен

преди 5 години

На втори ноември в Русия пристига президента на Куба. Ще бъдат обсъдени много теми в това число и международното положение и сигурност. От известно време в Русия се обсъжда разполагането на най-новия ЗРК комплекс С-500 в Куба. За ракетите със среден обсег е ясно че ще стане дума. Американските кухавелници има за какво да мислят занапред. Скоро време щак ще има пищене.

50

Анонимен

преди 5 години

Що така, североамериканците? Да спонсорирате питеци да влизат в Европа можете, но да приемете 1/50-та част от това при вас не може?! И то хората са християни!!

49

ПроСоТо

преди 5 години

абе малко странно е една държава,основана и населена от МИГРАНТИ,да е против мигрантите....но явно "който предвари,той натовари"..-Не им се дели с новите им събратя..

48

Анонимен

преди 5 години

Историята я знаем над Япония... Янките няма да го мислят много много. Или храниш, или...(да не става де).

47

Анонимен

преди 5 години

До шопТъпчо те я строят вече, ако трябва бат Тръмп щ изпрати армията да ги смачка. От кога катун от третия свят може да изнудва САЩ?

46

Мигранти

преди 5 години

Тя Русия е препълнена с мигранти, узбеки, таджики, киргизи и др. И там хората са дигнали ръце от мигранти. Що си мислите че мигрантите ходят само в Европа и САЩ?

45

Анонимен

преди 5 години

После ще се прибирате пак пеш, нали знаете?

44

Анонимен

преди 5 години

Да стрелят на месо.Как така ще пресичаш границата на друга държава все едно си у вас?!

43

Анонимен

преди 5 години

Ако беше Меркел. щеше да ги посреща със селфи и германка по избор за опипване и изнасилване.

42

Анонимен

преди 5 години

А го бъзикаха Тръмпи за оградата с Мексико :)

41

Анонимен

преди 5 години

Исторически погледнато, който се е заял с белия човек, далеч не е стигнал. От 50 години се опитват да го ск.опят и да му запушат устата. Но вече идва краят на търпимостта и за най-дразнещите и зловредни елементи пристига Видов ден.

40

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименстига с тоя "руски манталитет" и тая Русия!!!!...НЕ те ни акат в гащите!!!!ставате противни вече със слугинажа си за всичко да нарочвате Русия,която е враг НА ДРУГИ!Хитлер с "руски манталитет" ли беше,та построи канцлагерите и газовите камери за.."нисшата раса"?

39

Анонимен

преди 5 години

Господ е голям шегаджия. Сега щатите имат прекрасни 2 възможности. Първо - да се дискредитират пред целия свят /ако изобщо е осъществим такъв подвиг/. Второ - да се саморазрушат от вътре, понеже те и сега си имат 30-40 милиона търтея, които за нищо не стават. Тръпна в очакване на незабравимото шоу.

38

ПроСоТо

преди 5 години

така ли щеше да бъде,ако спазвахме Исусовото:-"Ако имаш две ризи,дай едната на ближния си" ?Не!..Светът щеше да е съвършено друг.....Но,явно твърде рано е дошъл Месията..Недоразвит е още човека за разумен живот../за това,вместо да Го послушат,тия го разпнаха../

37

Анонимен

преди 5 години

Русия си изигра пагубната роля в България. Насади ни руска ксенофобия и ненавист към всичко което не пасва на разбиранията на руския националист. Виждате какъв вой се надава срещу мигрантите, срещу ЕС и лично срещу Меркел. А само преди 100 години България е приела като свои деца хиляди арменци, а след това се е застъпила и за евреите си. Днес с този руски манталитет който е проял обществото ни това е невъзможно.

36

ПроСоТо

преди 5 години

светът ни е устроен много шантаво..Но такава е природата на човека-всеки иска,но не дава...И така едни имат много,други имат малко,трети нямат нищо..Идеалните условия за безкрайни брожения..Впрочем,като стана дума:-Защо с такова високомерие и презрение гледаме на тия нещастници?..-Та ние сме СЪЩИТЕ:-Два милиона българи са емигрирали от страната!!!!Верно че по малко по-друг начин,но то си е емиграция..

35

след 2--5 години

преди 5 години

Аз ги виждам нещата така --- в Германия печелят крайно десни във Франция Мари Льо... в Австрия и унгария също в Бг и тук националисти /патриоти / и се почва всеки с претенциите си срещу всеки , Франция над всичко и изгонват всичко черно вън във Германия марша на факлите всичко вън --тука България на 3-морета ромите на с....ун --- Едоган Кърджали, мърджали и целите Родопи му са на сърцето- взема ги....Руснаците палят 25000 хиляди танка и викат ; айде от кога ви чакаме --тука Сидер войвода празну