26

Юрофайтър17

преди 5 години

До некакъв анонимник бре!Все пак понеже ми отговаряте сравнително възпитано не ми идва да крещя срещу вас като тоя под мен-специалист по парцалите бре!Та по въпроса-има архивен запис в Ютуб където ясно се вижда че дивия терорист Керин стреля два пъти в краля и още два пъти в Берту бре!Твърди този факт и въпросната лъжеисторичка Цветкова бре!Освен това го твърди уикипедия и още всички енциклопедии на всички езици бре!Иначе Кунчев и Ботийов като тежки туркомразци също са намерили това дето търсят!

25

Анонимен

преди 5 години

До сърбоманчетата дето ни "оценяват"нас българите,плачете,плачете България отвя проклетата Сърбия и а Гърция въобще вече не е с по-висок стандарт според силата на заплатите.Егати кефа,дойде Видов ден.100 години верицата ви убивахте,гонихте,мъчихте,гаврихте се с българите,а сега стискайте зъби,скърцайте злобно и ГА ПУШИТЕ!Нищото с главно Н,юро/факания и оня *** поборника за српску слободу!!

24

Анонимен

преди 5 години

Армията при Добро поле не беше разбита,но точно в тези полкове е имало голяма партийна пропаганда-комунистическа.Лесно пробилите щяха да бъдат отрязани и вкарани в чувал,ако не беше войнишкото въстание,което хвърля в паника управляващите и те приемат капитулация.Тези 100 000 бяха непобедени дивизии.България воюва срещу 27 нации на македонският фронт.

23

Анонимен

преди 5 години

Моите деди льоло СА ПРЕБИТИ ДО СМЪРТ В ГЪРЦИЯ,А НА СЪПРУГА МИ ПОЛОВИНАТА РОДА Е В СЪРБИЯ,ПРЕД МЕН 80 ГОДИШЕН ЧОВЕК ПЛАЧЕШЕ КАТО МАЛКО ДЕТЕ ЧЕ ГРОБЪТ НА МАЙКА МУ Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА И НЕ МОЖЕ ЕДНА СВЕЩИЧКА ДА ЗАПАЛИ!!МОИТЕ БАБИ ЛЬОЛЬОВЦИ СА ДОШЛИ ТУК ЗАЩОТО СА ПРОГОНЕНИ ПОНЕЖЕ НЕ СА СИ ПРОДАЛИ ЗАД.НИКА НА ГЪРЦИ !ПОСЛЕ ТУКА СА ЯЛИ КАКАЛАШКАТА ОТ ПРОДАЖНИ КАСКЕТИ НЕГРАМОТНИ КАТО ВАС!ОКОЛО МЕНЕ СЪСЕДИ СМЕ ВСЕ ТАКИВА-ПОТОМЦИ НА ПРОГОНЕНИ БЪЛГАРИ ОТ "ХРИСТИЯНСКИТЕ НАРОДИ"СЪРБОЙЦИ И ГРЪНЦИ!МЛЪК!

22

Анонимен

преди 5 години

Този сръбски крал е тежък българофоб,обезбългарявал Македония 20 години.Получил е това,което е търсел.Барту е застрелян от френски стражар по погрешка.Фридман и Задгорски бяха оръдия излъгани от болшивиките и Коминтерна.Фридман го казва преди да го обесят.Сърбите никога не са ни били братя,а винаги са се стремяли да крадат български земи.

21

Юрофайтър17

преди 5 години

Държава която възхвалява безскрупулни терористи-убийци като въпросния примитив Величко Керин е достойна за презрение бре!Да извършиш стопроцентов терористичен акт на чужда територия и да те наричат герой!Ха ха ха!Същите герои като Толя Чепига и Саша Мишкин от март месец тази година бре!И пак питам-какво се случи и на кого се случи при ДОБРО ПОЛЕ през 1918 г-на 14-16 септември бре??Чия армия беше разбита и бяха пленени 92 000 войници,държани в плен до Ньойския договор бре?Най-големия срам за ЦБ-я

20

До 16

преди 5 години

До Анонимен 16Ти просто не знаеш колко си прав - аз съм откачен русофил, а през 1999 се записах доброволец за Сърбия, готов да се бие до смърт за братския народ - регистриран с адрес, телефон, ВОС. Стрелям отлично с много видове леко оръжие, зная и други похвати. Записаха се няколко хиляди души и ако имаше наземна война, щяхме да изпълним човешкия си дълг!Покажи ми ордените на твоите деди или са се крили като мишки!

19

До Анонимен 14

преди 5 години

Това са братята на КУКУнфрела и компания!!....Преведи, моля! Искал си да кажеш нещо, очевидно.А аз ще ти кажа, че нашите окупационни войски през ВСВ са творили нечувани ЗВЕРСТВА в Сърбия. Знам имената на двама души, които са набождали с щиковете си сръбски бебета от коритцата им! Други са стреляли в буретата с вино и подлагали каските си да лочат! Не е приятна истината, дай да си говорим за победи, за знамена, за три морета!Сръбският народ е братски и съседен, а братята понякога се бият!

18

Юрофайтър17

преди 5 години

Типичен терорист-ванчемихайловист е този "супергерой"бре!Този атентат е ЗАКЛЕЙМЕН от европейската и световната общност навремето!Дори Адолф Хитлер е бил потресен в специалното си изявление по този повод бре!Що за държава е тази,която възхвалява подобен акт бре?Същия като Марко Фридман и Иван Задгорски-авторите на атентата от 1925 година срещу цар Борис,бре!А това че убива и Берту сигурно се приема за бонус!Ха ха ха!пп-И само да попитам-имате ли химн или поне горда песен за ДОБРО ПОЛЕ-1918г,бре??

17

Анонимен

преди 5 години

Самият Величко Керин-Владо Черноземски е роден в днешен Велинград а майка му и татко му са от Разлога,българи от Пиринска МАКЕДОНИЯ!Дори да беше от Щип какво от това ,от Щип е Иван Михайлов,Тодор Александров,Мише Развигоров и други видни дейци на ВМОРО!Ясно ли е фиромецо северномакедонски титовоюгославски.

16

Анонимен

преди 5 години

ДО НИЩОТО-МЛЪКНИ БЕ ПАР/ЦАЛ.....Такива като тебе възпитаха 6 поколения българомразци в БЮРМ и ***-нихилисти, на руските и сръбските шовинисти поклонници неграмотни.

15

Нищо измислено!!-3

преди 5 години

..храброст и един немски. Така, че не ми разправяйте кой е българин, по-българин и т.н.!Забавно ми е, как Росенчо си вре красивия нос в българската история. И откъде намери тази пик-ла, прехласваща се пред един от най-големите убийци на македонци - Ванчето! Защо не напише нещо за това кого е убил и защо? Или да възпее неговия екзекутор Дедо Коле, леко коли? Момиче, в историята има много спорни личности но Черноземски е безспорен негодник, а не български герой! Отмъстил за удареното момиченце!

14

Анонимен

преди 5 години

Тука каскетите ги няма разбира се,как да наплюеш сърбойците като ти са ,,,,:православни братя"които иначе бидейки "християни"разплакват дете в майка ако е българска,хърватска,босненска,албанска!!В проклетата Сърбия има две въстания за две години 1912 и 1913,дори второто е българо-албанско въстание И ТОВА НЕ СЕ УЧИ У НАС пак заради "братята"сърбойци!След въстанията десетки хиляди българи,албанци и турци бягат от сръбските изр/оди,стотици села са изгорени!Това са братята на КУКУнфрела и компания!!

13

Нищо измислено!!

преди 5 години

..че дядо ми публично набил "тайния агент" Владо Черноземски в една бирария. Тъй де, онзи се е въртял около масата на компанията, дядо ми го е предупредил два пъти и най-накрая бастунът заиграл! След това В.Ч. изчезнал от града. Две думи за моя човек - бил е достоен мъж и като съвсем млад се е бил за Македония или по-точно - в Македония в жестока контрабатарейна битка с французите! За подвига на нашите войни в тези битки има химн, национален военен химн! А дядо ми има два български ордена за хра

12

Burzum

преди 5 години

На три морета!

11

Нищо измислено!!

преди 5 години

Ето един пример, как може да се пренапише историята.През късните 50-ти години гледах филма "Тевтонски меч" за Ханс Шпайдел, през 1934 г. висш служител на Абвера, а през 50-те беше командващ силите на НАТО в Централна Европа. Операцията по ливидацията на краля е била ръководена от него. Бяха показани факсимилета, в които черно на бяло пишеше "Wlado der Schiffer". Нашичкият е бил само изпълнител и надали само от идеологична позиция.В нашето семейство се говореше за този тип. Работата е в това,

10

Анонимен

преди 5 години

Да са живи здрави предателите Синапови от Каменица, Велинград, които след 1944 унизиха рода му!

9

Анонимен

преди 5 години

Фердинанд и демократите носят най-голяма вина за бг катастрофата. Балканската завист след падането на Одрин е голяма но и Англия и Франция ръчкат Румъния та иска Добруджа, Сърбия Македония, а Гърция Цариград и Турция и всички целят да осакатят създадената силна България,.

8

Ристе Ботевски

преди 5 години

До аудиторията :Аз и още други се занимаваме с опазването и,, осиновяването,, на стари войнишки паметници, не желаем финансиране от никого, сами се справяме.... Някак си, но чувството, то не се копува, като краката е.... Или ги имаш или не.... Дерзайте...,, Върху наще бойни каски сутрешна роса блести, щиковете бойни бляскат, крачка не забавяй ти.... Може слънце да напиша, може дъжд за завали, но помни, че ти войник си и, че трябва да вървиш.... Може раницата твоя, може двойно да тежи...

7

Ристе Ботевски

преди 5 години

Няма да забравим! Няма да прости! Ой, ти Владко....,, Изгрей, Зора на Свободата, Зора на вечната Борба......,,