53

Анонимен

преди 5 години

изкочил кони след катастрофата избягал с 200само да не си помислим за наркотични веществатези на задните седалки коня го видяли като караконджулизбягал с бясна скоростистината е че са били на герберски хапчета - бизнеса на герб

52

Handel

преди 5 години

"Заради високата скорост се завъртял на пътя" Явно се чудат как да оправдят шофьора. Ако се е изпречила отпред каруца и се се движил със 140 км в час няма да се завъртиш и останеш на платното, а без значение дали ще се завъртиш или не, ще изхвърчиш от пътя дори и завъртян.

51

Handel

преди 5 години

Пак подвеждащи заглавия - "Младежи загубиха живота си на пътя. Причината конски впряг?". Оказва се, че и тази версия "просто ще проверят", както ще проверят появата на зомбита, извънземни и т.н. докато най-сетне ще се признае, че поради *силно* превишената скорост, халакът, който е искал да се изфука пред мацката, е изгубил управлението.

50

Анонимен

преди 5 години

А, в КАТ имат ли свидетелските показанията на Коня???Основната причина за високият ръст пътни приизшествия е:- високата несъобразена скорост- шофиране след употреба на алкохол или наркотици- преумора и заспиване зад воланаа, сред младежите - липсата на опит и високата скорост.Да не говорим, че болшинството от шофьорите в Бг системно нарушават правилника за движение!

49

8

преди 5 години

Имах такъв случай миналата година, по тъмно изведнъж пред мен изкочи каруца пълна с ***, нямаха даже и стопове, а отсреща светят фарове и идва кола - въобще не се замислих да отбивам, спирачка на макс и дотам, ама изкараха късмет и те и аз, спрях на една боя разстояние. Това за мен е правилната реакция в случая, даже и да пострада някой ще са *** и косвено шофьора, няма нужда и друг да страда

48

ПроСоТо

преди 5 години

Що се отнася до "***" с каруците,ами...съжалявам!.."Кучето скача според тоягата"..Като нема за тях "тояга" или "намордниК,ще вилнеят,то е ясно.

47

ПроСоТо

преди 5 години

За съжаление все повече се убеждавам,че дивото в кръвта ни не ще и не ще да намалее..Напротив,увеличава се главоломно.Огромна част от българите като сдеднат зад волана,се пренасят в друг свят-тоя на "Формула 1".Стават "велики",а всички останали-"бок_луци"..Никаква толерантност,никакъв разсъдък..При най-малкия инцидент рипкат и започвата да си раздават юмруци.Да не говорим за убийците на две колела..Не съм виждал моторист да хвърчи с по-малко от 90 по градските улици..

46

Гашо

преди 5 години

Поредният джигит. Ако беше карал с 90, щеше да има достатъчно време за реакция. Ама голфчето е било 1.9 Тди с отрязан катализатор и чипче....то многу върви...как ша кара с 90 я. Човек трябва сам да се пази и предвижда с 2 хода напред. Не може все някой друг да ти е виновен....Жалко за момичето...то газ не е давало.

45

НАГЛОСТ

преди 5 години

В Казанлък законите не важат за всички ! Кога ще видим че в Казанлък има закон и ред ? Няма седмица Казанлък да не е в новините с негативна новина ! Какъв е този кмет, каква е тази полиция, какво е това управление ? А и каква е тази опозиция - как един път не се чу опозицията на ГЕРБ в Казанлък да е против тази престъпност в която всяка седмица има замесени роми ? Явно са свормирали голям рахатлък и са се разбрали гарван гарваново око да не вади. Слабо управление + слаба опозиция = престъпност

44

Анонимен

преди 5 години

За нас има данъци, винетки, тол такси очакваме .... а за избирателите на Бойко - не ! Каруцата имала ли е винетка ? Имала ли е платени данъци ? Имала ли е право да се движи там ? Не !!! Щом се е движеела по този път където няма право значи се чустват спокойни да нарушават закона ромите - т.е. шефа на полицията в Казанлък не си върши работата като не може да респектира това ромско население да спазва законите ! т.е. шефа на полицията в Казанлък за нищо не става ! т.е. шефа му от С Загора също !

43

Пурко

преди 5 години

Във Европа отдавна няма каруци......Каква е тази толерантност към хора който не знаят името си да напишат......

42

Казанлък = разруха

преди 5 години

Проблемът е кметицата на Казанлък която отдавна трябваше да си е подала оставката , защото с каквото и да се хване се проваля ! И ако в Казанлък ромите не се толерираха толкова и се спазваха законите то нямаше през ноща да се движат каруци, а с каруците и още поне 2-3 кучета които обикалят по пътя след тях ! И през деня и през нощта това не престава. Да не говорим за свормиране на гета - незаконни които не се събарят а генерират престъпност а общината дори им осигури ток от генератори - Казмера

41

Проблемите с този ..

преди 5 години

..път се знаят от местните хора - 2/3 от пътя е с габаритите на магистрала / две разделени платна с по две ленти във всяка посока, но без аварийки/ , останалата част / около километър преди Змейово и от Ягода до Казанлък/ са обикновен републикански път. Е, джигитите нямат спирка - вилнеят с над 140+ в магистралната част, а след навлизането в обикновения път/ където ограничението е 60!/ - продължават, дорде не се случи нещо, като коментирания инцидент...Жалко за загиналите младежи...

40

Анонимен

преди 5 години

Ако караш разумно, няма какво да те изненада. Всеки втори днес кара дрогиран и като безсмъртен. Башка скапаните пътища.

39

Анонимен

преди 5 години

Проблемът през нощта по главни и натоварени пътища не е есамо с каруци,селскостопанска техника,трактори с ремаркета,пак без светлини комбайни ,хедерът му заема две трети от пътя тръгваш да го заобикаляш и о изненада. Тия неща трябва да се регламентират.Ама трябва някой депутат да си съсипе личната лачена лимузина та да вкарат някой закон.

38

Анонимен

преди 5 години

Конят да се вземе и с него да се нахранят бедните пенсионери!

37

мреен

преди 5 години

Трябва Голфа да се движил над 90 км за да не забележи каруца на пътя!

36

Другслучай

преди 5 години

Трябва да ги глобяват с отнемане на коня.Трябва да имат фенер,да се вижда че там има нещо.при разминаване на къси с друг автомобил имаш 20 м видимост . *** я виж пепелявата каруца в тая зона.С Дачия без серво на волана с докрай натиснати спирачки не можеш завиВолана блокирва и върви направо.Ока от два цола тръба влезе в радиатора обаче спрях .

35

Анонимен

преди 5 години

26 бива да погледнеш европа и инфото си. Като за начало до преди 50-60г(20век) каруците са били нещо напълно нормално (включително Европа). 2ро много малко държави са забранили каруците. Това че нямат ''роми'' да се клатят с каруци е друга работа, защото те си ги избиха ...опа ''интегрираха'' А сега на нас дават акъл.

34

Анонимен

преди 5 години

А въобще ясно ли е че е имало каруца с кон или са само легенди?