178

Анонимен

преди 5 години

Симеонов,махай се!

177

Анонимен

преди 5 години

Не унижавайте достоен човек като Нешка ! Пишете зряло ...не става въпрос за партии а за човешко поведение ! Срамно е политик ...който и да е той да има такова отношение към болни деца ! унизително е за нас като нация да го защитаваме !

176

Шоп

преди 5 години

Баба Нешка съвсем откачила! С нейния нрав вървеше при бай Тошо, ама после нещо и заскърца каручката. В демокрацията с фашистки методи не става,, въпреки че на запад се опитват да ги съживят в нещо като педерал-социализъм някакъв..

175

Анонимен

преди 5 години

Не го харесвам и аз много Валери Симеонов, но си има и положителни страни човека.........директен е , не е лицемер, освен това се извини за думите си.........макар и доста късно.Освен това според мен не е корумпирам за разлика от много други политици............или поне такива данни не са излезли на бял свят!

174

Анонимен

преди 5 години

Валерката Симеонов не става............това е ясно, но откога Нешка Робева се пише на политик.Да си гледа художествената гимнастика и да не коментира теми, които не разбира!!Хората са казали:"Всяка жаба да си знае гьола!"

173

да

преди 5 години

199 е най-прав. Ама някой не го разбира това и се хваща за думите.

172

абе

преди 5 години

Абе човека обясни какво е искал да каже, извини се(макар насила) , каза как го обиждат майките, подкрепи техните искания и законопроекта, и той гледа такъв човек в семейството си . Какво повече искате, дпс на власт ли? Ако стане заради вас половин България ще ви намрази. Спрете да променяте исканията си само и само да сте вън.

171

До Маке-ариец

преди 5 години

Картината е друга: Симеонов ги предупреди че законът не струва понеже е приет под натиск и тепърва ще създава проблеми, но "майките" (БСП+ДПС) се хванаха за това КАК им го е казал. Те не му разрешиха да изтръска ТЕЛК списъците от фалшиви имена, а парите за увеличението можеха да дойдат от там вместо от бюджета! Тези пари можеха да се дадат примерно на онкоболни деца с шанс за живот!

170

65

преди 5 години

Защо трябва тя да коментира?Дошла в ефир ,пък казва че бе и се г овори? Смешна е.Пиша и я слушам_леко е изперкала.Само си ,,пълнятефира.Не че Симеонов не е забой.

169

Х

преди 5 години

Ако има достатъчно морал и достойнство, въпросният политик ще се оттегли.Но явно тези неща са му дефицит.

168

Анонимен

преди 5 години

Нешка е морална личност с достойно поведение. Не мълчи и изказва собственото си мнение. А Валери Симеонов е ясен на всички. Или си отива и повече никога не се появява в общественото пространство да го замърсява, или правителството безславно си отива.

167

Маке-ариец

преди 5 години

Гане, мого си зле - злобееш срещу деца с недъзи, че щели да им дадат някой лев, пък нямало да дадат *** здравите! Радвай се, че децата ти са здрави и се моли никога да не ти идва до главата! Колко *** народ!!!

166

Леля

преди 5 години

Е ех Нешков язък че беше приятелка на баба Ванга за съжаление не виждаш по далеч от носа си, не виждаш ли кой яхнаха протестите

165

Анонимен

преди 5 години

Искат да задоволим всички потребности на едни инвалиди,които нищо не са дали и няма да дадат на обществото! А замисляме ли се колко от потребностите на останалите сме задоволили?На децата на онези майки,които всеки ден отиват на работа и липсват на децата си по 10-11 часа и се прибират, и носят по 500-600 лв., и нямат време,защото трябва веднага да се заемат с домакинството,топлото,прехраната.и децата им растат сами,и започват да псуват ,и тези деца трябва да пораснат за да произвеждат блага!

164

Накратко

преди 5 години

За пореден път се убеждавам че комунистите са най-наглите и безскрупулни хора раждани някога на света.

163

Скитник до 184

преди 5 години

И това е САМО твоетомнение!

162

Solar Power

преди 5 години

Истината боли скъпи майки. За едни майки с деца "инвалиди" по 900 лева за други майки с деца болни от РАК стандартното..... Пожелавам сега нашите "римляни" да корумпират тази система и да се навъдят на всяка "римлянка" по едно дете инвалидче било то с болки в корема или друго и да смучат системата яко.

161

Анонимен

преди 5 години

Искаме БСП и ДПС на власт,герберите тероризират хората и не са легитимно избрани,защото манипулират изборите!

160

Българин

преди 5 години

Тя беше, е и ще бъде само една комунистка!

159

Мда

преди 5 години

Понякога човек трябва да знае кога да спре и да се скрие. Госпожата с последните си изяви срина всичко, което беше постигнала в годините и продължава да си плюе на мутрата. Тепегьоз.