33

анонимен

преди 5 години

Абе ***.Едро не е толкова ***.Усети на къде духа вятъра.Купи си руски ракети.Нима очаквате че с тях ще може да стреля по СУ 35 .

32

Цецо Мен

преди 5 години

Българите е редно да се интересуваме и да гледаме повече в нашата чиния. Президент Ердоган си го избират турците, а Президент Путин, руснаците. Те търсят отговорност от тях респективно. Ние сме избрали за министър-председател Борисов. Срам, не срам това е истината. Журналистите ще ги помоля да пишат и титлите на тези личности. Това не е Мара от квартала, за да ги пишете по малко име или само по фамилия. От малкото почнете.

31

Анонимен

преди 5 години

А Бойко колко секудни се ръкостиска с Тръмп?

30

Анонимен

преди 5 години

Путин на колене пред Султана

29

Анонимен

преди 5 години

Бе май друго са правили

28

Анонимен

преди 5 години

Ястребката се захвана за професорката. Не знам коя е по-голяма злобарка от двете...

27

Ястреб Османлията

преди 5 години

До ПрофесорЛичи ти чоджуум, че си написал много книги! Но много се съмнявам изобщо да си прочел и една!И за закуската с американския президент - нормално е лидерите на двете супер-сили в света, САЩ и великата българия на трите язовира! да закусват заедно!

26

Анонимен

преди 5 години

Защото тъпия Хитлер побъркен малуомник искаше да превземе града, който имаше много голями символично значение. Аман от специалисти!

25

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 13Виждам, че много ги разбираш тия работи! (сарказъм)Битката за Сталинград беше възвратната точка във войната срещу СССР и целта и беше да се отвори пътя към петролните полета на Кавказ. Сега въпросче - защо Хитлер вместо да си изпотроши зъбите в Сталинград не премина през Турция, когато и Гърция, и България бяха вече окупирани?Едно да знаеш от дядо си Яcтpeб - историята, която я зубрите по даскалото и евреските медии е абсюлутна лъжа!

24

Абе професорчо!

преди 5 години

Нали те посъветвах къде да си напъхаш дипломата? Направи ли го?

23

ай сиктир

преди 5 години

До Професор Абе *** каква закуска с Тръмп те тресе, Цецо гуменката е на N-тия ред в мазето при прислугата, ако това е гордост за теб ходи и ти измиеш някоя чиния.

22

Скоро

преди 5 години

Турция след С 400,иска да купи и самолети Су-57..

21

Анонимен

преди 5 години

Макрон го видях на видеото как си играеше с двата смартфона. На тоя му е през оная работа за мюслитата. Има си пълна къща с хора у тях.

20

Анонимен

преди 5 години

А ишиасника и неговите васали защо не са ги поканили да ги черпят няколко чаши руска водка, Макарон ясно покании са го да ми поднася кафета и да играе роята на сервитьорка.

19

smeh

преди 5 години

До ПрофесорГерберите *** наистина биете световната величина за единица простотия!Цветанов закусвал с американски президент...Шансовете му за закуска дори с президента на Монголия са Нула. Нула.Г-на Цветанов ходи на молитвени "закуски" организирани от различни лобита където роб от кол и въже от цял свят висят в една огромна зала. Американски президент там не стъпвал.ГЕРБ както винаги чупи всички тъпомери...Гадост. И тези са на власт.

18

Анонимен

преди 5 години

Вижте знамената отзад. Когато са на посещение нашите гламатурници, и двете знамена отзад са турски.--- pokaji mi edna snimka kogato bg prezident se sresta s tr prezident i da nyama bg zname no ako pratis po dolnostoyast predstavitel na dirjavata mnogo yasno ce ste ima samo tr znamena predi nyakolko dena i amerikanskiya vinsen ministir se srestna s erdogan i imase samo tr znamena

17

Анонимен

преди 5 години

С кого да разговарят като не са приети никъде.---- e sya merkel i makron sa tam samo ce cakat na opaskata :)))

16

Професор

преди 5 години

Да не забравя да спомена и Господин Цветан Цветанов който няколко пъти в годината закусва с Тръмп. Колко пъти Путин и Ердоган са имали честта да закусват с американския президент?

15

Професор

преди 5 години

С кого да разговарят като не са приети никъде. Двамата диктатори си хортуват за глупости. Генерал Борисов се среща лично с американския президент тръмп и разговаря на четири очи.

14

Анонимен

преди 5 години

Свестните коментари ги трият. Оставят само вулгаризми и тъпизми. Не случайно сме на сто и последно място по свобода на словото.