158

Teo

преди 5 години

Схемата беше ясна-Приватизация,определени индивиди започнаха ръководството на печеливши предприятия,които трябваше да спрат и машините да се нарежат за скрап.Колко химически заводи,за електроника,обувки,месокомбинати,винпроми и ...и ...и имаха същата участ?Колко хора останаха на улицата?Колкото до този Банев-обикновен безскрупулен бандит-синдик, ял с правилните хора на една маса,мислещ се за богопомазан,както стотици като него.Но,идва видовден и всеки си плаща!Ненужните са заменими, това е!

157

Анонимен

преди 5 години

Каква империя бе?Та тези са най- обикновени крадци!Стигнали са до тук заради безхаберието на държавата!

156

сиромах

преди 5 години

Дано прокуратурата се сети да го попита какво направи и с ТЕЦ Казанлък!Как го ограби ,разпарчетоса продаде на скрап.Този мошеник ако прокуратурата не знае за какво да го осъди то той във всички случаи ще знае за какво го съдят!Попитайте го него ,а и всички такива като него приватизатори чрез т.н. фондове какво са дали на хората чиито приватизационни бонове окрадоха и как така за себе си имат милиони ,а за народа няма и стотинки?!Копал ли е той или жена му и от там да направи милионите си2!!!!!

155

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен163Това, че са били в Катар с ББ, не значи, че Сергей не им е семеен приятел. Май тия са си фурнаджийски лопати, винаги гледат да са със силните на деня.

154

M.I.C.

преди 5 години

На мен лично ми харесва това което се случва. Не зависимо дали ГЕРБ разчистват "червените каси" или не. Смятам, че всеки един от "набедените" си го е заслужил. Мисля и ГЕРБ си е направил криво сметката, ако акциите са само за отслабване на противника. Отвориха кутията на Пандора и народа чака и тяхните "каси" и тези на ДПС.

153

Анонимен

преди 5 години

до 162Подсети ми с кого ходиха до Катар облчени с едни бели дрехи, барабар с щерката, дали тогава не бяха заедно с бб? и на кого са се отчитали тогава

152

Анонимен

преди 5 години

Забравяте, че освен всичко останало е и добър приятел на СерГей СтаниШеф! Точно по време на неговото управление Банев май беше най-добре и бизнесът процъфтяваше.

151

Анонимен

преди 5 години

Да приватизираш толкова предприятия и да ги унищожиш е пълна свинщина!После защо имало демограгска криза!То добре ,че поне повечето емигранти си намериха някаква работа навън и пращат на близките си!Но на кой от тези и подобни *** го интересуват обществените проблеми!А телевизиите как им се умилкваха,то не бяха при Гала,при Хала и тем подибни олигофренки!АКБ Форест имаха една реклама" Ние движим недвижимото",та движиха го като имитираха борсови посредници и завлякоха куп хора с големи суми!

150

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата са за затвора...............но списъкът с БГ-мафиоти и олигарси е много дълъг, а БГ-прокуратура е пълна трагедия!

149

Анонимен

преди 5 години

Докато 2010 някой е слизал от самолет, семейството един по един се изнасяше със сак и в автобус из Европа. Дано накрая Той да отсъди справедливо, защото тук, на земята, дори подсъдими, някои пак си хапват хайвер с шампанско.

148

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо социализма загина. Банев като комсомолски активист е трябвало да гради развития социализъм. Добре че това ни се размина! Приватизаторката *** обаче не се отказва да ни вкара в "социализъма".

147

П.Петров

преди 5 години

Костов беше принуден да продава, за да влезем в борд, а парите вече бяха в комунистите и ДС агентите, а други мераклии да инвестират във фалираната от другите комунисти България, нямаше!Не, че Костов е идеален, но е най-доброто като компетентност за министър-председател, което сме имали за последните 74-ри години!

146

Анонимен

преди 5 години

Честни милионери няма

145

Анонимен

преди 5 години

От1944та година червени *** катотази ни управляват до този момент без изключение .единственото спасение е измислено от тях през 1944та

144

Анонимен

преди 5 години

Време е властите да погледнат внимателно към още един червен бизнесмен Красимир Каменов, стига да стигнат до Швейцария.

143

Анонимен

преди 5 години

Само те да са, с мед да ги намажеш...Странно е колко е къса паметта на Българина...

142

Гост

преди 5 години

Айде заковете ги най накрая тея баневски мафиоти то бива бива ама 20 години далавери е прекалено много.

141

Анонимен

преди 5 години

изключително неприятна двойка са тези Баневи, с кофти излъчване!

140

Анонимен

преди 5 години

Комунистически ***, които са разрушили всичко до което се докоснат...Бивши сициалисчета - деца на комунистическа ***...днешни бизнесмени ощетили държавата и взели от чинията на обикновените работещи хора...съд и в Белене да чукат камъни...

139

Анонимен

преди 5 години

До К6В България за два!