10

До 5

преди 5 години

Такова нещо като здравословна БГ кухня НЕМА и не е имало! Навремето Българите са били по-слабички и по-здрави защото са си скъсвали *** с физическа работа от сутрин до вечер. имали са голямо домочадие и за а има храна за всички не са си позволявали да се тъпчат кат свинье. Само един пример - млякото е предназначено от природата за малките животни и малките деца. При възрастните носи цял куп последствия. Има още много други аспекти и който се интересува ще си ги намери.

9

бг

преди 5 години

Не само японците, а всички нации, които имат добро отношение към храната се радват на дълголетие. Като се тъпчеш с хирогетерирани мазнини и консерванти си отиваш млад. И въпроса не е толкова до финансови възможности. Става въпрос за неумение и мързел. Например ако ти се яде майонеза не е сложно и скъпо да си я направиш сам, но по-лесно е от магазина с консервантите...

8

Анонимен

преди 5 години

Това одавна е в миналото. Болшинството японци масово са минали към западната "диета" и си им личи. А за малцината, които продължават да живеят съгласно написаното по-долу и на тях си им личи в позитивен аспкт :)

7

Ох , Михаелче

преди 5 години

Жълтуриите които хвалиш са нация живуща в 'апартаменти'по 2 квадратни см и спящи на пода със свити колене в кибритените си кутийки за които плащат по 5500 $ наем на месец в Токио или го купуват за 6.млн $ Две ябълки са 24 евро в Супермаркет на улицата,а дълголетието си дължат на уникален японски термин,въведен там като правило Кароши е японски термин означаващ Смърт от преработване.Затова и леглата им са в офисите за да не се губят време в пътуване.Халал да са им и ориза и водораслите и дълголет

6

Анонимен

преди 5 години

и 6-то : не живеят в бългърия!

5

Къде сте българи!

преди 5 години

А здравословнат бългрска кухня, чуждо-отворковци?

4

Анонимен

преди 5 години

1) Не живеят в България?

3

Насакото Яката

преди 5 години

тва на картинката японска храна ли е? или е първата картинка дето яндекс е показал за "японска кухня"

2

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

никога не са били колония. не са членували нито в сив нито във варшавския договор. уважават традициите си и не ги комерсиализират. крайно левите движения се преследват от закона. якудза.

1

Анонимен

преди 5 години

По принцип като пишеш подобни неща е добре да имаш малко идея от темата... Михаелче защото става така, че пишеш пълни глупости.