58

Анонимен

преди 5 години

тоя да ходи да става премиер на селската казнджийница, за нищо не става друго

57

Анонимен

преди 5 години

Писах тук още преди три години че качите ли си на власт нацисти и комунисти те ще ви лъжат докато ги изберете а после ще правят каквото си искат а опитате ли се да ги свалите ще казват ми няма вади дам оставката и ще седят на власт докато умрат или стане преврат и избягат с парите.Качихте си Орешарски и той ви каза няма да си дам оставката качихте си фюрер Далавери и и той това ви казва.Като сред будали да ги качвате сърбайте им сега попарата.

56

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА! не само този червей, цялото правителство да се маха, цялото НС да се маха! Никаква полза от тези некадърни и крадливи, нагли и безчувствени!

55

ОТВСЯКЪДЕ

преди 5 години

натискат: стачкувайте, оставка, та дано някой не ИЗДЪРЖИ, писне му и каже "вълците ги яли".. а ре- ВЪЛЧОВЦИ и ВЪЛЧИЦИ- чакат .. "с кръв да вземат властта.."И започнаха един по един да "изскачат' да "защитават' разни "визии', демографии.. В основата- всички са "столетници' от БКП, били в соц правителства или бивши от семействата на такива.. Навързани..."Идеята- столетна' ги свързва.

54

месара

преди 5 години

и защо трябва да подава оставка - за да угоди на тия дето системата ги убивала (майките), организирани и спонсорирани от другарката провокаторка "истината" нинова? в никакъв случай!!! и крайно време е да се спре с вниманието към тия сълзливи и Убидени, "убивани "от системата!

53

САЩ

преди 5 години

социалната справедливост и раждането на средната класа, дължим на хората на наемния труд, които са умирали на барикадите. Хиляди са разпитвани и вкарани в затворите в САЩ, само защото искат социална справедливост.Бай дъ уей революциите започват от Англия, следват САЩ, Франция и накрая Русия.Знаем за: "Като няма хляб, яжте пасти".Брекзит, на богатите британски корпорации не им пука, но на средния бизнес, търгуващ с ЕС - да.В Британия не могат да стигнат нивото на заплати от 2008, Корбин.

52

САЩ

преди 5 години

На американците дължим "Уоблитата" - Индустриални работници на света, в началото на XX век. Всички работници се вдигат за справедливо заплащане, почасово, 8-часов работен ден, срещу социална несправедливост. На САЩ дължим социалните придобивки.След протестите богатите са недоволни и измислиха войната срещу левите."Ловът на вещици", Чарли Чаплин, Мартин Лутър, Джон Ленън - които искаха социална справедливост - средна класа.В САЩ университети се забраняваха автори, хората учеха в Сорбоната.

51

Анонимен

преди 5 години

Локалните ментално-увредени дори не подозират колко са прозрачни - в случая става дума за "родната" ***, която плаща на петдесетина лелки, които нямат нищо общо с проблемите на майките - самите майки отдавна се отдръпнаха от театрото, а и година и половина са работили удачно със Симеонов. Въпросът опира - дай да го махнем, да видят всички, че можем всичко, дето ни текне на акъла - по-бе-да, бе-да... Беда! Урааа! Бихме, победихме! Курнелините-ивохристовски ***...

50

До Въй

преди 5 години

Ами не е лек животът, да, а особено не са застраховани от злополуки и катастрофи работещите хора които са уморени, плащат сметки, плащат данъци, отглеждат деца това е и стресиращо и нищо странно че, понякога катастрофират! Това включва и европейските работници-данъкоплатци от където ви идват европейските помощи.Затова се замислете на кой гръб лежите и го дайте малко по-скромно сега особено когато получихте всичко което искахте!

49

Анонимен

преди 5 години

Идва зима и Валерианът ще е на топло в министерски съвет, а бг.мама ще е на студено на улицата. Кой ще победи?

48

Анонимен

преди 5 години

До 48Ние, душевните инвалиди, ако не бачкаме и за вас - телкираните инвалиди, всички в купом ще се пренесем на оня свят. Имайте малко уважение към нас, поне не ни дразнете с наглостта си.

47

Въй

преди 5 години

Към душевните инвалиди, които ръкопляскат на Валерката, замисляли ли сте се, колко крехък е живота и как никой не е застрахован от болести и злополуки, колко хора останаха без крака и ръце след автомобилни катастрофи. Животът е жесток, но можем ние да не бъдем жестоки...

46

Въй

преди 5 години

Ако Стивън Хокинг се беше родил в България щеше да бъде изхвърлен като вторични суровини на ***, а човекът не само даде толкова много на науката, а и остави здраво поколение, само че е отгледан в наистина християнска държава за разлика от неадерталска България. Всичките вкупом не можете да дадете толкова на света, колко е дал той, душевни инвалиди... Срам за човечеството!

45

Beisin

преди 5 години

Valeri im kaza barzo da remontirat bg demografia...ei Kurnelia sabrala aktiorskia sastav na bg armiata i partiganskute yataci sha pravi svatbena agencia na partiinite deca i krastoski na yatashki bebeta...abe demografska selekcia bez brak proizvodstvo...

44

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, бачкатори. Утре е събота и повечето от нас не са на работа, за да даваме данъци и осигуровки за мамките. Но те сигурно пак ще маршируват и ще се морят.

43

Жоро

преди 5 години

Този е ега ти наглеца. Самозабравил се е. И не само той. Избирателите му вече не го искат и трябва да се съобрази с това.

42

ПИСНА НИ

преди 5 години

Симеонов, на курсове ли си ходил, бе човек? *** много нагло и цинично се държиш, бе. ОСТАВКА ДАЙ И ПОВЕЧЕ НЕ НИ МЪЧИ С ПРИСЪСТВИЕТО И ИЗКАЗА СИ!!!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Извинисапакбе.Мисли за кокала.

40

Браво, Валери

преди 5 години

Ние те обичаме!НАРОДА Е с Тебе!Против Тебе са само другарите с увреждания!

39

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЗначи трябва да разстреляме и всички гербери, кво шъ кайш? Щот Бойко, е единствен с червена книжка в България;)))