33

КАКВИ ПРЕГОВОРИ, БЕ.

преди 5 години

НА РУСИЯ , НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА!ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН ДОГОВОР , КОЙТО РУСНАЦИТЕ ДА СА СПАЗИЛИ!НАЛИ , ЗА ТОВА Е И ОТКАЗА НА ТРЪМП , ДА СПАЗВА ДОГОВОРА ЗА РАКЕТИТЕ СЪС СРЕДЕН РАДИУС , ЗАЩОТО РУСИЯ ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ ГО СПАЗВА!АКО ЩЕ СЕ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ --ДА Е С ПРИСЪСТВИЕТО НА БРЮКСЕЛ!!!!!БЕЗ ЕС--РУСИЯ , ПАК ЩЕ НИ ИЗПЪРЖИ И ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ ....ДО ОТКАТ!!!

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Руснаците на Турция предложиха и хеликоптера Ка-50 през деведесетте и им секнаха редовните поръчки от арабските държави и балканите.Ка-50 пропадна като проект и никой не го е чувал повече. Газта и атомостроенето също отиват в историята ми замирисва.Китайците строят повече с оборудването на французите и канадците.Газ има навсякъде

31

трябват гаранции

преди 5 години

Русия не е почтен партньор и с нея трябва да се отнасяме предпазливо.Очевидно турския поток не се оказа толкова успешен колкото си мислеше Птин и сега се пробват да реанимират българското трасе.Ние можем и да се съгласим, но при условие че запазим българския интерес.Русия трябва да даде гаранции че няма да се отметне така както направи през 2014 по времето на БСП правителството на Орешарски.

30

Анонимен

преди 5 години

Бегай далече от Русия.

29

Анонимен

преди 5 години

Какъв АЕЦ бре? Вие един пропукан мост в Червен бряг не може да оправите...

28

Анонимен

преди 5 години

Когато на Ердоган му предложиха нашия Южен поток, той се лепна като пиявица за него. И трасето е вече прокарано. А ние ще купуваме руска газ по турски цени. На празните приказки на Борисов не се вярва. Като направи нещо - да се хвали.

27

Я па я...!

преди 5 години

АЕЦ Белене умря.Хъб Балкан е тежко болен.

26

Анонимен

преди 5 години

Нали Борисов на връх 3-ти март, вместо да излезе да празнува `обсъди` разни подобни хипотези с Путин? После мине-немине 1-2 месеца пак нещо обсъжда. Големото обсъждане. Южен поток го отреза за нула време. Подхвърлят по нещо на електората да се намират на приказка. На Борисов основното занимание е нищо да не прави. Най-много целувки и прегръдки, че е най-лесно.

25

Анонимен

преди 5 години

Айде сиктир с тая Русия бе.

24

ай сиктир

преди 5 години

В тоя сайт съвсем изтрещяхте половината речник сте цензурирали на морзовата азбука ли да минем.

23

ай сиктир

преди 5 години

Тия дни оня с пъпешовидната кратуна май щеше да гони едни дипломати, а сега тиквата *** на тЕхната порта та белким ни обърнат внимание и да не са чули изцепката на пинокио.

22

Анонимен

преди 5 години

Аз не можах да разбера какво изнасяме, че се е увеличил износа-чакъл ли,асфалт ли или пясък от ОАЕ?

21

Анонимен

преди 5 години

Абе Тикво , имаш очи да пращаш хората ти в Москва , след золумите ти срещу България .

20

Анонимен

преди 5 години

Тези некадърници ще изгонят даже и китайците. Китайците вече се колебаят, като виждат с какви трябва да се занимават. Пак ще ги изгонят и ще наискачат реформатореститутките от софийските си дупки и пак ще настояват да ги продадем на Иран.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26То това е за любовта бе! В бизнеса е Ако ще е късно по добре никога.

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо-добре късно,отколкото никога!

17

Анонимен

преди 5 години

след дъжд качулкакато изтървахме питомното сега ще гоним дивото и то благодарение на една гербава шайка во главе с водещия офицер цецо крадецо и марионетката от банкя айде хирлия

16

Анонимен

преди 5 години

До ОставкаГледай си работата с твоята пряка демокрация!Не я щем!И електрониката се манипулира от растояние.Остава и съвсем без управление да ни оставите.И най-лошите управленци са за предпочитане пред анархията и никакво управление.

15

Анонимен

преди 5 години

Че какво имаме та да го изнасяме в Русия? Същото каквото изнасяме в Европа - евтина работна ръка

14

Анонимен

преди 5 години

Ние имаме прекрасно разположение и можем директно да си прокараме тръба,без да чакаме други или да влизат други,да си гледат работата останалите,стига сме им угаждали,време и за българския интерес да помислим!И без това ни смазаха промишлеността,селското стопанство и в момента нямаме нищо,върнете азиатските и руски пазари,няма другаде откъде да дойдат приходи!А европейците извършват нелоялни отношения в търговията,че и заеха нашето място на руските пазари.