56

до 55

преди 5 години

Едно време имаше хубаво българско именуване на такива като Сидеров - Фурнаджийска Лопата. Днес можем спокойно да го окачествим като Придворен Шут.

55

Ф.С.В.

преди 5 години

-ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ !! и ДВАМАТА се извинете)) хахаКакви лалугери ни управляват и какво мнение имат всички политици и всички бизнесмени ( Домусчиев и Велев твърдо зад Симеонов) за НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА Велев ни нарече -ТЪРТЕИ Домусчиев каза че ако мин заплата стане повече от 510 лв -си изнася бизнеса извън БГСимеонов каза че майките са лъжкини а тяхните деца са здрави и в последствие ще се разболеят хахаНо Симеонов е прав за ромите- Детски се дават на деца играещи си на улицата с прасенца хах

54

до 53

преди 5 години

За "долар-евро"-джиите имаш ли "списък на Шиндлер" евентуално, защото както изглежда в България неплатен политик и журналист не остана?

53

Алекс2

преди 5 години

Май май на Сидеров са му по мили собственото му его отколкото стабилноста в България ! Нали беше правил най много жертви за тая каолиция а сега излиза че от шумомера Симеонов не вижда по далеч !А с тия черни екрани в телевизия Алфа направо изби рибата по дебилност ! Напоследък много взе да обръща палачинката ! Това не може да е политика на Патриот !

52

Анонимен

преди 5 години

От сараите са наредили на Волен да го дава по кротко.Сега не му е времето да се кара с Валери.Има 2,5 милиарда излишък да се харчи до края на годината.

51

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков

50

Анонимен

преди 5 години

Утре, вдругиден, ката ден, ежечасно дамоклевият меч на неграмотността е в готовност да оплеска нещо. И неизбежно ще. Освен че и посяга - случката с възрастната жена на граничната офанзива. Камо грядеши, Рерпублико ?

49

9898989

преди 5 години

До драго 46 А Цветанов И Бойко за къде са ????Слугинаж на БРюксел и Вашингтон , ами Пастирката ????

48

т

преди 5 години

До Зозо 50 Сидеров евродеутат на Путин - ахаххахахахха , вицове Защото някой брои българските евродепутати за нещо , нали . Дреме му на Путин за Волен !!!!Путин , ако си вкарва евродепутати - ще е на запад от нас

47

9898989

преди 5 години

До Анонимен 47 Срам , не срам - заплатка +2/3от нея безотчетни парички , ами за година милионер ще стане , а за 5 ???Ще му мине срамът

46

Зозо

преди 5 години

Воленн има партийно поръчение от Москва да стане личен Евродупетат на Путин. За това е готов на всякъкви циркове, въртели и дупедавство :))))))))))))))))))))))))))))))))сигурно днес са му обещали първо място в листата на ОП и кротна!Абе важното е, че *** от Бсп+ДПС и Уж Десните пак настъпиха мотиката!!!

45

амиии

преди 5 години

До Анонимен 41 Кой мислиш ,ч е му дава парите на Сидеров и партията му - ГЕРБ , преди БСП и ДПС . А и не забравяй субсидията - този Парламент -> ОП -над 12 млн. при пълен мандат . Откакто се е пръкнала "Атака'" доста милиони е прибрала от субсидийки . Или по друг начин казано - ние му ги плащаме парите , и на ГЕРБ и на другите българоубийци . Затова са така единни , като стане дума да се реже субсидийката

44

ист

преди 5 години

Патриотични неволи - буря в чаша вода.Уж буря, а капка не се разля от чашата.Горският се върна от гори арабски, и бурята утихна. Сега патриотите само подсмърчат.

43

Анонимен

преди 5 години

Та тоя В. СИДЕРОВ ако отиде в Европа е срам за обикновенните българи, срам и за тия в ЕС. Срам от всякъде. Самия той не разбирали че не е за там.Толкова ли няма по качествени от него за там.

42

драго

преди 5 години

Сидеров в затвора, заради руския слугинаж и предателство !!!!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Основният проблем блесна ослепително и втрещяващо: полуграмотносттта на бгт. нар. политици. Езикът ни български не им е по силите, а и явно не са го изучавали качествено. Вм. "уж" :... сякаш децата им са виновни и майките им ги наказват с нелицеприятен стоицизъм в пек, дъжд и студ, превръшайки ги в изкупителни жертви на родителския гняв, който, колкото и да е справедлив, децата не трябва да бъдат принасяни в жертва... " И т. н. от сорта варианти. Език мой, как да те науча? Само аз ли?

40

да

преди 5 години

СИДЕРОВ -МУШМУРОК ,НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ .. РУСКИ СЛУГА .....

39

Анонимен

преди 5 години

Тия от Атака са едни фалшиви хора с празни приказки за пред празномислещи. Сериозни изводи нямат както и действия. Но парите им ги дава някой.

38

Анонимен

преди 5 години

Тоалетният вице-премиер ако не дай боже убие човек, пак няма да си подаде оставката !

37

баба мара

преди 5 години

извинението на симеонов е фалшиво извини се защото борисов го заплашиако не се извини правителството пада и симеонов се предаде поуките остават завас които ходите по избори нагледно ви се показа за какво сте гласували и как се брани властта и кокала