9

ВЪПРОС

преди 5 години

Тук се Очертава Патриота Валери Симеонов .Ще ви кажа защо - Доган го пази НСО и ДАНС .Знаете ли защо ?Турците имат като нашите Попове - а Симеонов иска да вкара Саудитска Арабия в България чрез Радикални Ислямисти и ИДИЛ .За това беше шума по Акцията по шума в Слънчев Бряг . Доган брани БГ Исляма - Симеонов е Мюсюлманин като Сидеров и Каракачанов . .Та сложно е - Оказва се че - Обединени Патриоти са МЮСЮЛМАНИ - Сидеров , Каракачанов и Симеонов са *** пушки .

8

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

7

Анонимен

преди 5 години

Къде е тръгнал Далавери Симеонов срещу ръжен да рита.А'мед Ду'ан ще схруска като солета, ако реши.Не, че и тоя ми е симпатичен, де, ама може повече от Валерката.

6

Анонимен

преди 5 години

Радев към СимеоновНие охраняваме не Ахмет Доган, а етническия мир !

5

Анонимен

преди 5 години

До Без имеДоган е по-интелигентен и умерен от пишман патриота Валери,не случайно го наричат "философа".В Бивола четох,че двама интелигентни човека от ДПС са починали в последните месеци,някой явно ги притиска.

4

Анонимен

преди 5 години

До Без име"Опитва се да се прави на интересен."---Иска да се проявява като по-екзотичен и от колегата си Волен С. :)И двамата са от "един дол дре..., пардон, смешници.")

3

Анонимен

преди 5 години

Симеонов да не лае по Доган, защото Доган и Боко много се обичат.Преди години Боко му подари кученце, а сега му подари една голяма ТЕЦ и му обеща, че ще му дава по 27 милиона годишно без нищо.

2

Анонимен

преди 5 години

И Доган е точно такъв като Симеонов, като Сидеров и Каракачанов. Като Рада дълбоката, Москов и останалите ***. Борисов и ГЕРБ НАТРУПАХА ТАКИВА ПАРИ, ЧЕ МОГАТ ДА КУПЯТ ВСЕКИ. И това ги държи на власт. Нищо друго.

1

Без име

преди 5 години

Опитва се да се прави на интересен.Доган никога не би си позволил да наругае майките на болни деца.Доган да ни беше управляван щяхме да сме по добре