22

Фандъковааааааа!

преди 5 години

С наши пари си платила това!Б Е З О Б Р А З И Е !!!!!!!!!!!

21

:(

преди 5 години

Ето повод братчедите да докажат, че и те обичат родния си град. Да взимат флекса през нощта и до сутринта "къщата" да е в склада на някоя от фирмите, изкупуващи скрап.

20

V

преди 5 години

До 18 За красив паметник трябва някой ,,културтрегер,, Да хване *** и секача ,а това си е истински труд ;) Да не говорим да го направи във фулечди резолюция ,а не колкото да вземе едни пари ;) Нема такива ,,луди,, културтрегери в държава където минималната работна заплата е 255 лв ;)

19

A

преди 5 години

До vladyГлупости

18

Анонимен

преди 5 години

Кога ще махнат тази грозотия? Как не успяха да направят един красив паметник?

17

Съвет

преди 5 години

До 15 Да я боядисат червена и ще ти хареса.

16

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 8 Дървените сандъци ни ги даваше едно време Живков и то безплатно.С тях пътувахме към Рая.

15

ta0mi

преди 5 години

По-грозно нещо не съм виждал

14

Анонимен

преди 5 години

Пази боже сляпо да прогледа- отишъл във Виената и вече офф и вече акъл дава как измамил аборигените като им говорил глупости и те лапнали кукичката щото нали били прости... зер прости сме, че на такива скудоумия даваме централно място. То срамът беше за австрийците и за посланика тук, ама нейсе- там да се върти един бронз пък следващия път- злато!

13

Анонимен

преди 5 години

Малко е смешна тази бронзова къща, но недейте казва на автора, че тези хората на изкуството са много докачливи.

12

Анонимен

преди 5 години

И да го пазите ей, че ония берачите за две бройки ще го отнесат.

11

V

преди 5 години

Хубавото е че сам си е намерил финансиране .Че това не залижава по музеите,където никой няма да го види ,че е от бронз не от черно желязо .А лошото е че никой не си представя къща по този начин ;)Предполагам идеята идва до някъде от Айфеловата кула.Тя също е замислена като временен проект и затова Айфел не я е защитил.В началото си помислих че символизира възхода на цените по фондовите борси ,щото такива инсталации има пред борсите.Ама после разбрах че това е ,,къща,, която прилича на панелка ;)

10

Оптимист

преди 5 години

Накрая на годината ще бъде демонтирана. 2.5 млн. евро за нама нищо.Да баха открили една кухня за бедни...

9

Анонимен

преди 5 години

И каква функция ще върши това недоразумение на евроге.йският ум. Не беше ли по добре да си беше останал Мавзолея който онова недоразумение бакържията едва бутна. Мавзолея щеше да докарва приходи на общината която можеше да подпомага деца в неравностойно положение. Можеше ама ако селян.дурите имаха поне 2 гънки в мозъчната си *** а не писта на формула 1.

8

Анонимен

преди 5 години

Бронзова? Защо? На нас ГЕРБ ни готви дървени сандъци за индивидуално ползване!

7

vlady

преди 5 години

На най-изявените пианисти в кръчмата следва да се дават значки "Димитровски пианист".

6

vlady

преди 5 години

Вместо това недоразумение трябваше да се направи кръчма, на чиито стени да се опишат подвизите на Георги Димитров с чашката, за които е получил престижните прякори Гошо Тарабата и Гошо Мастиката в България както и високото звание "Горький пропойца" в Русия. Първата му регистрация в полицията е за пиянско сбиване, изгонен е от църква, тъй като пиян се закачал с младите жени, уволнен е от печатницата, тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа и т.н.

5

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще бъде набрана

4

<<<

преди 5 години

До АнонименКой разреши да се прави това нищо?????

3

Анонимен

преди 5 години

да попитам, за да не се объркам, тази грозотия не се ли мъчиха да я набутат в старинната част на Велико Търново или за там друга грозотия гласяха?