18

Чиновник

преди 5 години

Не са много българите, които знаят защо трябва да се сменят гуми, масла и др. консумативи. Все си мислят, че някой иска да ги прекара и карат с едно масло по 5 год. а гуми си купуват втора употреба от разни обяви и бит пазари.

17

Анонимен

преди 5 години

До ГашоНатрисат те щото все се буташ да караш най- отпред и спираш много рЕзко.

16

ХФ

преди 5 години

Идеалният вариант е чифт зимни на отделни джанти и чифт летни на други и си изкарваш 3-4 сезона.

15

ХФ

преди 5 години

Не е препоръчително в България да се кара със всесезонни, поради простата причина че лятото при нас е жега, а зимата имаме дни с *** студове. Температурната разлика е голяма. Виж ако караш много, купуваш нови зимни есента, доизхабяваш ги лятото и на следващата есен пак. Иначе всесезонните да си ги карат в страни като Англия например, там става с такива.

14

zeus

преди 5 години

Аз съм с два комплекта джанти, с по 4 еднакви чисто нови гуми, сменям си ги сам и си ги въртя така, че да ги износя равномерно. Който има излишни пари да дава на гумаджии и да чака по опашки, аз за час, две цигари и една бира съм свършил със смяната :)

13

Луд

преди 5 години

Купи си втори Жанти и сам си ги сменяй. Как ли няма пари да им давам

12

Ландшафт - Стратег

преди 5 години

"...че лятната гума не работи..."Я пробвай пак.

11

Пешо

преди 5 години

Кой будала ще даде 60 лв за смяна на гуми? Мойте си ги сменям за 15лв. Вие в Софията си ги сменяйте и за 100 ако искате.

10

Митак

преди 5 години

Аз също карам само със всесезонки,откакто сложих за пръв път такива преди години нямам ядове и съм винаги подготвен за всеки сезон.Карам ги две плътни години,и ги харизвам на някой "тарикат" за по 15 кинта и той доволен пича,пък аз карам с чисто нови.

9

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Сметнете.....4 години по 60 лв. за смяна е 240лв. За тези пари ще си взема още един чифт чисто нови гуми а няма да си дам парите на вулканизатор...сориии. Купете си всесезонна гума и няма да се налага да плащате 60 лв. на вулканизатор....

8

Анонимен

преди 5 години

Няма касова бележка, няма нищо. Укриват данъци за стотици милиони всяка година.

7

РУМЕО се завръща

преди 5 години

До саБраво-това е самата истина

6

са

преди 5 години

Моя съвет,като работил дълго в тази сфера е да се оставяте на тия да ви вземат парите!Аз никога не съм имал зимни или летни гуми,а само всесезонни!Караш 3-4 години и хвърляш-и за сняг стават и за жеги стават!А лятната и зимната гума са измислени да ви вземат парите 2 пъти в годината!А и доста,послушали ме,клиенти са останали доволни от съвета ми!

5

РУМЕО се завръща

преди 5 години

До ГашоТакива като теб стимулират безкрупулните финансови мафиоти в Р България

4

Дани

преди 5 години

Рано е зимните. Вижте двуседмичната прогноза 21-22 градуса

3

Sigoturi Nakura

преди 5 години

Истинският специалист винаги ти казва, че работата ще отнеме много време и ще струва много пари. И обикновено е прав...

2

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Стига сте правили реклама на тези неуки търгаши.Кьораво и съкато стана гумаджия и автомонтьор......докога ще искат за смяна на 4 гуми 30 лв.

1

Гашо

преди 5 години

Всяка година слагам скъпи и нови гуми и все ме натриса някой с летни или изтъркани гуми, безпаричник. Да се забрани на бедните да карат кола.