38

Любопитен

преди 5 години

А танци-манци със саби имало ли е?Или те са само когато го придружава Симеон-Хасан?

37

Анонимен

преди 5 години

Той не ги мачка. Нали целия му род, както и тези от партията му са комунисти. :) Доказателства много, включително и документи, архиви и служби.

36

Професор

преди 5 години

Голям българин и патриот. Да живее Генерала. Само Герб още един мандат за Бойко Борисов. Мачкай комунистите и да не го пука.

35

Анонимен

преди 5 години

Какво ли да кажем за твоето ниво...? :)

34

Анонимен

преди 5 години

Кога ще дойде най - щастливият ден, ти да си далеч от нас завинаги?! :)

33

Шико

преди 5 години

Е, няма по тъпо животно от комунистите.Само като чете човек коментарите им е ясно на какво ниво е електората на БСП.Само простаци и ***.Та,*** от Крушовене на тях разчита.Но,ядец.Няма да се получи.Комунист никога на власт,пастърми скапани.

32

Анонимен

преди 5 години

Не, не сме щастливи разни добитъци да вият от сутрин до вечер!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Борисов, още един пребит човек има и днес, това ли наричаш щастие???? Твоите роми и ислямисти ни превзеха страната, а ти ги насърчаваш.... Колко случая станаха за две седмици само? А колко са престъпленията им за десет години през твоето управление? Хиляди са жертвите, но нареждаш да се крие информацията от обществото.....

30

Да не чуе Меркел

преди 5 години

Бойко, да мълчиш да не чуе Меркел дето си казал:,,да живеем заедно щастливо". Ще ти набута всички талибани в София. Тихо, тихо...

29

хей

преди 5 години

Бойко Борисов да се спре в.България и да погледне какво става.с народа.*** бият. и . убиват българите той оправя света

28

жар птица

преди 5 години

Те там си имат министър на изкуствения интелект, а ние си имаме тик'ва с изкуствен интелект. То така като се замисля ами че те всичките ни управници са с изкуствен интелект.Имат мозък само да крадат но не и да оправят държавата ни.

27

Боко до анонимен 1

преди 5 години

Прав си. Много грозни магнолии са нарисували на тая джамия. Аз Боко съм и художник. И хубави магнолии ще им нарисувам, също и кучета. Ще ги изненадам като нарисувам портретът на моята любима каракачанка. Само да разбера къде държат четките и боите... Цял свят ще я снима после джамията и ще стана известен с таланта си.

26

Бойко стайл

преди 5 години

Аз Бойко знам, че по джамии не се драска, ама в *** на шейха, кой ще прочете, че съм написал САМО ГЕРБ. Ако нещо питат ще им кажа, че корейски йероглифи не чета. Може и другарят Ким Чен Ун да го е надраскал...Аз съм си умник, шейхът няма как да не е разбрал. Дори и на Цецо ще подаря по камила.

25

Анонимен

преди 5 години

Най-добре да живеем щастливо отделно.Навсякъде колкото повече араби има толкова по-мизерно става.Приказките за приказно богатите шейхове дето и тоалетните им били не с фаянсови плочки а с диаманти.Е хубаво ама поне в София повечето араби приличат на некви клошари.По скоро смес между клошар и талибан.Кой бе вярва да се разходи малко около женският пазар там има много.Тъмни брадати мъже облечени с накапани от дюнери стари анцузи силно дъхтящи на пот винаги стоящи на групички и гледащи лошо.Шейхове

24

Терсенето

преди 5 години

Тикво банкянска, дори и поповете биха те прокълнати ако бяха на място.

23

Анонимен

преди 5 години

Ми,живей си там щастливо, а ние тука без тебе-петорно по-щастливо!

22

Веско

преди 5 години

Голям е!

21

Един от Северозапада

преди 5 години

А тържество послучай сюнета му няма ли да има?

20

Гледа озадачено

преди 5 години

и се чуди - бе кви са тези зеленчуци насреща - тиква ли е,краставица ли е?! Да пита монахинята до него - гид ще да е,ама го е срам нашият...

19

Анонимен

преди 5 години

"Борисов в джамията "Шейх Зайед": Да живеем щастливо заедно!"Е, те там ще те ощастливяват колкото си искат. Няма нужда даже и да им намекваш. :)