142

Майка

преди 5 години

В статията, която коментираме г-жа Попова правилно посочва, че предложенията не струват и пет пари. В момента българските жени са си извоювали правото на платен едногодишен отпуск по майчинство и други социални придобивки, така подробно описани от един господин по- надолу. Пред парламента от няколко месеца стоят отново майки на деца с увреждания. Въпросът е къде са нашите мъже, по форумите, плюещи по жените си които изтеглиха всички негативи на прехода?

141

Анонимен

преди 5 години

До Бъдеща майкаХХАхаахах И да се случи, ще останат без работа 70 ... мъже. Аз имам предостатъчно в банката, както и участие в много други проекти.Майката не го върна на мен, майката направи така, че се наложи, да освободя друг човек. Но знаеш ли - майката се опита да си намери работа в HP и в MS, но от там, естествено се обадиха на МЕН. И майката, не получи работа на тези места. Мисля, че в момента бачка като секретарка за 1200 лева ... от маркетинг специалист за 4800.Кой спечели сега :)

140

ЕВО

преди 5 години

Росен П. и ПОПОВА,а СЕГА Попова и РОСЕН П. нещо да се проненя?Бледи сенки от съвместно управление!

139

Анонимен

преди 5 години

Още малко, ще ме задължат, да виждам и детето, на оная кукувица, кяото продупчи презерватива ... Ше стане, ама нанай ...

138

Бъдеща майка

преди 5 години

Абе не знам, ама за времето, в което коментираш използваш обидни думи и изрази няколко пъти, което ме навява на мисълта, че и като работодател си същия ***. И си мисля, че заслужаваш и ще ти се случат още хиляди други перипетии с тъпата ти фирма. Даже ти го пожелавам. Както мислиш само за твоя ***, хубаво и тази майка мисли само за нейния и ако си се държал с нея така, аз съм доволна от начина по който ти го е върнала. Евала!

137

Анонимен

преди 5 години

Чакам с натърпение пълната автоматизация :)

136

Анонимен

преди 5 години

До МайкаДа, ситуацията е елементарна - Не наемам жени. Може да ми покачва печалбата с 2%, но са масивни два процента. Правата ти са запазени... Ако има кой да се хване на въдицата, разбира се.

135

ГЕРБ=БКП

преди 5 години

Какво майчинство ,какви жени? Нали живеем в общество на социално неутрално установени роли -джендърство .Марго Попова от ПП ГЕРБ забрави че шефа й искаше да прокара закон с който се дискредитира ролята на жената(ИК) . Вече индивид от социалният пол е признат като "мъж" е родил .С други думи жената вече не е фактор ДА СЕ НАРИЧА МАЙКА ! Поне по съвременната евро политика

134

Анонимен

преди 5 години

До .....Съжалявам, не работя с нискоквалифицирани индивиди ...

133

Анонимен

преди 5 години

До Бъдеща майкаНе ***, трябва да ти пазя място за да се вурнеш след 24 месеца, да ти дам още 2 месеца отпуска или да ти я платя (И моля те, не си мисли, че всички ринем в калт с 1000 лева заплат ... някой хора взимат по 5000+),после си защитена, до изтичането на договора ти, който трябваше да изтече преди повече от година и половина, но сега получаваш 6-7 месеца, където можеш да седиш (или даже и не трябва да си на работа) и да си бъркаш в носа. Ей това е тъпизма...

132

Бъдеща майка

преди 5 години

Никога не бих работила за индивид като теб. Ако мислиш, че твоите 1000 лв отпуска ще ми изгледат детето, не знам в кой свят живееш.... Другото е болничен, за който ти плащаш 3 дни. Още се чудя как такива индивиди с такова мислене си намират изобщо работници, ти не си човек.

131

.....

преди 5 години

Ако не са майките, кой ще ражда роби, дето ви работят за 500 лв?!

130

Майка

преди 5 години

Чак да вреди - просто трябва да си знае мястото , да си се занимава с печеливши и адекватни за времето и ситуацията стратегии , а не да обвързва неуспешното си развитие или потенциални загуби със отнемане на социални права от българските жени

129

Анонимен

преди 5 години

До МайкаТо и децата е си носиш в гроба ...

128

Анонимен

преди 5 години

До Майка144Този въпрос не ме интересува. Аз съм тук, за да правя бизнес. Децата ми, има кой да ги гледа. Не ми е крива ракетата, бизнесът ми си върви добре. Трябваше да държа човек на работа, който не работеше. Човек, за когото нямаше работа. Кажи, ми, защото да трябва, да рискувам НЯКОГА изобщо, с наемането на друга жена ?!?!? Работата е сделка - ти вършиш нещо, някой ти плаща за това. Като в магазина - искаш хляб и си плащаш за това. Ако Обае хлебопроизводителя забременее, плащаш ли му ?

127

Анонимен

преди 5 години

Хора, дайте да изгоним всичкия бизнес. Той само вреди на хората !!!

126

Майка

преди 5 години

Та, понеже чета разни мнения от разни хора дето имали фирми с закрити отдели и т.н. да си кажем : на крива ракета космосът и е крив :) не случайно са ви бягали служителите - помислете си каква ше да е била причината. А иначе с оглед огромните суми които някои хора внасяме като осигуровки, майчинството е единствения начин държавата да ни се реваншира поне за една година, да оставим настрани въпросът е че никой не си носи кариерата и великият бизнес в гроба и децата остават след теб :)

125

Анонимен

преди 5 години

До АбсурдСпирай да работиш. Аз работя с разумни хора, не с обезумели либерали.

124

Анонимен

преди 5 години

Ако днес дойде някой по-одбър работник, ще изгоня жената и ще наема него, както ще стане и с мен, ако има по-добър конкурент.Но ако аз забременея, някой ще ми пази ли мястото на пазара, ммммм ?

123

Анонимен

преди 5 години

Проблемуът е, че в България нищо не се прави като хората и всички са ужасяващо бедни ...Ок, не ниво Сумалия, ама все пак ...