125

Анонимен

преди 5 години

Да не говорим, че говдата грубо нарушиха договора като инсталираха ПВО бази в Румъния, Полша и Балтика, които са способни да изстрелват и ракети Томахоук.Е, ти явно си привърженик на "демократичните" референдуми!?Русия дрънчи оръжие през половин година, бий малки държави и само обвинява!То бива наглост, ама вашето минава всякакви граници!

124

Анонимен

преди 5 години

Като оттегли америка,така и двете страни ще имат повод за пред хората да разработват нови ракети,а че няя се стрелят и да има война е така щото света свършва и го знаят всички,няма да има плажове моренца полуголи сеньорити за тея милиардерчета,а бункери и ядрена зима :)

123

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че САЩ за първи път в историята си осъзнават, че географското им положение не им носи приемущество след като основният им враг може да ги удари по всяко време, от всяка точка само с конвенционално оръжие. За САЩ, сключеният от Горбачов самоубийсвтен договор, вършеше работа, защото само САЩ имаше крилати ракети. Вече не. Да не говорим, че говдата грубо нарушиха договора като инсталираха ПВО бази в Румъния, Полша и Балтика, които са способни да изстрелват и ракети Томахоук.

122

Анонимен

преди 5 години

И как да имат шанс? На зад са много!-:)

121

анонимен

преди 5 години

солженицин дето се писа дисидент.В СССР е бачкал нещо друго.И измислил брилянтна идея.Да сложат няколко атомни бомби в разлома до америка треснат ли ще катурнат целия континент.Бомбите са си там.

120

друг

преди 5 години

да американцие са го чели и знаят преди насвсе пак това е копнато от техен а не руски източники затй се пени Тръмп..прави клоунади пред простите хоранатиска Европа за паро,за да ги пази от нещо от което няма спасение!!Той говори всякакви глупости само за да бъде забелязван, да ви прилича това с един наш..

119

ТHE Патриот

преди 5 години

ФАЩ заплаха за мира номер 1!

118

Анонимен

преди 5 години

От прочетеното в този линк вече съм напълно убеден че САЩ нямат никакъв шанс срещу Русия.

117

ПСИХОПАТ

преди 5 години

ТОЗИ Е ГОТОВ ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО ЗА ЯДРЕНА ВОЙНА--НО НЯМА ЛИ УМНИ ОКОЛО НЕГО ДА ГО СВЕТНАТ,ЧЕ НАТИСНЕ ЛИ КОПЧЕТО,ОЩЕ ДВЕ ЯДРЕНИ ДЪРЖАВИ ЩЕ НАТИСНАТ КОПЧЕТО И АМЕРИКА ЩЕ СТАНЕ СТЪКЛЕНА ПИСТА--АКО ОСТАНЕ ЗЕМЯТА--ПСИХОПАТ--ТОВА ЛИ СА АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗБРАЛИ ГО ЗА ПРЕЗИДЕНТ-БЕЗМОЗЪЧНИ ПСИХАРИ!!!РУСИЯ КАЗА--НАПАДНЕТЕ ЛИ СИ -ЩЕ ВОЮВАМЕ--БЕЗ РУСИЯ ЗА НАС СВЕТА НЕ ЗНАЧИ НИЩО..!!!

116

Бай Иван

преди 5 години

Този не беше ли" приятел на Русия ",за едни меки либерални китки платени от фондации питам ;) ???

115

друг

преди 5 години

ето линкаhttps://strogosekretno/254/21/Хиперзвуковата-Русия-светът-вече-не-е-същият-2.htmlхора от днес .. нали подкрепяте знаниятаоставете кой иска да прочетеблагодаря

114

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах коя е тая ракета която нарушава договора. Защо американците само си измислят поводи и после пищят. Нека да кажат конкретно коя е тази ракета и колко и е обсега. Да не бъркат крилатите ракети с морско базиране.

113

друг

преди 5 години

уважаеми колеги съфорумци- имам предвидграмотната част, не дюнерджиите и герберасти.има едно интересно четиво - техническо не лозунгарскоще копна линка, но не знам дали цензура тук няма да го изтрие.вижте го..пък и дюнерите да почетат, да се ограмотяваш не е забранено. ако изтрият линкачетивото е ***.strogosekretno . com хиперзвуковата русия 2

112

страх ги е

преди 5 години

Сащ ги е страх. Океаните вече не са естествената им защитата от неприятели. Не са необходими и балистични ракети за удар срещу Сащ. В Сащ има 280 електростанции. 280 ракети Калибър, изстреляни от кораби и подводници, ще са напълно достатъчни да унищожат безвъзвратно Сащ!

111

Victimized

преди 5 години

"Банкерите ще ни спретнат една атомна войничка и после ще набедят Русия както набедиха Германия за ВСВ."Почти си прав, само дето ща са САЩ с водач който целия свят ще е убеден, че е луд. Евразия+Африка са центъра на световната икономика, С. Америка реално може да бъде жертвана, САЩ включително западно европейските държави изградиха световно недоверие към демокрацията и тяхната идея, сценария е по план. Центъра на влияние се измества към Азия. За това и кореите се обединиха без проблем.

110

Victimized

преди 5 години

Самата цел на избирането на Тръмп като президент е да оттегли САЩ от глобалната сцена и той се справя много добре, даже скоро ще ги фалира. И удивително е може би президента на САЩ който е най про-Израел. А както виждаме те могат да си свалят самолети на Русия дори и да не ги бърка това, убиват в Газа, сипват бомби в Сирия, помагат на СА за геноцида в Йемен, равини се радват на заселването на бежанци в Европа, всичко е по плана за велик Израел от 82-година- Либия, Ирак, Сирия, Иран и т.н.

109

Анонимен

преди 5 години

От цялата работа ще пострада Европа !Ако човек помисли малко ще разбере защо !

108

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 118 Ами ние сме жаловити и за това купуваме енергоносители от Русия. Иначе ще умрят от глад. Те нищо друго не изнасятХа, ха..!

107

Victimized

преди 5 години

Всичко това е фиаско, дори и да има трета световна, пак ще е на гърба на малките хора, които си мислят, че водят войни за страната и народа си а всъщност са за еврейското лоби по цял свят. Те издигнаха Тръмп с цел да сдаде властта на САЩ като световен хегемон в ръцете на Китай и Русия, а зад кулисите същите дърпат конците. Фамилията Ротшилд си премести финансовите офиси в Хонг Конг отдавна, те държат централните банки и на Русия и на Китай. Използваха САЩ както и Великобритания, сега война и пак

106

Така е

преди 5 години

Преди Путин света беше спокоен и мирен.Този с манията си за военна мощ , съсипа държавата си и разбуни целия свят.Не спазва никакви международни споразумения и се мисли за световен фактор.