136

Анонимен

преди 5 години

Най-големият масов убиец на 20-ти век! Избил милиони от собствения си народ, а тук някакви червени *** му се възсхищават. Нямам думи. Червената зараза удря директно в мозъка !

135

до 189

преди 5 години

НПО ото ли гиди и бokлуците ви червени!Позитано и руското посолство - правителствени организации ли станаха у нас!Продажници мpъсни ... не ви изтрепаха овреме...и сега се ширите!

134

До 178

преди 5 години

Другарю комсомолец от НПО-то! Представи си че "жертвите" на Сталин са и като Северинчо и разни мафиоти.... Или според теб всички са били "честни граждани на СССР?

133

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъветския съюз нищо не вземаше от България,но ни даваше евтин нефт,който ползвахме и продавахме дори тайно в чужбина,а те си затваряха очите,че уж не знаят за това.

132

Шопо

преди 5 години

До ДодоБате,момчетата на Шикалгрубер плащаха в България с фалшиви пари ! Сами си ги печатеха ! Така е било във всички техни съюзни държави ! На практика са си пазарували безплатно ! Те са разорили българската икономика и социализмът щял е да дойде по естествен път-без съветска армия...

131

Анонимен

преди 5 години

Ето го - вижте го - 184 още един комуноиден rъзоблизач .... България работела за Хитлер... после като робуваше на мужиците ... оглозгаха я , и я обраха ( изнесоха и тоновете злато от БНБ ), и 3 държавни фалита била по добре.Еххх гиди и бoклуците ви долни...трябваше като Чаушеско - до стената и куршум.Нагли изpoдчета - нямаше сега да ми се ширите из нета, и да лъжете децата

130

Активист на БКП

преди 5 години

До Анонимендо 181: Какви огризки ,бе майна ! ти на един завод ,,огризки ,,ли му викаш!!!

129

Анонимен

преди 5 години

До ДодоХахахааааааа!Сталин не е убивал хора от западните държави,нито е воювал с тях,Хитлер е този,който избива мирното население в западна Европа и завладява чужди територии,чужди богатства,чужди държави и им отнема правото на самостоятелно съществуване.В България цялото производство е било впрегнато в полза на Хитлер,хората са гладували,а немците не им изплащат стоки и фабриките са пред фалит,защото трябва да връщат заеми и 9-ти Септември 1944г.де факто ги спасява от разорение и от дългове

128

Анонимен

преди 5 години

Само в държавички - дето още разнасят портретите на това болшевишко изчадие - мизерията, корупцията, мутрите са на дневен ред! Търкулнало се гърнето - и си намерило похлупак! *** ***!

127

Анонимен

преди 5 години

До СериозноТам нещата са други,имаше и документален филм по този повод.В шатите затворите са частни и точат пари от държавата,затова колкото повече затворници и колкото по-дълго лежат,толкова повече пари получават от държавата,а колко да лежат затворниците,определят шефовете на самите затвори и те имат полза да имат повече затворници.Затова има и такива големи присъди.Имаше един немец,който го държаха така неправомерно,бяха направили док.филм по тоя случай.В Европа не е такава системата.

126

Анонимен

преди 5 години

Комуноидните минeтчии , като тези писали прези мен - от 9 кладенеца вода ще домъкнат - да измият мутрата на сакатия ypoд! Така са ги учили - дедовците им - дето се писаха партизани, и ятаци през 49! Затова България е последната дупка на кaвaла! Затова прилича на кeнeф! Същите подмазвачи на Сталин и наследници - заробиха народа си! Герговци, Лукановци , и Сергей Станишевци... чакали чакали да паднат огризки от съветската софра! Да горите в ада подлизурковци!

125

Анонимен

преди 5 години

Абе по хубаво от комунизма си няма. За всички да има. Спокойствие и солидарност. Хората не са озлобени и мразещи както е сега. Жилища за всеки ,даже и за ромите. На цена от двадесет средни заплати. Къде го има това. В коя държава на капитала. Най много 20% имат собствени жилища. Не си заключваме къщите. Никой не смееше да пипне. Жалко че с лека ръка пропиляхме един хуманен обществен строй.

124

Активист на БКП

преди 5 години

Недобронамерена пропаганда на един унгарски чичко ,който пише на иврит !!! За да сме наясно !!! Сорос,Сорос ,Сорос !!!

123

до 176

преди 5 години

"В момента в затворите на "най-голямата демокрация" в света - Кравария има над 3 млн. затворници. Според поне 99 процента от тях същите са "несправедливо" осъдени, т.е.реоресирани. Има и много осъдени на смърт, вкл. умрели по "нещастни" случаи затворите! Някаква прилика с "жертвите" на Сталин?"---------Така ли бе , другарю? Затова пък Северинчо ще излезе след 15 год. пак да изнасилва и трепе!В "кравария" щеше да подскача на стола.И каква връзка има кравария с ненормaлника Сталин?

122

Активист на БКП

преди 5 години

Това е недобронамерена *** пропаганда на военолюбците от ЕС и Кравария ! Сталин е награждавал лично с ордени защитниците на Родина Матушка Русия и когато е отровен от империалистите ,плаче цялата държава ! Хората избухват в сълзи и скърбят за този добър човек !

121

Сериозно

преди 5 години

В момента в затворите на "най-голямата демокрация" в света - Кравария има над 3 млн. затворници. Според поне 99 процента от тях същите са "несправедливо" осъдени, т.е.реоресирани. Има и много осъдени на смърт, вкл. умрели по "нещастни" случаи затворите! Някаква прилика с "жертвите" на Сталин?

120

Обзор

преди 5 години

"Не мога да разбера защо все още има хора които не вярват в зверствата на Сталин.Дори КПСС ги признава след смърта му."==============Елементарно, шмaтka. ЦК, Политбюро на КПСС и лично Хрушчьов скриват следите на собствените си зверства, като ги признават и приписват на Сталин след смъртта му. Съществува писмо на Хрушчьов до Сталин с предложение за репресирането на хиляди граждани на УССР. Резолюцията на Сталин върху хрушчовското писмото е общоизвестна: УЙМИСь ДУРAК!

119

Анонимен

преди 5 години

Всъщност повечето жертвите на Сталин през 30те са комунисти от обикновени селски партийци до висши воени и членове на ЦК на ком.партиятс.Страхувал се е от заговор и разкриване на истината ,че Сталин е бил агент на тайната царска полиция!

118

Активист на БКП

преди 5 години

Може и да има жертви при неговото управление ,но проф Александър Цанков и цар Борис Трети Сакскобургготски са избили много повече !!! И са им рязали главите, и са ги набучвали на кол!!!

117

Анонимен:

преди 5 години

Много хора избил. Ама и доста е пропуснал, Като тук коменитиращите, като Георги Жеков (Жеката) абе коментатори защо Петър Стоянов като удари един шамар на вожда ви Жеката, и Жеката се разрева като момиче в първи клас. Слава вечна Слава на Ленин, на Тодор Живков, на Георги Димитров, на Мирчо Спасов, на Лев Главински, на Сталин. Ще си останат Най велики.......