18

Иванов

преди 5 години

Заради този противен индивид, избягвах да следя това предаване. Политикант от "висша" класа. Всички жени в Куба били ***, защото там било комунизъм и нямало работа. По тази логика, майките на всички тези участници във "Фермата" са били ***, защото и те са живеели в социалистическо общество, в което е нямало работа... Този не може да се задържи никъде, повече от един месец. Даже не са го приемали в никакви ученически организации - чавдарче, пионер, комсомолец. Синът му - хулиган.

17

Пената от Мировяне

преди 5 години

До МенТо и ти си рогоносец,само дето не го знаеш ! Ама рогата ти отиват ...

16

Мен

преди 5 години

Ивайло е пелен рогоносец и нищо друго.Взе си парите и сега ще пази Аня,защото около нея мъже колкото искаш,,,за него остава онази лудата от Фермата,ако му пусне...смешен си Ивайло,нищо че сглоби няколко неща.Псуваш комунистите,а кой ви хранеше години,кой беше приятел на бай Тошо?Или не знаеш?Попитай хубавата Аня,жалки сте.И защо лъжеш за мотористчето,страх те е че Аня ще те види в дуел или как спиш с кравите и няма да ти пуска повече.То ти какво ли можеш вече?Тази жена иска мъж,а не ...ти си ...

15

Анонимен

преди 5 години

Злобата ще ни затрие това чета в коментарите ви! А вие какво направихте, какво сте постигнали, с какво сте известни. Ааа да плюете по-всеки и по-всичко.

14

Анонимен

преди 5 години

Браво за всичко което направи във Фермата,но си остава за мен колегата атлет с високо мнение за себе си.Дали Аня му е повлияла,незнам.За мен тя си е принцеса и красива жена,която харесвам и обичам,но Иво ако се гледа дано види грешките си.Ние атлетите,не се величае и кой все пак е той? Меж на Аня Пенчева,защо ли???

13

Анонимен

преди 5 години

След като има всичко,какъв го дири в измислено шоу? Забравих "шума"!

12

House M.D.

преди 5 години

Докога ще ни досаждат с тази обида за човешкия интелект?

11

Анонимен

преди 5 години

защото задачите с моторите стават сложни, ще изпуснем сезона, явно не могат да се оправят без мен",...........така,де, той СЕЗОНА е за първи път, и " явно не могат да се оправят без мен",.............ивайло, в бързината да не си забравиш хонорара, уговорил си го вече !

10

Аре стига!

преди 5 години

Ивайло си има наистина супер син като Ангел - вижте му титлите на този млад лъв,и супер съпруга като Аня Пенчева - нея пък сме я виждали - цялата България я знае..Вземете си хапчето Антизлобин,братя Ганчовци..

9

За неразбиращите

преди 5 години

Целта на участието му беше да рекламира и да направи известен сина си и нищо повече от това. 79 е състезателния му номер и рекламата си остава в кадрите на фермата дори и след него. Сценарий.

8

Анонимен

преди 5 години

Журнатя и тоя изкараха бизнесмен :D

7

Анонимен

преди 5 години

колкото той е "Кольо Фичето на фермата", толкова и жена му е "секс символ "на БГ.

6

Анонимен

преди 5 години

е, идваше вече време за ратайство и дуел, а срещу младите момчета.....не е същото, като постоянно да ръсиш акъл ! умните / или хитрите / си вземат хонорара и напускат сцената навреме . причина винаги се намира. не ми беше приятен.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Баджанак на Сашо Диков.

4

Анонимен

преди 5 години

Хайде де -ние доматито с колците го ядеме !Този влезе с договорен хонорар за 1 месец участие и Чао !

3

Анонимен

преди 5 години

къф е тоя па?

2

Чудо големо!

преди 5 години

Свалил 7 кила мазнотии..Виж,ако беше свалил 7 мадами за същият престой - ей тва е новина..

1

Анонимен

преди 5 години

Тегъв чичак.Защо изобщо влезе като не мина през ратайство и дуел? Зае мястото на някой по-достоен и не бизнесмен и не съпруг на актриса и баща н някакъв мотоциклетист който преди години влезе в мотор в МОЛ.