62

Анонимен

преди 5 години

Борисов, не се напъвай да мислиш - не ти се отдава. Ще земе да ти излезе некоя пришка на труднодостъпно място.

61

тангра до 66

преди 5 години

честно казано плевналиичето ми липсва. Днешния политически живот е такава скука без него.Няма кой да обяви война даже и на Русия.Много съм *** че през целия му мандат не можах да разбера що е това Евро-Атлантически ценности и де се намира в Европа или в океана .Пък за демокрацията да не говорим пълна неизвестна.А той толкова се стараеше да ни разяснява.

60

petra

преди 5 години

te kitaitcite idvat nactaniavat se tuk i posle ni izblaskvat taka deistvat

59

Футуролог

преди 5 години

До Дядо ПетърПропуснал си че Бойко Методиев Борисов е обвинен в ***"дофилия от елитарната аристократична фамилия на КаратанчевиАми сам се сети колко много деца има в тази държава чиито семейства са изключително бедни и мизерстващи а Бооко има не само пари но и власт да ги накара да замълчатКъде е онзи *** с химическата кастрация Джамбазки или и той има сексуални предпочитания към деца та не гласува в европарламента против конвенцията

58

Анонимен

преди 5 години

До Дядо ПетърТъй е, дядка! Но пък не можеш да му отречеш адаптивност и това, че вече е излязъл от пубертета.Хич не съм му фен, но казаното този път от него е поне смислено. Представяш ли си какви би ги нанизало Плевналийчето?

57

Анонимен

преди 5 години

Борисов убеден: Санкциите са прът в развитието на страните-----------Най-сетне нещо мъдро от бат Бойко!В повето случаи, санкциите, не са политически или идеологически инструмент, както мнозина си мислят, а икономически - за ослабване на конкурента или неговото пълно отстраняване, като такъв!Санкциите могат да бъдат наложени само с решение на ООН срещу кърваво диктаторско управление или тероризъм, при наличието на преки и реални доказателства, а не фейкови!

56

Дядо Петър

преди 5 години

"Мислителят" от Банкя ще оправи света.Щом има далавера, пръв е.Световно прочул се плачльо, просяк и крадец.

55

Футуролог-извод

преди 5 години

Да са живи и здрави комунисти като Зоран Заев и Бойко БорисовСПИН е пуснат от марксистите в червено та с такива хора западът сам си направи сепуко"Капиталът" и останалите писания на Карл Маркс са всъщност е главният виновник за глобалното затопляне което иначе щеше да закъснее поне с 100-200 годиниДемек най-развитите индустриални държави дето комунизма щеше да дойде по-естествен начин със съучастие на СССР унищожиха нашата планетаКапитализмът и той е плод на болното въображение на Маркс

54

Анонимен

преди 5 години

"Десният проевропейски"говорител на просия се обади,Борисов все повече се разкрива като същата проруска па..вра каквито са и в БКП,той Цветанов затова сега драпа за Европол,да не се срещат всеки ден че нали Цветанов е за изгонване на руски шпиони"пасольи"от София.Обаче БАРИСАВИЧ НЕ ДАВА!!!!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56По- върл комунист от Суджука от Банкя НЯМА!

52

учуден

преди 5 години

48,а бе да предположим ,че го някак си го е казал , а *** чак на корейски .....???..

51

До 56

преди 5 години

Аз ненавиждам мутрата-псевдоевропеец и НЕ съм комунист.

50

Футуролог

преди 5 години

До Анонимен 56Какво според теб е комунизма?След като Карл Маркс написал творбата си "Капиталът" тъй наречените световни империалисти започнали сами да се наричат капиталисти което ги прави комунистически марксисти поне отчастиИстината е че капритализма е империализъмС други думи в някоя от египетските пирамиди на повече от 10 000 години току виж открили мумията на някой британски или германски монарх в съседство на тази на Ленин и Маркс

49

тангра

преди 5 години

Не е християнско да имаш 1/2 от природните богатсва и да не ги споделяш с ближния .Затова санкции до дупка.Я ни виж нас сал едни политици ни останаха ама никой не ги ще.Някой да има идея как да ги пробутаме нейде??????

48

Анонимен

преди 5 години

Лицемерно изказване с оглед на фактите ,че българските представители в ЕС гласуват за санкциите, а Цвъки обяви Китай за глобална заплаха!

47

анонимен

преди 5 години

санкцййте са един вид изнудване на малките държави Китай има 800 ли бяха или 900теца не ми е известно да плаща за въглеродни емисии

46

Ха-ха

преди 5 години

Баце да не се е преориентирал от ли.ането на Брюкселски за.ници към по-патриотична политика или само иска да направи такова впечатление?Какво можем да очакваме от един нарцис,дето иска да прилича на Меркел,Орбан,Ердоган и Путин едновременно???

45

Я па ти...

преди 5 години

До Футуролог-3 част Абе футурулог , що не вземеш да се застреляш.На нас все някой ни е виновен че сме лош човешки материял и не знаем как да се управим .Историята далеч на зад го доказва.

44

дядо Соци

преди 5 години

До големи притеснения 43 България се развива и то много дабре . Как мислиш че се избибит 45 г. социалистически възход ?Съсипаха хубавата ни дъжава , а сега Олеее , , защо сме най бедни ?

43

Първото изречение

преди 5 години

Не мога да повярвам че той го е измислил