18

Циник

преди 5 години

Определено женската глупост е тази , която постава много от тях в положение като това.Иначе - на подсъзнателно ниво - жената ( самката ) търси мъж , който да гарантира добрия живот на малките и. Ако преди е бил ловеца с най-голям улов - днес е този с най-дебел портфейл.Аз се запознах с жена ми докато още беше студентка.За портфейла се стараем и двамата - и така ни е по - сладко.Няма непредвидени "изненади", и културни шокове.Жалко е да видиш хубави момичета с дебеловрати мутри...но това е тенден

17

Анонимен

преди 5 години

Ето защо е тази измислена статия тук.За поредна година България се включва в глобалната инициатива, наречена Поход за свободата. Хиляди хора по света ще извървят символично разстояние в своя град в подкрепа на борбата с трафика.

16

Сп???нс до някой

преди 5 години

Историята няма нужда да е подробня- защото това е схемата на стотици случаи, има ли значение ИСТИНСКОТО име на баба Стойка , която е "олекнала" с 5000лв, това е същото, дори познавам 2-*** които се занимават с това, като го видиш висок, мусколест с А5-ца или SLK, и ги чака на автогарата да слязат от автобуса идващ от Румъния, и после виждаш как вечерта се разделя с момичето с целувка и тя отива да работи с усмивка на лицето , убедена че той я обича и даже не се сеща да си търси парите

15

Анонимен

преди 5 години

Ухажването означава мъжа да разбере какво желае жената и да и го предложи. Жените, желаещи да ги ухажват, нормално искат неща, които мъжете не са готови да дадат. За това и мъжете докато ухажват лъжат като разпрани. Всяка нормална интелигентна жена би трябвало да се обиди от ухажване. Иначе, да, красиво е когато милионера изпрати букет в съблекалнята на примадоната и е грозно като си тръгне, след като я изпраскал отзад, оставяйки я да плаче в леглото в луксозния хотел. Но това е живота...

14

Анонимен

преди 5 години

Ина, драга, аз не ухажвам жените. Представям се, показвам интереса и и давам възможност да си състави мнение за мене. Ако в определен период от време не е решила, значи не и стига капацитета и не е за мене. Ако реши не, значи не. Ако реши да, значи да. По същия начин реагирам и ако на мен ми се представят така. Ухажването е за богатите и примадоните. Аз не съм богат. Ти примадона ли си? Още не съм срещал жена, която да считам, че трябва да ухажва. А самото ухажване считам за обида за интелекта.

13

Анонимен

преди 5 години

Жената съвсем не се е подлъгала по по-висок стандарт на живот. Това е типична схема на албанските сутеньори, така че държавата е или Албания, или друга от бивша Югославия, или друга в пъти по-бедна като Пакистан, ако са копирали схемата. Един беше подлъгал американка (!) да ходи да живее с него в Албания. Целят се не в алчни момичета, а в самотни, неуравновесени и лесни за манипулация.

12

Анонимен

преди 5 години

До ИнаНе е до това,мадам.В един момент от ухажването се стига до момента да я поканиш на вечеря например.Тряя се облече хуу.Едно костюмче при тва смотанко е 1000 лв.На промоция.Патъци лаченки -600.Обикновени-100,200.Ресторантчето може би още 150-200 лв.И тя пита "ти ли ще дойдеш до нас" И ти тряя да кажеш ама разбира се и като се появиш на срещата с умрелия опел или някоя крива хонда или старовремски 30 годишен голф дето не му се отваря прозореца и впечатлението умира.Все пари трябват.

11

Кирил Д.

преди 5 години

Плитка статийка за плитки мозъци.

10

Анонимен

преди 5 години

Не всички златотърсачки успяват, но всички се надяват в случая за нейна беда е изтеглила късата клечка.

9

Константин

преди 5 години

Статията е страшно измукана от пръстите, не се казва мъжът българин ли е бил, в коя държава я е поканил, тази девойка българка ли е била и не на последно място, ето пореден пример, че жената търси само изгодата от един мъж и иска и да е лошо момче, и накрая ох. Като превенция можеха да ни кажат тази информация. А и статията ми прилича на моделиране за истанбулската конвенция.

8

Анонимен

преди 5 години

Измислена история както й името на уж жертвата.

7

Ина

преди 5 години

До ТролЗнаете ли моето наблюдение, мъжете в България имат много ниско самочувствие, за да тръгнат да ухажват някоя жена считат , че трябва да имат много пари. Някак им са чужди спонтанните покани и комплименти от страх да не бъдат отхвърлени, в чужбина не е точно така. Сигурна съм, че повечето жени се радваме на внимание и ухажване, не търсим пари, не обвинявам никого който рискува за да намери това, но наистина в този свята трябва много много да се вимава.

6

Анонимен

преди 5 години

От къде копита тоа Текст ве Халесандре , то все едно измислен

5

Анонимен

преди 5 години

Даже и да не търси някой по-свестен тук, трябва да има достатъчно акъл, за да не хукне след първия непознат в интернет. Да ходи да си пали свещ, че се е отървала жива и здрава.

4

Драган

преди 5 години

Такъв си е избрала ! Защо не се е хванала с някое нормално момче ? Толкова свестни приятели имам свободни ! Но не, той трябва да има пари и да е "лошо момче" ! Така им се пада на такива, които са такива повечето.

3

АнонимеН

преди 5 години

В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА АКО УМИШЛЕНО СИ ПИШЕШ С НЯКОЙ ОТ ЧУЖБИНА В ПО-БОГАТА ДЪРЖАВА И КОЙТО НЯМА ДА ИДВА ПРИ ТЕБ А ТИ ЩЕ ХОДИШ ПРИ НЕГО , ЗНАЧИ ИЗГОДАТА Е В ГЛАВАТА ТИ !!ТЯ Е ТЪРСИЛА ОТ НЕГО ИЗГОДА НО Е ПОЛУЧИЛА ТОЙ ДА ТЪРСИ ИЗГОДА ОТ НЕЯ!!!КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!ВЪВ КОМЕДИЙНИЯ СЕРИАЛ НОВИТЕ СЪСЕДИ ТОВА ГО ОПРЕДЕЛИХА КАТО: ДА СТАНЕШ МЕНИДЖЪР НА КАТЕРИЧКАТА СИ!

2

Трол

преди 5 години

Има една много хубава българска поговорка, кой каквото си направи сам, друг не може да му го направи! Интересно "горката" жертва защо не си хвана някое момче от България, колега, познат,съсед. Някой с когото първо са се опознали преди да тръгнат.Да, ама не! Явно "принца на белия кон" трябва да живее назапад и вероятно да е с пари! Не мисля че е за съжаление тая...

1

Анонимен

преди 5 години

Лъжат такива си ги избират.Преди мислех че е случайност но сега се убеждавам че е закономерност.