87

Анонимен

преди 5 години

прав си ....то само инда вземат помощивалиди в ***...ми да си правят сметка какво създават...раждат болни и некдърни....

86

Анонимен

преди 5 години

Симеонов, не разбра ли, че само на Баци е позволено да говори така, без от това да пострада рейтинга Му! На друг не е позволено да е толкова ***!

85

82366

преди 5 години

Същинското извинение на премиера е бързото уволнение на Валери Симеонов от заемания от него пост в правителството. Той не се отказва от обидните и унизителни твърдения. Този грубиан, представете си, отговаря за преодоляването на демографската криза!!! Безчувствени и жестоки гипове нямат място в българското правителство. каквито и коалиционни споразумения да са правени, това е поредната недопустима проява на симеонов. Стига вече - уволнение!

84

Питър

преди 5 години

Бочко пак вдигнА кръвното, но няма време да почива, трябва да крепи коалиционния кре-тен, че иначе се отича и той в канала

83

Анонимен

преди 5 години

..."да ми се махат от главата"! Чий са тези думи???

82

Анонимен

преди 5 години

"Борисов без вина се извини"===Защо да е без вина? Нали той го е определил за вицепремиер? Значи и той носи вина за поведението на тоя... не знам какъв. Лошото е, че самият Симеонов не иска да се извини.

81

Анонимен

преди 5 години

Ел пуебло унидо хамас серa венсидо(Обединеният народ никога няма да бъде победен) Не знам защо гледайки Симеонов се сещам за Неруда - поет, Хара - певец, Алиенде - доктор, светли хора.И... Тачър прегръщаща Пиночет, тя много си го обичаше.Чак в Британия си го взе, та испанците заведоха дело за жертвите в Чили...

80

Ели

преди 5 години

El pueblo unido, jamás será vencidoОбединеният народ никога няма да бъде победен!

79

Царски

преди 5 години

От бяла държава, Царски народ.Стигнахме до там да имаме за премиер чист Ром и друг Ром, който обижда българските майки с болни деца.Повръща ми се от тази РОМСКА държава.Пиша ром, защото знам, че ще ми баннат коментара ако го напиша по разбираемо.

78

Анонимен

преди 5 години

Какво извинение? Той премиер ли е или ...? И защо се извинява пак с БСП? Няма ли достойнството веднъж да поеме цялата вина и отговорност, без НО и АКО? Или да разкара Симеонов или да подава оставка, за която има достатъчно поводи! Всички ще си отдъхнем ако си ходят!

77

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

С парите от Белене и КТБ ли ще се оправдава? Ако беше вярно щеше да промени законите още отдавна такива каквито са в белите държави и да спре краденето. Не му вярваме на оправданията. Що не спести пари от ремонта на ремонта бе? Що не се оправдае с ремонтите а?

76

ОСТАВКА БОРИСОВ

преди 5 години

НАРОДА ВИ ИСКА ОСТАВКИТЕ НА ВАС И ОНЗИ СИМЕОНОВ!

75

Анонимен

преди 5 години

Борисов ако трябва да почне да изчиства, да почне със себе си. От сикажиите ли научи как се управлява държава? Това не му е ни Сик, ни Вис, като не знае как се прави имаше три мандата да опита да се научи.

74

Анонимен

преди 5 години

Борисов ли бил `без вина`? Щом за това е без вина, да почне да се извинява за това, за което е виновен. Ако изреди всичко, не трябва да млъкне една седмица. Ама вече и да се извинява от сутрин до вечер не искаме извинение. Най-доброто извинение е да се пръждоса при офшорките и да ни остави на мира.

73

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачАз не мисля,че Бойко е този,който има вина за всичко,той не си изчисти партията навреме от който трябва и затова има проблем,а също и вместо да се помирят с другите ,за да не страдат невинни граждани от различни партии или населението,те си служат със сила,което още повече озлобява населението срещу тях и губят доверие като партия.Насилието винаги е разждало омраза и агресия,това трябва да го разберат всички партии и олигарси.

72

was

преди 5 години

МАЙКИТЕ СА ПЛАТЕНИ ОТ БСП РЕКЕТЬОРКИ И ИЗНУДВАЧКИ! Господ ги е наказал, но явно не им пука.

71

Анонимен

преди 5 години

До избирателЪъъ, за кой Бог говорим, че тоя, който разбират повечето читтели, не предлага "други животи", не и такива, за каквито ти говориш.

70

Разбирам

преди 5 години

Разбирам, недопустимо е. Но къде бяхте, когато изрече първото недопустимо? Къде бяхте, когато направи първото недопустимо? Няма как да повярвам, че имаме еднакво мерило, след като му дадохте власт, представяте ли си, на този?!!

69

До Камата от Гошо

преди 5 години

Ами ти защо си с псевдоним,подлец ли си ?

68

Анонимен

преди 5 години

Ami pravitelstvozo na boiko savisi ot simionov i siderov sa tova se isvinjava sa da e na vlast boiko a te go islagat zezo e nai hitria pravi vatar na boiko no misli ksk da mu sedne na stola