268

Колелото на съдбата

преди 5 години

Всички подчовешки индивида, обвиняващи майките, че са родили инвалиди да не забравят, че Съдбата не оставя нищо ненаказано и се молете удара, който ви чака да по-слаб.

267

Анонимен

преди 5 години

понякога си мисля, че този сайт трябва да се казва ***.бг :)

266

Че

преди 5 години

Далавери Симеонов, може да има роднина-инвалид, но Далавери грабна едни пари от оградата с Турция (да не споменаваме позабравени негови схеми и далавери) с които може да подържа до живот няколко детски домове за деца с увреждания. Все едно един пенсионер да се оплаче, че няма пари за парно, и К. Домусчиев да каже ами и аз плащам парно ама не се оплаквам.... тотален, безпардонен цинизъм!

265

Че

преди 5 години

ДАЛАвери Симеонов, монголоидния ни вицепремиер, този път (след много други), май настъпи мотиката. Много ще се радвам ако това е началото на края за това правителство на простаците, далавераджиите, и МАФИЯТА като цяло. (Бойко е сниман на среща с Пашата и Маджо преди няколко дни). Само съжалявам, че няма адекватна алтернатива - БСП ме загубиха за винаги.

264

???

преди 5 години

и кой ще реши - не е ли подсъдно отношението на майките към болните си деца! не застрашават ли майките живота и здравето на болните си деца!

263

Анонимен

преди 5 години

симеонов, дето е 'за разстрел' никак не го харесвам и абсолютно не бих гласувал за него. само че никой не коментира НЕУДОБНАТА ВТОРА ЧАСТ от изказването му - ''аз също се грижа за инвалид вкъщи, но не съм го изкарал на площада да му гледат сеира'.защото и това е факт - извинявайте, но ако съм недоволен от начина, по който поддържат софийски гробища, трябва да изкопая умрелите си роднини и да ги пльосна пред парламента ли? има и малко морал, който точно от майките би следвало да дойде.

262

Анонимен

преди 5 години

направо връщайте пеевски и корвелия на власт, правете минималната заплата отново 150 лв, намалете помощите за тези деца от 900 на 80 лв и да видим няма ли да почернее площада от протести.

261

я

преди 5 години

брао на валерката! нема некви нагли и невежи лелки да задават дневния ред в държавата! като са толкоз отвонени шо не са ходили на лекар преди да родят деца? да не дава Господ никому, ама има технологии за ранно ембрионално изследване и т.н. и сеа оставка - я па тия, много си поверваха!

260

Анонимен

преди 5 години

симеонов се е изказал като пълен ***, факт. това обаче не решава проблемите. а тези проблеми не са отпреди 2 или 7 години, те се появиха отпреди 'демокрацията'. пари няма за никого освен за шепа депутати и близките им обръчи. но бсп НЯМАТ място на протеста, нито имат право да си отварят устите. защото при тях помощите бяха 8 пъти по-ниски отсега! разбирам да бяха давали по 1000 лв, а сегашните да са ги намалили, но е точно обратното, увеличиха ги, макар че пак не стигат.

259

Анонимен

преди 5 години

Това е отношението към населението.Сатаната ни владее.Но идва Армагедон,покайте се.

258

Toni

преди 5 години

До Дръндер А възрастен,който е 100 % С Чужда Помощ получава 165 лв. с всички добавки.Това са над 5 и половина пъти по-малко от тези 930 лв.Другите хора с увреждания какво са? ***,втора категория?!Те подкрепа не заслужават ли?Тези "майки" не Нинова ги подстрекава /тя се прилепи към протеста с политически цели/,води ги собствената им алчност!Има ли предаване в което да не лъгаха и манипулираха?

257

Анонимен

преди 5 години

Какво ги интересуват българите, децата инвалиди. Делото за спасяване на давещите се е дело на самите давещи се. Пазарна икономика.

256

63248

преди 5 години

По-вярно е, че отчаянието и протеста на майките носят цветовете на всички партии, които са били в управлението от 1989 насам.

255

Анонимен

преди 5 години

За майките на вундеркинди и отличници няма ли някакво поощрение?

254

СатаНАТО

преди 5 години

А за майките на вундеркинди и отличници няма ли да има някакво поощрение?

253

Анонимен

преди 5 години

Абе, *** утрепани, мислите си, че като пльоснете тук мнение в защите на дегенарата Симеонов с две-три плюсчета и ще оправите нещата... Симеонов е политически труп. Днес свърши неговата политическа кариера.

252

DE

преди 5 години

Чета коментарите и знам, че с България е свършено.....RIP (681-2018)

251

Анонимен

преди 5 години

Майки с увреждания изкараха децата си на дъжда за да искат майка си и баща си от държавата, действайки като маша на Нинова и нейното Русофили за смяна на модела !В цивилизованите държави ще им бъдат отнети децата, поради безотговорно отношение към тяхното здраве.

250

Анонимен

преди 5 години

Управляват ни *** и психопати. Оставка!

249

Анонимен

преди 5 години

Държавата убива децата, политиците се гаврят с майките...