13

Виготура

преди 5 години

Ако съда оправдае Северин, лично аз ще му платя адвоката да осъди медии като днеса за клевета и уронване на името.

12

Пилета в кълчища

преди 5 години

Сега, аз съм малко объркан - нали намериха телефона в къщата му и дори е заснет как тича с него с част от дрехите? Как така сега той посочва, къде го е закопал и го намират пак?

11

Анонимен

преди 5 години

Казал ли е и кой е поръчителя?

10

Анонимен

преди 5 години

Стига сте хулили правителството, полицията и съдебната власт.Да не би да си мислите, че в Европа не пребиват хора с метални пръти и не изнасилват хора по храстите в оживени паркове.

9

Анонимен

преди 5 години

Ще смекчат вината му и няма да има доживотна присъда без право на замяна, защото Герб са вкарали поправки в НПК и то много интересни, ...които оправдават някои групи хора.....Жалко само за жертвите на престъпления и техните близки, които няма да получат възмездие за причинените им нечовешки мъки!

8

Пламен Василев

преди 5 години

Ами вчера какво прави Русенският съд ? Сигурно са пили кафенце с Севиринчо. Специално за този Севирнчо,, Трябва ни добра организация, и целият Български народ да го Линчува ме, смазан от бой да си го върнем на Индия. А ако се смята за Турчин, да си утива в Турция. Този чове няма място сред мирното Българско население.

7

Анонимен

преди 5 години

Поръчителите са бръмбарите в главата ти :)

6

Учудване

преди 5 години

Не съм запознат и искам да попитам, защо по всички телевизии лицето на Северин е размазано. Когато има репортажи с деца - ясно. Полицаите около него които са със замъглени лица и за тях ясно. Но този, на който цяла България знае лицето от хилядите снимки, защо е със замъглено лице. Сякаш отскоро има такава практика а не разбирам защо медиите го правят. Би ли ми обяснил някой.

5

номер2

преди 5 години

Първо, докажете, че той е убиеца! А след това открийте кой е дал поръчката! Е, за второто естествено, че няма да се търси поръчителя!

4

Анонимен

преди 5 години

Дали ще си признае че Бойко е платил на Мосад да му сложат чип в главата за да го контролират и да убие Виктория

3

Анонимен

преди 5 години

Защо всеки ден ни занимавате с тоя ***. Осъдете го доживотни така. След убийството през ден стават престъпления от ***, насочени към обикновенни хора за тях не пишете а и там присъдите не са важни за вас журналисти. Интересно ако от чужбина не бяха надигнали вой дали въобще щяха да разкрият мингянина и дали всеки ден щяхте да ни уведомявате за това колко пъти е отишъл до тоалетната

2

Анонимен

преди 5 години

Една седмица Северин та Северин пууууу по голяма манипулация няма как !

1

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво станало