70

Истината

преди 5 години

Норвежкият Брейвик!Да видим сега кои от наш'те хибридни июроди ще му ръкопляскат!И нека Бог да прости загиналите!

69

АнонимеН

преди 5 години

ТИПИЧЕН РУСНАК!!!ТЕ ПОВЕЧЕТО СА ТАКИВА БЕЗБОЖНИЦИ ВЪРШЕЩИ ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА!!!

68

Анонимен

преди 5 години

Що всички се нахвърлиха на темата?И какви глупости пишете?Русия е суверенна държава, и ако ви прави впечатление, разследващите ще намерят точната причина, за да си направят нужните изводи. Схващате ли разликата с скорошна трагедия в нашето общество?Не, щото сте заети да ръсите манипулации. Ето там е разликата, между това да си независим, и такъв от който нищо не зависи. По друг начин казано, или си зад истината или лъжеш и мажеш.

67

Анонимен

преди 5 години

Те сега ще излезнат хиляди опровержения от Владиславци. Само самоубилият се няма да може да опровергае...

66

Чебурашка

преди 5 години

Даже руснаците се американизираха и изперкаха. Омразата е дяволът.

65

Н

преди 5 години

Укрфашитти виновни

64

Опа!

преди 5 години

В тубата преди десетина минути излезе опровержение от момчето, чието име и снимка са публикувани в медиите. Жив и здрав си е и няма никакво отношение към случилото се!Пишете "Владислав Рейх которого пропагандистские СМИ РФ посчитали убийцей в Керчи"

63

12356

преди 5 години

До Анонимен 65. Пълен кре-тен си, жалко из-пражнение! Путин вдигна Русия на крака и я направи велика сила! А такива като тебе ли-зачи, превърнаха България в ке-нефа на Еврогейовското сборище.

62

Анонимен

преди 5 години

Радикализиран християнски терорист. Забрана на носенето на кръстчета!

61

Анонимен

преди 5 години

Каква религия изповядва този русляков?

60

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 68: Да, но съм писал "нормален човек, християнин по вероизповедание". И Великият инквизитор в Испания по времето на Филип II е бил християнин. Но живеем в 21 век. В християнския свят няма идеология, която да оправдае взривяването на експлозив, натъпкан с метални предмети в помещение с ученици. Докато талибаните в Пакистан, джихадистите в Сирия и т.н. за това ги готвят.

59

ВВПутин

преди 5 години

Ако Владислав Росляков не беше взривил колежа в Керч то това щеше да го направи със сигурност хунтата в Киев или пък кръвожадните войници на НАТО.

58

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzТе и надзирателите в Гулаг бяха християни...И Хитлер беше такъв, уж

57

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 65: "бомба, натъпкана с метални предмети". Почеркът е на ислямския тероризъм. Скоро ще научим повече що за човек го е направил, но по мое мнение нормален човек, християнин по вероизповедание, не е способен на това.

56

Анонимен

преди 5 години

"18-годишният Владислав Росляков е студент в Политехническият колеж в Керч от 2015 година в специалност "Монтаж, поддръжка и експлоатация на електрооборудване за промишлени и жилищни сгради". Състудентите му го описват като общителен, но обладан от идеята за величието на Русия и привърженик на проекта "Новорусия"ОППААААААААААААТова що не го публикувате?"Отгоре" забраняват ли?

55

Анонимен

преди 5 години

Ха сега, оказва се от страницата на Владислав Росляков в социалната мрежа че е голям фен на Путин, последовател на рашизма и поддръжник на руската агресия в Украйна. Всичко последвало по-нататък е напълно логично и явно не става въпрос за психопат а за пропит от путинизъм мозък. Путинизъм на главния мозък е заключението на съдебния лекар.

54

свидетелите на Путин

преди 5 години

Аве, Крим е затворен, въпросът е руски......а наздраве.

53

Анонимен

преди 5 години

Крим - Нова Сирия !

52

Анонимен

преди 5 години

До 57Самоубил се с 17 куршума !......Самоубил се е с един куршум, а после всеки полицай се е разписал....нали се борят за медали.Нали насладиха Ислямска държава !

51

Анонимен

преди 5 години

Руския Гулаг откачи !