19

Анонимен

преди 5 години

Защо писаха,че е обезобразена????това не става с един удар в челюстта!!!????и как става ,че от търкане в земята пак е обезобразена????!!!хм!!въпроси без отговор,,!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Давате ли си сметка, че ГЕРБ доста бързо скриха трупа на момичето.Никой външен освен Цацаров и Гешов не са го видяли. А те знаете на кого слугуват.

17

Анонимен

преди 5 години

Тя знае най добре кой е убиеца'зеницата на окото и е запечатала неговия образ.най жалкото е,че преди да умре не е видяла любимите си хора,а гадняра ,който я убил!!!!!

16

Анонимен

преди 5 години

А всички ограбени, пребити, изнасилени и убити баби по селата и те ли са говорили за еврофондовете? Това си е просто повсеместната ромската престъпност, пред която държавата е клекнала, защото ни управляват страхливци! А за еврофондовете ще има думата ОЛАФ, не се безпокойте, ще им излязат кирливите ризи на герберастите. Въпросът е какво ще правим с ромите и докога управляващите ще си затварят очите!

15

Анонимен

преди 5 години

До14. Заканваше ли се?

14

Анонимен

преди 5 години

До 14 . И Ценко от Галиче го сготвиха.

13

Анонимен

преди 5 години

До14. Като ти загреят по врата ще ти стане ясно. Винаги има ново начало.

12

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли вярвате, че е убита по случайност от един случаен наркоман? В България няма случайности. Даже числата от тотото се паднаха едни и същи два пъти подред.

11

Анонимен

преди 5 години

Като се заканих да пиша до Брюксел стана по лошо. Почна саморазправа. Хората са уплашени от системата и за самостоятелна обработка на земята. Няма все още решение от институциите. Всичко върви бавно и мърляво.

10

Анонимен

преди 5 години

На всички медии им се пускат отгоре заглавия, съдържания и те само едно си повтарят. Справедливост, една основна версия, необяснима сексуална агресия от мъж, който си има приятелка, пътуване до германия 1 час след убийството, бил пиян и дрогиран, ама същевременно пълен със сила и контрол ... нищо не се връзва и всичко изглежда като нагласено

9

Анонимен

преди 5 години

Баба ти е поръчена от марсиански юпитерианци :)

8

Анонимен

преди 5 години

До11. Тия с добрите теми никои не ги закача.

7

частник

преди 5 години

Като почнах лично да си обработвам земята 2007г./ наследствена/ в бедния северозапа. Зависта на местните арендатори / колхозници от соца/. Скочиха на саморазправа. Поземлената комисия застана зад " латинофондиерите" тях с многото декари. В печата също против такъв земеделец от града. Еврофондовете са за партиините арендатори, това е. Поръчана е.

6

Анонимен

преди 5 години

Що търсите под вола теле? Тези от Бивол са си живи и здрави, както и други журналисти пишещи по темата. Защо да се поръчва човек, който само повтаря нещо, което вече е излязло по медиите?

5

Анонимен

преди 5 години

Зарежете това с еврофондовете, стана ясно, че връзката е чисто случайна. Но от целия случай боли, много боли и е показателен, защото е жертвата един обикновен човек, нормален, добър, съзидателна морална личност; защото извършител е един от една социална група, която отдавна вече е опасна и по-лошо ще става, а ножът опрял до кокал; защото всеки от нас би могъл да стане жертва на подобна гадория.

4

shady

преди 5 години

Оффф, стига с тия *** еврофондове. Тя като че ли голямото разследване е направила, достигнала до някакви конкретни изводи, че ще я убиват заради това. Тук престъплението си е чисто сексуално /може би има и елементи на грабеж/, извършено от абсолютен бokлуk, който просто трябва да намерят начин да му прекъснат безполезния живот час по-скоро.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Никаква справедливост няма да има.Всичко е една добре изпипана поръчка.Селяйдин ще се признае за виновен и няма да получи доживотна.Ще му дадат 20-30 години и след като случаят се забрави, тези които поръчаха Виктория ще го извадят и ще го изпратят в Германия да си харчи заработеното.

2

Анонимен

преди 5 години

Ама, той човека си каза,за другата версия.....

1

хилти

преди 5 години

Дупе да му е яко на грозника.