74

Анонимен

преди 5 години

Защо въобще репортерите ходят да ги интервюират тези мааагали - влиза мвр-то правят всичкото мааагал на кайма и излизат. С това свършва историята ....

73

<><>

преди 5 години

Електората на ГЕРБ се къта много ! Интересно е ако стане гражданска война какво ще се случи ......сигурен съм че големите ще правят компания на Арабаджиев, Галеви, Таки и т.н. Само в *** свинята (Кой Кой Кой) може да е милиардер но и депутат който не ходи на работа но си взема заплатата ! Тоя заспал балкански лъв кога ли ще се пробуди !?

72

Анонимен

преди 5 години

С роми не може да се пазариш защото те не знаят какво е да държиш на думата си говорят едно после друго, но не държат на това което са казали преди това може и да е обратното на това което говорят сега. Разбрах се с един за една работа дойде обаче друг които му шибна един шамар защо се е разбрал с мен така и ме дръпна на страни да сме се разбере ли а оня първия после дойде да ме пита какво сме се разбрали все едно нищо не съм говорил с него и аз не исках да му кажа а той настоява!

71

ХХХ

преди 5 години

Така, бих челал да попитам нещо ! Защо след като сме в ЕС и сме със САЩ нашата полиция няма право при подобни действия срещу тях от страна на примитивната общност да стреля на месо както би трябвало да е !? Ако случаааайно се случи то Меркел първа ще скочи заедно с БХК че сме расисти нетолерантни и т.н. та чак и САЩ така ще кажат ! В щатите нападнеш ли униформен си труп на място и Меркел и такива БХК простотии не споменават и дума !? Как става тоя номер и защо българите сме дискриминирани ???

70

Анонимен

преди 5 години

И единия и другия етнос правят престъпления казаха ББ и ЦЦ

69

mnenie

преди 5 години

В Америка полицаите убиват само ако направиш някое резко движение.Ако си със сатър срещу него, ще ти събират мозъка по стената, а *** ще вика "Немой бе бате. Не така. Ние нищо не сме направили."Трябва полицаите да имат права да стрелят. Иначе тези постолети им са само за красота.

68

Анонимен

преди 5 години

Затова да речем Русия, полицейските акции се заснемат на камера !И не само в Русия и Америка и вдички нормални държави !

67

Анонимен

преди 5 години

Дойдоха да ми се молят за работа дадох им колкото искаха а те искаха 10 пъти повече от това което се бяхме спазарили в началото! И после ми се разрева, че нямало да ми работи без пари да съм дал още толкова! Няма те си представа как се почувствах. Така приключих с тоя етнос до края на живота ми не искам да виждам камо ли да говоря с такива.

66

Ф.С.В.

преди 5 години

Дете на 12--14 г което хваща сатър или мачете за да го показва пред камерите и да прави жестове как ще реже глави -- КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКОВА ИЗЧАДИЕ ??? ПОРЕДНИЯТ ИНДИВИД КОПИ ПЕЙСТ КАТО ОНЗИ *** ОТ РУСЕСАМО БОЙ И СИЛА ДЕЙСТВАТ УСПОКОЯВАЩО И ОТРЕЗВЯВАЩО СРЕЩУ ТАКИВА ***!!

65

Анонимен

преди 5 години

"Сатърът помогна на майка ми да реже пилето."Ааххахахаха! Верно ли бе, гардероб?

64

Владислав

преди 5 години

Министътър на МВРто май каза, че нямало сигънска престъпност. А къде се е случвало българи или други в държавата да бия организирано полицаи? Ето заради самият т.нар министър, който само го хвалят и повишават, и заради който прстъпността нараства постоянно през последните 3 години. Няма значение как го изказват по статистика

63

Ф.С.В.

преди 5 години

Полицейският ресурс скоро ще свърши - Масово се пренасочват сили на жандармерията в различни етнически конфликти и така се оголват запаси жандармерия в големите гета с над 100 000 подивели индианци - Скоро ще настъпи момент в който полицията няма да може да се справи и ще има десетки убити от примитивните неграмотни нахални индивиди -търсещи все някой да ги храни и държавата все им е длъжна защото са *** и бедни ! Интеграцията на тези същества в Цяла Европа се оказа НЕВЪЗМОЖНА! На ръба сме!

62

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми при тази обстановка в страната как да не емигрираш

61

Анонимен

преди 5 години

Е точно така се създава нетърпимост --100 роми нападат 8 полицаи тактическа група --според полицайте ромите са с камъни сапове сатъри железа , но 8 те полицаи във формация костенурка разбиват ромската армия и пленяват вождовете на нападението-- това да го видя няма да го повярвям....тези работи се правят с камери -- в Бг дума срещу дума . Полицайте искаме права ,да им дадат картечниците и да почват ,много бързо може да изчезне фалшивото спокойствие което е на повърхността

60

Петър Младенов

преди 5 години

Не танковете - "Черните полковници" да дойдат (пак с танкове ), както в Гърция преди 51 години !Има толкова много ,вече бивши военни , с които днешната власт буквално се подигра , оставяйки ги на произвола на съдбата ! Какво чакат, та не подберат първоизточника на всички създадени проблеми ?!

59

Жоро

преди 5 години

Тия не лъжат въобще да знаете!Дойдоха 2 *** да ми правят покрива и изолация на гаража питах ги колко пари ще искат те казаха 120 за покрива и 240 лв. за изолация почнаха работа и ми казаха ако някои ме пита за колко пари го правят да кажа 60 на 40 на квадрат после доидоха други и казаха, че трябва да сме подпишели договор Аз не исках ама трябвало за гаранция и щом подписах дай 1500 лв. капаро после за 2000 лв. всичко ама после не съм разбрал дай още 2000 лв. и накрая 3800 лв. !!!

58

Анонимен

преди 5 години

"А в махалите се влизало само при инцидент."А не може ли и от махлите да се ИЗЛИЗА само при инцидент? Да си стоят само вътре ромеите, да видим тогава кого ще крадат, бият, лъжат, кой ще ги лекува преди да набият лекаря и т.н.? То бива хуманност и либерастия, но това, което става сега ни е в повече!!!

57

+

преди 5 години

Проблема не е в ромите ,а в управляващите (ГЕРБ,Патриотите,Атака...)и Брюксел ,партиите не дават да се пипат ромите ,щото са електрорат,Брюксел дръпа юздите на управляващите да не прилагат по-строго законите и продажноста на съдии и прокурори заедно със следователите .... .Ромите ще се управят и не само ромите ,а и другите престъпници и хулиганчета само за една година.Първото нещо -право на глас да имат само със средно... ,второто нещо с раждането на много деца и трето -затвор и работни места..

56

ГРОБ

преди 5 години

Видими резултати!Скоро ще има вечерен и дневен час....за българите батикадирани по домовете си!

55

Възмутен

преди 5 години

Ромите лъжат като ***, но не знам, защо им дават думата по медиите?