55

Цар

преди 5 години

Като чета само изброеното което е отнето и си мисля че този е бил близо до титлата цар, то не са ниви, постройки, коли и т.н. Крал крал та се забравил ... ех в следващия си живот искам са съм кмет на село, което е близо до цар.

54

Miroslav Nikolov

преди 5 години

Объркал се е че може да има пари без да е масон. Не го харесвам, но според мен парите му са от обработка на земя. Трудно ми е да си представя, че ако се е занимавал с лихварство е имал повече от 10000 лева раздадени постоянно в някакво село, при 20 процента лихва на месец това са 2000 лева на месец.

53

Анонимен

преди 5 години

Лошо ли гледаш бе смешен, бих ти начупил противната кметска фасада, ще повърна. Да му вземат и дрехите от гърба дано

52

Калашников

преди 5 години

Нееееееее .. Горкия човек :(

51

Анонимен

преди 5 години

А защо тази ''групировка'' не разследва завършилия помощното училище във Вършец

50

Анонимен

преди 5 години

Не стига че е супер симпатичен та и гадняр!Не очаквана комбинация.

49

Анонимен

преди 5 години

Чоков страда от диабет, диабетна полиневропатия, няколко язви, дископатия, урологично заболяване, а наскоро е претърпял операция, като предстоят и други.----------------Добре, че го задържаха, за да започне да се лекува...Иначе я изкара до 80 г., я не, най-много до 78!псЯвно е фен на уестърните, та е решил на практика да приложи методите на Дивия запад в Бг.

48

Вак Вак тъгъдъдък

преди 5 години

Композирам и продавам кючеци. 1000лв. парчето, не е скъпо, избиват се за около месец, след това каквото дойде - отгоре.За още 1000 години продавам и с правата, можете да го препродавате.

47

джафкането в джавака

преди 5 години

тоя надминал на Буда пашатистя бегач бе, който с келявите 6 имотеца в Софето се гърчи под гербалната софра за кокълче джафкайки по пътните знаци защото са червени

46

До тинев

преди 5 години

Не искам да те обидя, но или си заблуден, или си пр.ст!А ГЕРБ не са ли комунисти/понеже т точно това имаш в предвид/, не са ли всички деца и внуци на ония комунисти, които грабеха и убиваха?Разлика между тях няма, те са двете страни на една и съща монета!Цялата държава беше разпределена между мутри и мастити комунисти, като за мутрите дори бяха малките кокалчета!Комунистите от директори и пар.секретари преди 89 г. днес са собственици на всичко в тази нещастна държавица!

45

Анонимен

преди 5 години

Само какви имоти....на една селска мутра,а какви ли са имотите на мутрата от Банкя?

44

Тинев

преди 5 години

" Демокрация-та" в цялата и прелест.Пяната изплува и се самовъзприема за каймак.Но какво се чудим?ГЕРБ управлява. МРЪСОТИЯТА е отгоре.

43

Анонимен

преди 5 години

Блокирали му на Цоко цървулите.Земите ще си се обработват и той ще си прибира дохада от тях ,колата ще я кара жена му.Просто не може да ги продава докато тече делото.А то върви към оправдателна присъда или присъдата ще е такава ,че да се оправдае тригодишния арест.Иначе тоя ще осъди държавата за бая милиони

42

Анонимен

преди 5 години

Много от коментарите са с злоба. Зависта и тук е като при Царя за имотите му. Както се казва зависта на роба. Ще тропа чалга и цялден ще се търкаля , но няма да свърши нищо.

41

Анонимен

преди 5 години

Бълха го къцнала

40

Анонимен

преди 5 години

този на лицето му пише ВИНОВЕНовластен ***

39

Върбинка Шумкова

преди 5 години

Тия, дека ги води на море, сега да съберат пари и да му купят кола. Нема да 'оди пеш човеко!

38

Анонимен

преди 5 години

Да видим един с труд станал богат и те даго набеден за лихвар. Хиляди станаха богаташи с крадене и ще ги познаете по ръцете. Меки и пухкави.

37

Анонимен

преди 5 години

Голям земеделски производител в Борован е Георги Първанов

36

Анонимен

преди 5 години

Женко Чоков е осъден без доказателства, само по показания на група роми.