15

Анонимен

преди 5 години

Жалко, но у нас е така - кой до където изкара, ако и дали... Знаеме си го. Молиме се на Господа. Обществото си е избрало този начин на живот и ще си го търпи.

14

Анонимен

преди 5 години

В Европа гласуваха закон за донорството. Всеки човек е потенциален донор, освен ако заяви преди това, че не иска д му взимат органите в случай на катастрофа. Така се увеличиха донорите.

13

Анонимен

преди 5 години

И кво сега?Сърдят се на държавата, че държавата не е убила някой друг за да му вземе белия дроб и да го даде на брат му ли?

12

хаха

преди 5 години

До Откраднат ЖИВОТ 2Комунистче, живковистче тъ по.За колко трансплантирани бели дроба пък особено във Виена си чувал преди 1989-та?

11

Анонимен

преди 5 години

Трагедия, мойте съболезнования, но хора стига сте си го изкарвали на държавата. Явно сега сте афектирани, но истината е че болестта е отнела брат ви/сина ви. С природата не може да се бориш, това е.

10

Анонимен

преди 5 години

В България има стотици хиляди безпризорни *** нгали.. изкормвайте ги и им вземайте белите дробове да спасим българите!

9

До сократис

преди 5 години

Човек на същата възраст е загинал, дъми, за съжаление не един в тези 8 месеца. Просто брат му не е имал шанса да получи органите му заради това, че " страната ни няма договор с Евротрансплант заради недостига на донори".

8

V

преди 5 години

Едно вишо пожарникарско излиза на народа 50 хилки ,а тази операция е по малко пари ;) Въпрос на морал у управляващата хунта

7

Откраднат ЖИВОТ 2

преди 5 години

... Колкото и да ПЛЮЕТЕ "онази" система от преди 1989 година ... Всичко си беше на мястото ! Всеки си знаеше мястото ! ... Имаше ред и дисциплина !!! ... Във всички области на живота ! ... Да. Това момче можеше да си отиде от този свят отново. Но НИКОГА нямаше да е по - този начин !!! ..... Сега що НЕ ходите да скачате по площадите , а ? ... Май вече почти всички разбрахте , че жадуваната от вас "ДЕМОКРАЦИЯ" е една ... химера ... и целия "ПРЕХОД" е една ОГРОМНА ДАЛАВЕРА !!! ... АБСУРДИСТАН !!!

6

Откраднат ЖИВОТ

преди 5 години

... Тъжно ... Много тъжно ! ... Да НЕ кажа потресаващо тъжна и същевременно ... отвратителна история , завършила печално за един млад БЪЛГАРИН !!! :( ... Това си е един - ОТКРАДНАТ МЛАД ЖИВОТ от "страхотните" ни Управляващи в последните 25 години , от "страхотната" Здравна система , от "КРИВОРАЗБРАНАТА НИ ДЕМОКРАЦИЯ" ... Колкото и да плюете - Това , което направиха Бай Тошо и компания ( от Политбюро... ) за България - НЕ можете да му стъпите на малкото пръстче !!! НИКОЙ НЯМАШЕ ДА СИ ОТИДЕ ТАКА!!

5

Сократис

преди 5 години

От какво негодува този човек и защо се публикуват подобни нелепости?! Недоволен е, че не е загинало дете на приблизителна възраст на брат му, със същите биопоказатели и не му е предоставило шанс ли?! Този брат не се ли сеща, че трансплантацията не е като да си смениш гумата на колата и как може да се обвиняват системата и лекари от един абсолютен невежа?! Определението е много невинно за подобни хора!

4

Гражданин

преди 5 години

Моите съболезнования към близките му. Само исках да вметна, че с муковисцидоза рядко се доживява повече от 20г., освен ако не се трансплантира бял дроб. Това е много зловещо генетично заболяване.

3

Елена

преди 5 години

Много тъхно, че си е отишъл един млад човек. Но болестта е смъртоносна, няма лечение за нея. И във Франция почина преди няколко години един млад певец от същата болест, не можаха да го спасят.

2

Анонимен

преди 5 години

Милото момче..Има много добри очи. Съболезнования на близките, дано да почива в мир :(

1

Анонимен

преди 5 години

Ами който чака някой да умре, за да живее той, може и да не дочака. Това трябва да знаят всички.