53

Анонимен

преди 5 години

Алчността и подмамването са си престъпления. Друг е въпроса, че никой не е спрял момчето, колкото и да са "златни" тия пари. Жалко.

52

Анонимен

преди 5 години

кой умен човек реши да спусне не професионалист в 50 метров силоз без някой да му помага или наглежда?

51

Интересно

преди 5 години

Знам, че винаги е възможно да стават инциденти, но от години нехайството е причина.безотговорноста е голяма, алчноста също

50

Анонимен

преди 5 години

Язък за момчето .

49

V

преди 5 години

При старите бетонни силози се случва често .И аз познавам такъв човек който падна ,потроши се ,ама е жив . При новите ламаринени силози има врата в долната част на силоза и се чистят без въжета ;)Може да ги накарат да си направят от новите ,ама не са евтини .

48

АнонимеН

преди 5 години

ЛЪЖАТ! КАЙ ЗНАЕ С КАКВО СТАРО ВЪЖЕ Е БИЛ СЦЕПЕНО И ПРОТРИТО ОТ УПОТРЕБА!!!ВЪВ ФИЛМА КАТЕРАЧА ПОКАЗАХА , ЧЕ СЛЕД ЕДИН ПЕРИОД НА УПОТРЕБА ВЪЖЕТАТА ВЕЧЕ НЕ СЕ ПОЛЗВАТ И ГИ ОСТАВЯТ НАСТРАНА!НЕ ЗНАМ ДАЛИ САМО ЕДНО ВЪЖЕ Е РЕДНО ДА ИМА ЗВУЧИ МИ НЕРЕДНО А НЕ РАЗБИРАМ ОТ КАТЕРЕНЕ!ТЕЗИ КОИТО ПОСТАВЯТ ИЗОЛАЦИЯТА НА БЛОКОВЕТЕ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ СА САМО С ЕДНО ВЪЖЕ! ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА! НЕ СА СПАЗИЛИ ПРАВИЛАТА НА БЕЗОПАСНОСТ !!!!

47

до 45

преди 5 години

Много точно казано! Жалко за момчето.

46

Анонимен

преди 5 години

Много неприятен инцидент, но защо трябва да търсите под вола теле, да създавате непрежение, скандали и т.н. Кой бил виновен? Фирмата, правителството, ЕС, ЦРУ, извенземните и т.н. - класически лов на вещици, ще си изберем някой и ще хвърлим вината върху него, ей така да си избием комплексите и простотията.

45

Анонимен

преди 5 години

Само Бойко ще е виновен. Според мен Бойко е поръчал на мафията да го саботират! Сега ще намерят пак някой ром в Германия за виновен ще видите!!11

44

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

мастер йода би бил горд с заглавието и текста на алтън ага. читалищна работа.

43

Анонимен

преди 5 години

Две въжета, едно основно и второ, което е подсигурително, а трябва въжетата да бъдат нови, защото при "тръгнало" въже се късат като отрезани, ако има някакво допиране или *** в нещо. Протектори на въжетата на ръба и прочие. В София съм виждал псевдоалпинисти да правят изолация на едно въже. Лудост. Който го е пуснал този в дупката е равностойно като да сложат за шофьор на тир някой без книжка и един ден опит в карането.

42

Анонимен

преди 5 години

Българи, пазете се от 4-часови договори !!!! Една позната навърши годините за пенсия /62 г. е сега/ и отиде в НОИ да подаде за пенсия. Казват и, че няма необходимия стаж и не и се полага пенсия.

41

Сата НАТО

преди 5 години

Работодателят е виновен, че не го е предупредил за наличието на гравитация.

40

Krom

преди 5 години

Светла му памет на момчето! Когато си отиде от този свят човек на 27 години, това е тъжно. Само тъжно и жестоко. Стига сте яли ..на специалисти по всичко. Веднъж поне, проявете малко уважение към един загубен живот. А така наречения работодател, следва да му откъснат главата публично. Колко от Вас са катерили? Аз съм. Всичко е важно - от седалката, до карабинерите и това как да вържеш възела. Това не е нещо което неквалифициран младеж да върши. Да почива в мир!

39

Анонимен

преди 5 години

Има виновни, много ясно.На първо място виновен е Бойко Борисов!

38

Анонимен

преди 5 години

До като не започнат да вкарват собственици на фирми в затвора , няма да се оправим. И без това осигуряват на минимална ставка, та големия келипир да е на 4-часа, защото сега ще излезе че не само е извън работно време , ами и че този ден му е почивен, и кай ще плати обезщетение на семейството? Как в Германия за 2 часа работа като домашна помощница ти правят договор, а тук - среден.

37

Анонимен

преди 5 години

50 м са 15-20-етажна сграда, мен от балкона ме е страх да погледна, каква остава да седна на едно столче и да си люлея краката.

36

Височинен работник

преди 5 години

Чисти се от горе надолу. НИКОГА не се спускаш под това което трябва да се събори. Щом е бил толкова *** да застане под налепите си е като самоубийство.

35

Анонимен

преди 5 години

Така се работи в Русия и в Китай.

34

Курсовете са задължи

преди 5 години

телни.Така пише ви човек който е изкарал курсове ходил е да катери а после две години е работил.Първо виновен е работодателя не защото го е докарал а че го е допуснал да работи в този вид.Първо на снимката не виждам второ закрепване към въжето ,не виждам и и второ обезопасително въже към което също трябва да има закрепване,за липса на каска няма и да коментирам а тя е абсолютно задължителна при въже без значение дали работиш или си за кеф.Самоче работодателя ПЕСТИ.