65

Анонимен

преди 5 години

От статията и коментарите под нея се разбира ,българите са голяма работа, Германия не може без тях,всички оригинални българи/ки в чужбина са високо платени специалисти,чиниите и тоалетните ги мият и по публичните домове работят не оригиналните българи.За лошото положение в България са виновни само малцинствата които гласуват за ГЕРБ,БСП,ДПС и така наречените патриоти които управляват и грабят България.

64

Любопитен

преди 5 години

До КратунДа не би германците(или някой друг) да са ни построили собствените жилища безплатно?

63

Ха-ха

преди 5 години

Нема страшно-новата работна ръка от Африка и Азия ще оправи Германия!ОКОНЧАТЕЛНО!Досега ние бяхме "лошите",к'во пък-нека тара.мбуките да бъдат "добрите"

62

Кратун

преди 5 години

До Ю кортесЗа вас може би е така, защото в България разполагате със собствено жилище. Ако от тези 1500 лева трабваше да заделяте между 400 и 500 лева за наем, съмнявам се, че ще останете на същото мнение.

61

Ю кортес

преди 5 години

С доход 1500 лева у нас се живее по добре от с доход 1500 евро в германия.това,от материална страна,от социална и купон,в Германия е пълна трагедия

60

Активист на БКП

преди 5 години

До Хан ОмуртагБългария е бедна заради СДС ,НДСВ,ДПС, ГЕРБ...

59

До до 61

преди 5 години

И какво прави народа на другите страни, като някое решение на правителствата не им харесва? Какво правят германците, белгийците като ги сменят с бежанци? Носят им мечета! Гърците какво правят като ги заринаха с 1 милион?

58

Хан Омуртаг

преди 5 години

До 66България е бедна, защото след 44 г. имаше, национализация и колективизация. С което българите бяха превърнати в безправни роби ( пролетариат). Така бише в цяла източна Европа. Стопанството беше планово ,без частна собственост( социализъм).29 години след промените към пазарно стопанство, източна Европа е все още по бедна от западна Европа.Ще трябват поне още30 години.Германците изляха милиарди в източна Германия за29 години и все още личи социализма там( по бедни са)

57

Анонимен

преди 5 години

Потока от България спадал ами така де то вече няма кой да отиде или пък не има едни дето с удоволствие ще им пратим все спецове в брането, берат без да подбират. Да ги прибират и ашладисат страхотни майстори са нищо не става от тях, но пък са европейци само дето се държат като талибани .

56

До 61

преди 5 години

Пак съм аз за да добавя и още нещо което е много важно: погледнете как едно малцинство паразитиращо върху нас ни клати и избива и то по най-зверски начин!!! Какво ще кажете по въпроса? Пак Сърби, Гърци ли си на ни виновни или пък може би арменския поп и филанкишията?!? Знаете ли това убийство дето стана в Русе ако се бе случило в Гърция или Сърбия какво щеше да се случи?! Но там народа не спи и хърка под юрган изплетен от сладки приказки и дърти лъжи за толерантност и евро демокрация и дрън дрън

55

ДО 61

преди 5 години

Гуньо, на нас всеки ни е виновен, но ние никога не гледаме в себе си та първо там на потърсим проблема!!! Сега ще ти обясня байно що сме на тоя хал: Бедни сме и обрулени и се топим, защото нямаме национално самосъзнание, защото сме продажници и предатели, и гледаме само как мръсно да си направим един на друг. Сплотени сме само по време на някакви беди, а ина4е всеки гледа да прецака другия (вицът за казана в ада е много-показателен) и само се кланяме на кой овчарин дойде отвънка..пълни мекотели!

54

Анонимен

преди 5 години

Какво ли е правила Германия без източноевропейците преди 30 г? Ами... процъфтявала е.

53

Loyko

преди 5 години

Kakavto naroda,takava mu e i istorijata.

52

Пустиняк

преди 5 години

Щяха да си намерят други, няма да блокират. По-съществения въпрос е какво щяха да правят източноевропейците без Германия?

51

Анонимен

преди 5 години

Испанците си тръгнаха още 93-95 когато при тях нещата тръгнаха.Гърците 95-97.Само *** останаха,koсовари/шиптари/,бошняци,черногорци,румънци u български.Единствените бели са поляци 2мил.и руснаци 6мил.

50

Анонимен

преди 5 години

Всичко написано в статията е 100% коректно, но според мен ще има голям отлив. Конкуренцията е голяма. Поддържането на техника и бригади хипер скъпи. Гебюре, данъци, такси и става танто за кукуриго.

49

Анонимен

преди 5 години

Турци и испанци работят в Германия от време оно. Ако няма източноевропейци ще си внесат каквото им трябва.

48

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой от Шумен?

47

V

преди 5 години

Какво ли щеше да прави Германия без източноевропейците? ЩЯХА ДА СИ ВНЕСАТ ВИЕТНАМЦИ :))) А не сте ли забелязали че вземат хора от страни в които е имало комунизъм. При демокрацията никой не вярва в труда.

46

Анонимен

преди 5 години

Само още нещо грешка от електората на азг 49 процента са източноевропейци основно руснаци поляци и чехи живеещи на територията на бившата ГДР и с настоящо получено гражданство казвам го защото ей сега някой *** ще драсне отдолу ти *** ли си бе чужденците нямат прави да гласуват знам че нямат нл като получиш гражданство имаш.