22

анонимен

преди 5 години

И да се забрани местата пред блоковете да се ползват от собственици на камиони и бусове ! След като изкарваш пари с камиона , ще си го паркираш на платен паркинг !

21

Край

преди 5 години

А едни отдолу даже викат БРАВО и ЕВАЛА. Хора това е закъсняло с 10г. бе. София е зарината с недвижими коли.

20

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е в 3 те месеца, а в 2 тв години, които колата трябва да е прекарала без технически преглед. Така например, ако колата е изоставена от 1 година и последният преглед е бил преди година, няма как да се подаде сигнал в общината. Този срок от 2 г. трябва да се съкрати, уважаеми общински хрантутници.

19

Край

преди 5 години

В Стрелбище на тротоара има една катастрофирала джета - от 3г. барем.На една друга пак на тротоара бяха сложили бележка - "продава на части". Демек тротоара е автоморгата на дивия българин. Фандъкова??? Фандъкова не я занимавайте - това не и е интересно - Виж обществените поръчки за десетки милиони са и стихията.Не се подлъгвайте от невзрачния и вид и мрънкащия глас - жената е като войник за ББ.

18

българин

преди 5 години

Десет пъти до сега се опитват да премахнат старите дараци от паркингите и не могат !!!!! *** не може да се раздели със ръждавите ламарини и само ги трупат пред блоковете ! Няма какво да протакат - лепват му една бележка на стъклото , след месец , ако не я е махнал , я вдигат и готово !

17

Анонимен

преди 5 години

Само ако знаете колко коли се крадат по тая схема, че уж са брак , но ушеф както винаги е ни чул, ни видял.

16

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Това са хора които не искат да са грамотни.......Автомобилите им се скапват пред блока но споменът за парите които са инвестирали по тях ги кара да не ги връщат за скраб.....

15

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Номер 15 не е разбрал добре какво искам да кажа...ниско ниво на мозъчни клетки......може би с гинкобилоба ще се подобри.

14

Скрапирал 2

преди 5 години

Когато връщаш номерата на колата в КАТ при дерегистрация се предоставя или документ от фирма, взела колата за скрап, или декларация, че ще съхраняваш отрегистрираното возило в собствен имот. Всички тарикати, които "декларират" и после държат скраперията пред блока могат да отнесат солидна глоба за невярна декларация, ама требе и акъл (и воля).

13

Анонимен

преди 5 години

Дано и да се реализира, иначе за подобни мерки говорят от години. А сегашните просто не работят. Около моя блок има 2-3 коли със залепени стикери за премахване и както се сещате си седят така доста повече от 3 месеца. Да не говорим, че е безумие да даваш 1000 възможности на собственик да си потърси колата, при положение, че не я е пипнал от години...Ако няма техническият му е изтекъл преди повече от 3 месеца - дирекнто да се репатрира!

12

Румео се завръща

преди 5 години

Единствения шанс да избегнете това неудобство е да се върнете в провинцията и да заживеете в собствените си къщи.

11

бай мангал

преди 5 години

ЖЕЛеЗООО СТАРО ЖЕЛеЗООО ИЗКоПУВАМБОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ, ГОЛФОВЕ, ПАСАТИ....

10

РУМЕО се завръща

преди 5 години

В Австрия са решили въпроса по следния начин: 1 апартамент 1-парко място и никои няма право да ти спира на мястото......Тук в София има домакинства с 4 автомобила и 1 служебен-супер неуредица.

9

Анонимен

преди 5 години

Какво чакаха 30 години за да достигнат до тези "намерения". В САЩ ако имаш кола с меки гуми на деня ти я изнасят и после си плащаш всичко.

8

Анонимен

преди 5 години

Малка стъпка, но определено напред. Браво!

7

сф

преди 5 години

Евала, най-после някакво смислено действие в тая държава.

6

S

преди 5 години

Оо, чудесно, наистина трябва да се направи нещо. То си е направо грях да изнемогваме за паркоместа а коли извън движение да си седят неподвижно.

5

Бай Гроздан

преди 5 години

Проблемът е в собствениците на трошките и в общината. В общината ги мързи и гледат как да прехвърлят топката. Живея в малко блокче без двор. Имам съсед, който разпарчатосва коли пред блока и продава части (по закон не може да си ремонтираш колата шред блока). Обикновено има по 2-3 трошки, които си седят на тротоара. След няколко сигнала до общината най-после дойдоха и казаха, че не е техен проблем, защото тротоара бил собственост на блока и те не могат да се намесят?!?!?!

4

Анонимен

преди 5 години

До Бай ГрозданЗа какво иначе хората ги плащат тия данъци?Нека да има взаимно уважение.

3

Анонимен

преди 5 години

До Бай ГрозданАми защо тогава Общината не се обаждат на Надин, тогава даже и някой лев ще вземат те, от общината?