197

Анонимен

преди 5 години

Освен това, въпросът какво тя е правила там по това време никой не го засяга. Никой не казва дали е било нормално за графика й да се разхожда точно по обяд по алеята. Все пак хората обикновено обядват по това време. Или са на работа. Или спят. Странно е да отиде да тича, и то с кола, по обяд. А ако е имала среща с някой, може би информатор или колега или роднина. Защо никой не казва защо тази млада работеща жена е била на крайбрежната алея по това време.

196

Анонимен

преди 5 години

по-арно човек да не се е раждал

195

Анонимен

преди 5 години

Според комунистите всички престъпници и убийци на България са невинни.

194

Анонимен

преди 5 години

"Какво малцинство? България не признава етнически малцинства. Такива в България няма. Всички са българи."Не, всички се водят "хора" поне на хартия. Но някой не са съвсем, ние го знаем, и в Европа /вече/ го знаят. Защото за да си човек, се изисква повече от външна прилика.

193

Анонимен

преди 5 години

Разбирасе подхвърлиха му днк то направиха най-лесното подхвърлиха му днк то и ето ви го .А всъщност реалния е някъде но не и там.На ченгета и шефа им тиквата не вярва,камо ли някой нормален българин би повярвал на ченгета ако ще и 100 години да му дадат на тоя сега мнението на мислещите няма да се промени.Всеки знае,че истински насилник ако ще и от марс ченге да дойде и марсианското ченге няма да го открие ако е истински насилник.Скоро тиквата ще падне от власт не го понася народа и той го знае

192

Анонимен

преди 5 години

И защо го обявяват за извършител, въпросният ром, след като ДНК експертизата няма как да е потвърдила все още, предвид това, че въпросният дори не е в България. Спокойно може да е намерил вещите след това и да ги е гепил. Но дали е убиецът изобщо не е ясно. Напомням, убийството е извършено през деня, на място в което има добра видимост от далече. Дори да си в храстите, пак не е толкова просто да биеш съпротивляваща се жена, да я изнасилваш 2 пъти, и накрая и да я душиш до смърт.

191

Анонимен

преди 5 години

"Оня ден осъдиха осем българчета за изнасилване в Германия."Шорошче, никой не се връзва вече на такива като теб, само затвърждаваме топлите чувства към вас и подобните ви за когато настъпи момента да ги изразим.С меченца.

190

Анонимен

преди 5 години

Северин Красимиров се казва арестуваният за убийството българин в Германия

189

Реалист

преди 5 години

И тоя е избран както и тоя който днес пуснаха.Просто искат да държат тиквата на власт и най-лесно им е да изберат един и да го кажат ,че са го хванали.И да го вкарат в затвора пак няма да им вярвам и не само аз а всеки мислещ.Примерно Лазар Колев е в затвора а не е той.Но все пак го държат за да има виновен но Лазар Колев не е виновен и сегашния сигурно не е.Но въпреки това тиквата скоро ще си подаде оставката няма вечни премиери колкото ида го е яд .И да не го е яд тва е положението.

188

до 221

преди 5 години

Само дето нито изнасилвачите, нито жестокият убиец са българи. Просто имат бг гражданство. Ако еднин африканец има бг паспорт, прави ли го българин. Жалко, че че не сме се въпзолзвали от чистката в Германия преди 70 г, нямаше да имаме този проблем сега.

187

Анонимен

преди 5 години

Какво става с българите? Оня ден осъдиха осем българчета за изнасилване в Германия. Днес арестуват пак българин в Германия по обвинения в изнасилване и убийство.

186

Анонимен

преди 5 години

възможно ли е ром да е толкова умен по такъв начин да се сети да действа

185

Анонимен

преди 5 години

Искам да питам - ако въпросния ром не беше разкрит, дали щяха да пуснат румънеца или щяха да го държат сума ти време в ареста за изкупителна жертва. Искам да питам тия дето преди да хванат Чеци държаха Трифонов в ареста сума ти време има ли някакви последици за тия НАТЕГАЧИ?!?!

184

1984

преди 5 години

Господари на ефира - слуги на Бойко няма ли да отидат да се МАЙ МУ НОСВАТ И да правят внушения каквито отърват на властта. В коя европейска държава би било възможно лидера на най-голямата опозиционна партия да бъде писан в господарите като *** хиляди пъти. Така БКП не са обиждали през 144-1945 година лидера на опозицията Никола Петков. Писна ни вече от *** и курвомедиите. И от протестите на олигархията срещу себе си по времето на Орешарски.

183

nina

преди 5 години

#206Голяма работа,сбъркала съм и с е.Е,и?

182

Анонимен

преди 5 години

Братя българи. Вариантите са два - първи мафията която е на власт я е убила. Втори вариант мафията която е на власт с разбойнически грабещи реформи съсипа МВР оттам разбойниците се разпищолват и я убиват с чувство за безнаказаност. Властите въобще да не се правят на стреляни зайци и на разсеяни.

181

Анонимен

преди 5 години

Арестуваният в Германия е българин 28-32-годишен.

180

Анонимен

преди 5 години

Дали ромът вече се е самоубил, изпитвайки морални угризения или ще го самоубият по-късно и случаят ще приключи благополучно.Както този в Нови Искър.

179

Анонимен

преди 5 години

Какво малцинство? България не признава етнически малцинства. Такива в България няма. Всички са българи.

178

Анонимен

преди 5 години

Случайно попаднах сега на сайта на вестник Труд. Хвала! Веднага осведомяват. Та - преди малко са пуснали статия, че в Германия са арестували заподозрян за убийството на Виктория Маринова.