235

До 252

преди 5 години

В СОФИЯ всичко е 2х по Скъпо като почнеш от храна,наеми ,транспорт ,заведения ,дрехи .......

234

Ха,ха,хаа..СМЕШНИК

преди 5 години

АМИ , КАТО Е ПРЕЗИДЕНТ ....ЗАЩО НЕ ДАВА ПАРИ НА БЕДНИТЕ???!!!НАЛИ ....ТАТО БИЛ "ДАВАЛ"...ХА,ХА,ХАХААААА....??!И ТОЯ ЛИ Е БЕДЕН , БЕ....??!!!!

233

Анонимен

преди 5 години

До ИванТе тва го правят още от 20те години, не се притеснявай.

232

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде има само магазини втора употреба, коли на старо и бързи кредити. Всъщност какво освен метан произвеждаме?

231

Анонимен

преди 5 години

Хаххах ... Най-лошото бе, да накараме хората да вярват, че 1000 лева чисто доход е "добра заплата".МИНИМАЛНАТА ТРЯБВА ДА 1200 ЛЕВА!

230

Чуен,но не съвсем.

преди 5 години

Всяка заплата под 2000 лв месечно е подигарвка с жив труп. Тези пари се равняват на 100 лв най-много по бай Тошово време,тогава всички имаха пари но нямаше къде да ги изхарчат.А текущите сметки и издъжката на живот беше без пари. Мисля че като цяло сега се качеството на живот е много по-ниско и даже мизерно!

229

Иван

преди 5 години

У,важаеми г-нПрезидент. Много арно уратите. НО!!! Във Варна има една фирма БГ.СОД със собственици ,бивши коменисти и бивши полковници от МВР-питайте ги те какъв личен пример дават. Община Варна им превежда паричките за около 20 обекта точно на време а те дават заплатите след 2-3 месеца.ОБектите са без оборудване. Срещу малък рекет са си осигурили,общината да не ги проверява и си правят каквото си поискат. За 5 години няма и никаква проверка от МВР и бюрото по труда/нали сме си свои/ За заплатата

228

Shark

преди 5 години

Е ми следващия път пак гласувайте за ГЕРБ.

227

Срам ни е от Борисов

преди 5 години

*** на власт след 1947 година до 1989 година ограбват ударно народ а.С ограбените милиарди строят заводи фабрики комбинат.иСъщите престъпници в доказано престъпни министерства и ведомства ограбват десетки милиарди от народа и сега.Сега ги насочват към партиини фирми за пране .Изграждат с ограбени пари само ненужни корупционни обекти

226

Анонимен

преди 5 години

цените и разходите непрекъснато растат,за съжаление моята заплата не е мръднала и стотинка от 10 години,при повечето от нас е така,ако цените и инфлацията са 5-6%,за 10 години това е 50-60%,с толкова е намаляла покупателната ми способност,демек при заплата 1000лв сега ,се равнява на заплата 400лв от преди 10 години,тогава с 400 лв съм купувал това което сега с 1000лв, защо,след като заплатите не растат се вдигат цените,това е ограбване на труда еднопосочно,хората обедняват а забогатяват единици

225

До246

преди 5 години

Какви по големи разходи имаш в София бе "баровец"

224

коце

преди 5 години

До Анонимен Как ви сипват ъкъл в куфалниците.Нали ако вдигнат мин.раб.заплата трябва да вдигнат пенсиите.

223

Не забравяйте,

преди 5 години

че при "социализма" също бяхме бедни.НО.. НИКОЙ никога не казваше, че е "беден", защото ЩЕ МУ ВЗЕМАТ 'мярката".Как може при най-хуманния строй да се ОПЛАКВАЩ?-ВРАГ на НАРОДА!Разбира се имаше и богати- отваряха им Лувъра ( плащане с НАШИ пари!) по време на ваканция, ходеха в чужбина( "мръсния Запад)

222

k

преди 5 години

В САЩ е същото !Хората работят на 2-3 места и парите не стигат за нищо. Евреите лихвари са ни заробили с убийствени заеми и убийствени здравни застраховкиДанъците в САЩ неспирно растат, цените галопират, евреите вдихат лихвите а заплатите не мърдат

221

До българския народ

преди 5 години

Айде бе, все някой друг ви е виновен. Този или онзи, все някой друг, а кой ги избира? Нали вие? Какво ми дрънкате глупости...

220

Анонимен

преди 5 години

Тиквун затри малкия и дребен бизнес. На път е да затрие и средния. Сега с това увеличение на мин.осиг.праг и макс осиг.праг ще затрие и средната класа, доколкото изобщо я има - хората със заплати 2-3 хил лв. Оттам нататък няма да има и кой да внася данъци ДДФЛ и кой да потребява, че да влизат ДДС и акцизи. Така не се пълни бюджет. Така гониш хората от родината им.

219

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГладни години дойдоха - днес 3-*** души непознати ми искаха пари на улицата.-------------И на мен. И това в центъра на София. Две жени и мъж. Българи. Всичките над 60години със старите, кърпени дрехи и белите коси... Ходеха като сенки, куцукаха като сенки и бяха .... сенки. И бях нормално облечен, а не нещо луксозно или скъпо. Беднотията става все по-голяма навсякъде. В София също. Защото 1200лв са пари в Каспичан, но в София са нищо при тези цени на услуги, транспорт, магазини.

218

До 243

преди 5 години

Дори и това е лъжа.Защо винаги избирателната активност е под 30% до 17 часа и после за два часа скача на 50 и от горе , а секциите пустеят тогава.Но на пеевските медии им дреме.

217

До 240

преди 5 години

Добре де , тези в София дават толкова.Айде ми намери работник за каквото щеш на надник под 50лв.Давай и веднага го наемам , даже и облекло плюс транспорт уреждам.

216

Анонимен

преди 5 години

Нищо му няма на българина. Щом си избира все едни и същи и си ги преизбира, значи е доволен. Явно му харесва да е все на дъното.