97

от сиднеи австралия

преди 5 години

Най големите експерти по ДНК матеряли които познавам са драЗкачите на този весник, всеки ден работят с ДНК мат'рял около отворите си. Дано помогнат с опита

96

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Любовен петоъгълник, или спор за паркомясто? Давайте версии или го пиша самоубийство?

95

Име

преди 5 години

Целият свят вече говори как в България се изнасилват и убиват журналисти, ровещи в смръдливите ризи на властта! Довечера във всеки град, на всеки площад трябва да е пълно с хора! 18:30 е часът!

94

Майка

преди 5 години

Много ви моля, преди да напишете поредния цинизъм с който си мислите, че ще блеснете, се замислете, че един ден дъщеричката на Виктория може би ще прочете писанията ви. ПОМИСЛЕТЕ дали едно дете заслужава да чете тъпотиите ви.

93

Анонимен

преди 5 години

Слугинчовците от "24 часа" отдалеч подготвят нещата - убийството не било свързано с работата на Виктория. После МВР ще набеди някой луд или румънски изнасилвач, преплувал Дунава...

92

Iceblast88

преди 5 години

Ако е психар - вината и съдебната отговорност е за министрите на здравеопазването заради зачестилите такива случай и тяхното съучастие към всички тези убийства като отказват да прибират психично болни в лудниците!Ако е криминално проявен - вината е на министрите от МВР, защото не са прибрали на топло криминално проявен индивид!Ако е поръчково - то вината е на министрите замесени в източване на еврофондове!От където и да го погледнете, все политиците носят вината!

91

Анонимен

преди 5 години

Смятайте колко са наплашили родителите, за да правят такива изявления. Нали го видяхме на видеото записано от р0ми по повод на сгазеното дете - полицията инструктира роднините какво да говорят пред медиите и как да се държат. Така че изобщо не вярвам на тия писания. Убийството изглежда твърде нагласено - убийство, изнасилване (виждащо се на пръв поглед, защото го има в първите изявления), ограбени вещи. И всичко това през деня. Твърде е подозрително. А ДНК-то могат да го вземат от всяка махала.

90

Хмм

преди 5 години

Работа на психар!Убийството заради интереси и убийство с изнасилване са успоредни прави,които нямат връзка!

89

Стискам им палци

преди 5 години

Вече цяла Европа знае за случая. И разследват случая. Дано открият кой е този убиец. За всяко нещо си има наказание рано или късно може и да греша.

88

снайпера

преди 5 години

До SakiСтига с тая брада бе, ако с брада може се маскираш щеше да обереш всички банки!

87

Saki

преди 5 години

Притеснява ме ,че вече е трети ден, престъпника вече е с тридневна набола брада. Ако до утре не го локализират, вече край брадясва и става завинаги неразпознаваем.

86

Анонимен

преди 5 години

Възможно е да е била убита на друго място,а до това место да е пренесена и нещата,които е притежавала да са разположени по усмотрение на чистача,но той убира всичко без следи,а тоз ги поставял с начало ДНК,след туй безжични слушалки,но от кои на кой са,червена маратонка Пума,като че ли нейна,но само една,липсват мобифона марков дет го преглеждала,но дали е тя,очилата,които не всеки път ги е слагала,особено при тичане,ключове връзка след кат колата е била наблизо непокътната и от радар незасечена

85

Българин

преди 5 години

Пак си взех Билетче от НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ!Ще си го изтъркам и съм милионер!А на изборите пускам за ГЕРБ,ЩОТО ПРИ ДРУГИТЕ НЯМА БИЛЕТЧЕТА

84

Fritz Bauer

преди 5 години

Да викнат Агент Купър. Той ще открие убиеца . А после ще направим сериал ''Дунавския Русе'' .Боко Тиквата ще го играе пак Кайл Маклоклан .

83

Българин

преди 5 години

България ликвидират те на улицата. Извършител Йок ,ДНК много извършител нема!Само в България фалира КТБ 4милиарда изчезват,Цв.Василев хапва в Сърбия,Ахмед Доган си взима ТЕЦ,Бойко прай магистрале и 17 човека загиват ,щото шофера си мислел че кара болид от F1.Made in Bulgaria

82

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Не е нужно да се е занимавала с разследваща журналистика. Достатъчно е да е попаднала или да са и подхвърлили доказателства за голяма далавера с евросредства, и тя да е била готова да ги огласи в предаването си.Тази жена е била амбициозна. Факт !

81

Анонимен

преди 5 години

radiosvoboda.org

80

Анонимен

преди 5 години

В руското радио "Свобода се твърди, че интересите на "Лукойл" и Валентин Златев са били засегнати. Имало е схема за крадене на европари, и журналистката е била единствената в България, която се е занимавала с този проблем.

79

КУРнела Позитанската

преди 5 години

Борисов и Костов са виновни.

78

Анонимен

преди 5 години

Няма да намерят извършителя, ще подхвърлят някой клошар или от близката психоболница психар който да не може да бъде осъден или ще стои отворен случея докато мине давността !