83

DK

преди 5 години

А тоалетни ...плочките добре,бели,жълти...но тоалетни няма...после ще се чидяд защо пак ни е мизерно...

82

Анонимен

преди 5 години

Герб си отива от София, да видим кой ще го смени.

81

Анонимен

преди 5 години

Стеф, пресилено е да се твърди, че София е европски град и да се српавнява.Софияу си е ориенталски град и все повече заприличва на такъв.

80

Анонимен

преди 5 години

ВЗЕЛИ СА ПАРИ ЗА ГРАНИТНИ ПЛОЧИ, КУПИЛИ МАКЕДОНСКИ БЕТОН, КОЙТО НА ВТОРАТА ГОДИНА ЗАПОЧВА ДА СЕ РОНИ.КАКТО Е ОБИЧАЙНО З0А ГЕРБ - ПОРЕДНАТА ДАЛАВЕРА.

79

Анонимен

преди 5 години

Не е важно ,че хората не харесват това или онова и че се възмзущават от некадърната работа.Важното е,че на г-н архитекта на ГЕРБ му харесва. Точка!

78

Анани

преди 5 години

На тея плочки вече ще им викам ЧервеноБрежки!!!

77

Анонимен

преди 5 години

Скоро и жълтите павета ще ги подменят с тези ронливи бетонови блокчета. Важното е държавни пари да се усвояват поне 2 пъти в годината.

76

Стеф

преди 5 години

До Анонимен 69По сериозни от системните кражби ли?

75

Анонимен

преди 5 години

До 79: Онези майстори не са като тези майстори. Онези майстори каквото са строили тези майстори не могат само да го откраднат за 30 години.

74

Стеф

преди 5 години

До ХудожникПроблема е,че хора като теб,които не са излизали от родния си град/села се опитват да разберат що е то естетика.Ако не вярваш просто отвори някоя камера по централните площади в Европейските градове и направи сравнение.Така няма да се излагаш.

73

до 71

преди 5 години

Живях до едно казармата в родният си град, по тези павета минаваха ежедневно автомобили а няколко пъти годишно и танкове.Паветата в момента са по равни от тези които са наредени от текущите майстори.40 години не са мръднали!

72

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбирате. София ще кандидатства в надпреварата за най-грозна столица в Европа. Конкурираме се с Прищина и трябва задължително да спечелим. Затова правим ремонт за 24млн, с плочки за половин млн, изгорени документи за търг и най-грозните, тънки, полежащи на изтриване,чупене и паянтови плочки. Требе поне в нещо да спечелим за радост на Баце... Има да се радва като малките деца и да го разправя до другите избори, които естествено пак ще спечели по същия начин както и предходните три.

71

Анонимен

преди 5 години

До 57В "Профила на купувача" на СО има цялата документация за поръчката. Любопитното е, че за Графа се е предвиждало 20 хиляди кв.м. гранитни настилки, а досега таова животно не се видя положено. Само бетоннитеп павенца.

70

Анонимен

преди 5 години

С какъв успех този архитект е завършил Уасг? Просто питам? Няма ли да излезе вече на кого е човек.

69

Анонимен

преди 5 години

След монтажа на плочките, СО трябва да постави табели с надпис, че преминаването през площада с плочките на хора с фоточувствителна епилепсия е на тяхно усмотрение! Тези от СО са тотално убийци!

68

Анонимен

преди 5 години

20 човека скачат по телевизията че плочките не им харесват. Сигурен съм че няма плочки които да се харесат на 100% от жителите на България, затова има архитекти да решават. Повечето хора не са ги и виждали тези плочки но вече са си изградили мнение че нещо не е наред само от някакви платени протестиращи.

67

Художник

преди 5 години

Какво по-хубаво от светли плочи! Какво искате бе? Искате само в черни краски да виждате всичко,така ли? Айде бегайте на село ! И , докога ще се обаждате за щяло и нещяло ,без да сте компетентни и достойни дори да носите чехлите на някой архитект?!

66

Анонимен

преди 5 години

Шармантни са си плочките. Македонците обичат шармантните неща, а ние трябва да им помагаме на икономиката. Всичко си е точно.

65

До 64

преди 5 години

"Срам и позор за нас, че ги оставяме 30 години да ни мачкат и крадат." 10 г. ви мачкаха и крадяха комунистите, защото толкова време бяха на власт след 1989.

64

Анонимен

преди 5 години

Нищо им няма на плочките, пак се вдига врява за да се отклонява вниманието от по-сериозни неща..